• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve eski sevgilisi:((

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
şuan ne durumda olduğumu bile bilmiyorum hatta ne yapacağımı bile :S merhaba kızlar ağlayasım var ama ağlayamıyorum olaylar tam net değil :S sevgilimle aynı apartmanda oturan eski sevgilisi var :S taşındılar bugün eşyalarını toplamaya yardım etti sevgilim. eski sevgılısı diye deill kızın annesi börek yapınca onlara veriyordu biliyorum. her neyse bana msj atı sevgilm. "komsumuzn esyaalrını toplamaya yrdım ediyorz" dıye snra bnde "tmm aşk" deyip geri cvp atmadı. "komşunuzun taşınmasınamı üzülüyorsun" dedim eski sevgilisinin taşındığını bilmiyordum içime doğarak attım o mesajı bna cvp olark "yok sevndım taşınmalarına ama uzağa gıtmedıler kşke uzağa gitselerdi tuğbayı görmeyecektim ne güzel" dedi. "kız sana bişey yapmadıki niye bu kdr gıcıksın" deyip güldüm. "o... yapıyor" dedi. sana mı dedim "boşver" dedi. ben ne kdr ısrar etsemde boşver fln fılan dedi. :S en sonunda "beni aldatmıştı geri dönmek istedi ben isteemdim" dedi. :( kızlar ya acaba sevgilim benimleyken kız aklını mı çeldi şüphe düşüyor içime :S güveniyorum da ya ne bilim az çok şüphe düştü içime sonuçta bende ağır bi şekilde aldatıldım ama ben atlattım :S ne yapcağımı bilmiyorum o konuyu açıyrm şimdi ya tmm kapt diyor boşver aşk diyor :S kızlar bunun içinde bi iş var :( offfff ben 2. aldatılmayı kaldıramam çok seviyorum çok cahilliğide vurmak istemem :( nasıl bi psikolojiyle yazdığımı bile bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir :( inşallah bişey yoktur da ben kuruntu yapıyorumdur :(

mesaj olarak şunu gönderdim :( :eğer var ya sen benimliyken bi kız veya birisi aklını çelerse ya da yapmışşsan öyle bi hata anlatmıyorsan Allah seni bana yar etmesin. bak sende diyorsun Allah tuğbadan çıkardı. beni aldatıyorsan veya gün gelir aldatırsan Allah'ta senden çıkartsı. ben sana yapacağım sürpriz için hazırlıklar yapayım sınav srtesin gitsin dye senin yaptığına bak. ben burada sinirimden ağlayayım sen gel kalbimi kır. ne zoruna gidiyor o insanın biliyor musn. ben senin için uğraşırken son zamanlada beni tersliyorsun. omuzunda ağlayarak "neyin var kızım? "(babam) sorusuna cevap verememek beni bitiriyor. deyip gönderdim.
2. mesaj olarak şunu göndereceğim. herkes ben değil bunu tuğbadan sonra bir kez daha anlamışssındır umarım. Artık ben senin hiç bir arkadaşına karışmıcm nasıl olsa rabbim gösteriyor kendin gör. madem telefonun kapalı bende kapatıyorum.

Son düzenleme:
durumu cok çözemedim ama aşk herzaman yorar üzer bir taraftan da mutlu eder.cok fazla takılma derim :52:

durumu cok çözemedim ama aşk herzaman yorar üzer bir taraftan da mutlu eder.cok fazla takılma derim :52:

tam olarak anlatamadım olayıı canım ya karışık olark anlattım farkındaym :S ben biraz onun üstüne düştüm bu sabhta mesj attı biraz birbirimizi özleyelım dıye. sonra ben ara vermekmı ıstıyorsun dedim. gitmek mi istiyorsun dedin bana. benim onu terkedeceğimi sandı heemn yumuşamaya başladı :S korktu onu bırakcam diyeee bilmiyorum belki Allah'ım
sınıyor heralde dua ediyordum beni hiç bırakamasın diye dualarım kabul oluyor heralde bilmiyorm cnm ya :S anladım ama beni bırakamayacağını şükürler olsun ama ipler benim elimde o çok hoşuma gidiyor :D

Bence kuruntu yapmışsın. Aldatacak adam dakika dakika rapor verir mi? Hiç öyle bir izlenim almadım. Yoktan yere aldatmakla suçlayıp durursan bıktırırsın.

tam olarak anlatamadım olayıı canım ya karışık olark anlattım farkındaym :S ben biraz onun üstüne düştüm bu sabhta mesj attı biraz birbirimizi özleyelım dıye. sonra ben ara vermekmı ıstıyorsun dedim. gitmek mi istiyorsun dedin bana. benim onu terkedeceğimi sandı heemn yumuşamaya başladı :S korktu onu bırakcam diyeee bilmiyorum belki Allah'ım
sınıyor heralde dua ediyordum beni hiç bırakamasın diye dualarım kabul oluyor heralde bilmiyorm cnm ya :S anladım ama beni bırakamayacağını şükürler olsun ama ipler benim elimde o çok hoşuma gidiyor :D

evli oldugum için mi bu rahatlıgım bilmiorum ama erkeğin üstüne düşmiyceksin.rahat bırak seninse zaten senindir.bırak erkek senin için mücadele versin.ne demek birbirimizi özleyelim ben onu da anlamadım yani sacmalamış k bakmayın ama .aşk bekletmeye gelmez buzdolabına koy dondur istediğin zaman ısıt ye yok böle bişey :1: cok büyük bi aşk yok sizin aranızda onu rahatlıkla söyleyebilrim sizin acınızdan demiyorum tabi erkek acısından.çünkü erkekler gercekten sevdikleri kişiye böyle mümkün değil söleyemezler deli divane olurlar ve dk ayrı kalmak istemezler.erkeğin gercekten seveni, kadının gercek seveninden daha cok sever.

evli oldugum için mi bu rahatlıgım bilmiorum ama erkeğin üstüne düşmiyceksin.rahat bırak seninse zaten senindir.bırak erkek senin için mücadele versin.ne demek birbirimizi özleyelim ben onu da anlamadım yani sacmalamış k bakmayın ama .aşk bekletmeye gelmez buzdolabına koy dondur istediğin zaman ısıt ye yok böle bişey :1: cok büyük bi aşk yok sizin aranızda onu rahatlıkla söyleyebilrim sizin acınızdan demiyorum tabi erkek acısından.çünkü erkekler gercekten sevdikleri kişiye böyle mümkün değil söleyemezler deli divane olurlar ve dk ayrı kalmak istemezler.erkeğin gercekten seveni, kadının gercek seveninden daha cok sever.

özleyelim birbirimizi derken ayrı kalalım manasında dememiş. bu aralar hiç müsait değilmiş o yüzden bu hafta buluşmayalım manasında demk istemiş öyle diyor. benim onu bırakacağımı sandı son kavgamızda mesaj üstüne mesajlar attı. korktu bırakacağım diye kendide söyledi. o en kötü hastalığımda bile yanımda oldu beraber atlattık herşeyi aramızda büyük bi aşk olmasaydı 2 senede kimse kimseye katlanmazdı. çeker giderdi. şu son olaylarda beni benden daha çok sevdiğini de anladım. bir erkek sonuçta ciddi olmadığı birisiyle ailesini tanıştırmaz diye düşünüyorum. beni kendi kızları gibi görüyorlar bi zararlarını da görmedim. ben onun beni sevip bana aşık olduğuna sonuna kadar inanıyorum. :)

Back
X