- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
durumu cok çözemedim ama aşk herzaman yorar üzer bir taraftan da mutlu eder.cok fazla takılma derim
sınav stresi sakin ol ! başarılar inşallah kazanırsın
tamam işte o gircek ama sende alttan al sakin ol o şimdi çok heycanlı çok sinirli :)
Bence kuruntu yapmışsın. Aldatacak adam dakika dakika rapor verir mi? Hiç öyle bir izlenim almadım. Yoktan yere aldatmakla suçlayıp durursan bıktırırsın.
Olur böyle şeyler canım kardeşim devam et.
tam olarak anlatamadım olayıı canım ya karışık olark anlattım farkındaym :S ben biraz onun üstüne düştüm bu sabhta mesj attı biraz birbirimizi özleyelım dıye. sonra ben ara vermekmı ıstıyorsun dedim. gitmek mi istiyorsun dedin bana. benim onu terkedeceğimi sandı heemn yumuşamaya başladı :S korktu onu bırakcam diyeee bilmiyorum belki Allah'ım
sınıyor heralde dua ediyordum beni hiç bırakamasın diye dualarım kabul oluyor heralde bilmiyorm cnm ya :S anladım ama beni bırakamayacağını şükürler olsun ama ipler benim elimde o çok hoşuma gidiyor
evli oldugum için mi bu rahatlıgım bilmiorum ama erkeğin üstüne düşmiyceksin.rahat bırak seninse zaten senindir.bırak erkek senin için mücadele versin.ne demek birbirimizi özleyelim ben onu da anlamadım yani sacmalamış k bakmayın ama .aşk bekletmeye gelmez buzdolabına koy dondur istediğin zaman ısıt ye yok böle bişeycok büyük bi aşk yok sizin aranızda onu rahatlıkla söyleyebilrim sizin acınızdan demiyorum tabi erkek acısından.çünkü erkekler gercekten sevdikleri kişiye böyle mümkün değil söleyemezler deli divane olurlar ve dk ayrı kalmak istemezler.erkeğin gercekten seveni, kadının gercek seveninden daha cok sever.
inanıyosan o zaman sorun yok arkadaşım .. bu kadar kafaya takılcak bişi değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?