Sevgilim var ve eski sevdiğim ile ilgili gördügum rüya aklımdan cikmiyor

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
Kızlar iyi aksamlar sizinle vicdanımı kemiren bir durumu paylasmak istiyorum ,

tam iki sene önce bu sıralar olması lazım birini beğeniyodum is yerinden, o zaman yeni iliskiden çıkmıştım, bu yüzden tekrar yeni bir iliskiye hazir değildim,sadece bir beğeni vardı o insana karsı içimde ama onla iliski yaşamak aklımın ucundan gecmiyordu , arkadaşlarım onun bana ilgisi olduğunu daha iliskim varken söylüyorlardı, gözü hep üzerinde diyorlardı, ama benim umrumda değildi sevgilim vardı neticede..

neyse gel gelelim ben bu insana büyük ölcüde aşık oldum ,farklı birimlerdeydik, ama aynı katta çalışıyorduk , ben arkadaşlarım ile arada hava almaya molaya falan cıktıgımda onun odasının önünden geciyorduk oda cam odaydı tam dısarıya bakıyordu onun masası beni görür gömez fırlıyordu ,terasa geliyordu yan masaya oturuyordu ben gidene kadar hep oradaydı,

birgün hatta müdür personelleri odasına cagırmıs bir konu hakkında konusmak icin, ama o benim yan masam da teras da oturmayı tercih etmişti yine.. işte gel zaman git zaman bizim bunla muhabbetimiz oldu ama kısa muhabbetler, fakat bana ilgisi olduğunu öyle belli ediyordu ki, ben de ediyordum ama ondan bir ısık göremediğim için önemsemedim fakat ona icten ice aşıktım ,ilk defa kendimi boyle hissediyordum ama demek ki bana ilgisi yok diyordum olsa söyler diye dusundum ve onemsemedim onu kafamdan sildim ama kalbimden silemedim , iki üç ay sonra da işten çıktım , sonra şimdiki sevgilim ile tanıştım onu çok seviyorum onsuz olmayı onsuz hayatı düşünemiyorum .

hatta bu sahis instagram na da o dönem bir foto atmış altına da seviyorsun madem gelip de soyle ben adım atmam yazmış arkadaşım demişti .bakar misiniz arkadaşlar şu lafa ...onun ben insanilgini da çok seviyordum yardımsever saygılı bir insandı ama bu lafiyla ne olduğunu bir kez daha gösterdi.

İşte kızlar özeti bu durumumu anlayın diye özet geçtim , sorun de dicek olursaniz , bu eskiden aşık olduugum insan benim rüyama girdi gecen gun , eskiden de girerdi hep , onun olduğu rüyalar çok başkaydı benim için farklıydı gerçekten yaşıyormus gibi hissediyordum neyse geçen gördüğüm rüya da bana ismimi söyleyip ..... dan haberin var mı dedi gulumseyerek bende evet biliyorum dedim , onun işiyle ilgili bir gelisme olmuş da yükselme gibi bir durum , arkadaşım söylemişti bana da (arkadaşım da sinir olmama rağmen bazen konusunu acar) bir de annesiyle babasını gördüm annesi beni gelinim diye seviyordu öyle ilgiliydi ki bana hediyeler alıyordu , annesini de gercekte bir defa gormustum . Bana boyle uzun uzun bakmisti cok isinmisti kanim ona hatta diyodum olur da evlenirsek ayni evde bile yasarim diye .. neyse istr uzatmiyim ..Bu rüya aklımdan cikmiyor arkadaşlar , bilmiyorum niye , onu sevmiyorum ama bu rüya dan etkilendim galiba , ben şu anki sevgilimi seviyorum , ama Vicdanim rahat değil sevgilim e haksızlık mı ediyorum acaba sanki onu aldatıyor muyum o rüyayı düşünüp belki saçma dicek siniz ama içim içimi yiyor o insana karsı ilgim yok içimde aklıma bile gelmiyor ama rüya da aklımdan cikmiyor ..

Adı üstünde rüya.

Bu kadar abartma, ama bence aklından da çıkmış değil.

Aldatma olsaydı bu ohooo, birbirine sadık insan kalmazdı.

Yanyana yatarken bile aldatılma düşüncesi eksikti bi

Okudum ama niyeyse bi konsantre olamadım konuya,bi hareketlerinden ilgisi olduğu belliydi demişsiniz,sonra heralde bana ilgisi yok dedim demişsiniz,sevilesi sevgili ve unutulmayası platonik aşk üçgeni,rüyayı hiç anlamadım zaten

Bilincaltina atilan bir konunun portlemesi belki sonuc tuhaf olmus ondandir uzerinde durmayin derim

Adamı düşünmekten bilinçaltınin sana oyunu rüya sadece.. Sevgilinin kıymetini bil yoksa ortada kalırsın canım o ruyada ki aşamasında istese o dönem gelirdi

Adı üstünde rüya.

Bu kadar abartma, ama bence aklından da çıkmış değil.

Aldatma olsaydı bu ohooo, birbirine sadık insan kalmazdı.

Yanyana yatarken bile aldatılma düşüncesi eksikti bi
Aklıma gelmiyor normalde ama bu rüya aklımdan çıkmıyor kendimi çok kötü hissettim sevgilime karşı.

Öncelikle aklıma bile gelmiyor ben sevgilimle çok mutluyum .Bana ilgisi olduğunu belli ediyordu ama yanıldım diye düşündüm sonradan, hatta bir örnek daha vereyim bizim müdürle bir restaurantta bulunduğumuz birimce yemeğimiz vardı , o şahıs da duymuş bunu o da geldi aynı restauranta ,hatta gene yan masada oturdu tam beni görecek hizaya, erkek bir arkadaşımla dışarı hava almaya çıkınca hemen o da gelmişti biz dışarda laflarken o da 2 metre ötemizde duruyordu ,arkadaşlarım da sana ilgisi var diyordu , fakat ben bir adım atmadığından yok diye düşündüm ve kafamdan silmek istedim. Platonik aşk yaşayacak değildim çünkü bu saatten sonra. İnstagramı na da seviyorsun madem gelip konuş ben adım atmam yazmış fotoğrafının altına. Böyle işte.. Rüyamı da özet geçeyim sizin için , çok acele yazdım da karmaşık yazmış olabilirim , müsait durumda değildim çünkü , şimdi gerçekte bu şahıs iş konusunda bir yükselme yaşamış arkadaşım söylemişti , rüyamda da bana adımla seslenip bundan haberin var mı dedi bende evet biliyorum dedim, sonra beraber annesiyle babasının yanına gittik annesi beni çok seviyordu gelinim diye çağrıyordu hediyeler veriyordu bende onu çok seviyordum, böyle bir rüyaydı .. Ama rüya aklımdan çıkmıyor , o kişiyi umursamama rağmen.. Rüyamda çok mutluydum belki aklımdan çıkmayan bu mutluluktur fakat sevgilime haksızlık ediyormuşum gibi me de geliyor ..

eger bir ele tutuşup ayrılsaydın o adamla, aklında kalmazdı sabah sabah hiç gülecegim yoktu...
ruya ayol bu sallaa gitsin...

Adamı düşünmekten bilinçaltınin sana oyunu rüya sadece.. Sevgilinin kıymetini bil yoksa ortada kalırsın canım o ruyada ki aşamasında istese o dönem gelirdi

Onu düşünmüyorum ki aklıma bile gelmiyor fakat böyle ara ara rüyama giriyor uzun aralıklarla sonra da böyle oluyor ,yoksa kendisi umrumda değil benimle resmen oynadı

t
Rüya evet ama çok değişik bir rüyaydı yaşadığım hisler çok farklıydı çok mutluydum.
tamam işte aklında kalacagına midende kalsını boşa dememişler. sen bu cocukla flort edeydin ele ele gezeydin öpüşüp koklaşaydın ve sonrada ayrılsaydın şimdi bu ruyaları görmezdin
yahu sadece sen mi cok gercekci ruyalar görüp mutlu uyanıyorsun sanıyorsun... dunyada milllllyonlarca insan aynı durumu defalarca yaşıyor.
normal olur yarın öbürgün olmadı ölene kadar aklında kalır. aklına geldiginde gülümsersin... uzatma..

Çok haklsıın gerçekten de içimi rahatlattın çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…