Hayatımda ilk kez biri oldu ve çok seviyorum ondan önce çirkin hisettigim için kimseyle tanismadim kendimi sevmediğim için aşırı çirkinmiyim bilmiyorum onunla beraber sürekli güzel gorunmek güzel olmak Fikri doğdu hep bende ailesi beğensin vs vs oda bana hep der ben güzellik değil insanlık arıyorum yaklaşık bir yıldır beraberiz istemeye gelcekler ama ben kendimi kötu çirkin hisediyorum boyuma göre zayıfım çok fazla elli kiloyum kilo alamıyorum bugün kız kardeşiyle görüntülü konuşuyorduk üçümüz benim internetim yavaşladı görüntüm dondu sanırım duydum kız smego gibi bişi dedi yüzüklerin efendisindeki yaratık herneyse bana mı dedi kardeşine mi anlamadım sormdm da ama çok kırıldım gözlerim büyük biraz benim ve renkli sanırım bana dedi knedimi çok kotu hiseidyorum napmaliyim çocukta zaten varsa yoksa ailesi ben onun için sadece ailesine iyi davranacak bir insan olsam yeterli kafasında çok çirkin hiseidyorum ölmek bile istiuorum o derece kendisi de aşırı yakışıklı falan değil ilk gördüğümde çok çirkin demiştim hata kafam çok karışık napabilirim