- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
-
- Konu Sahibi SalakSacma
En kısa zamanda ayrıl. Belki ikinci üçüncü üyeliğindir belki ilk defa geliyorsundur orasını bilmem sonuçta sorun aynı sorun. Tez vakitte ayrıl kaç oradan olabildiğince uzaklaş. Bu adamla ömür geçmez. Hadi evlendin diyelim sana ve çocuğuna karşı sorumluluklarını yerine getirmeyecek yine herşeyi senden bekleyecek. Yorar böylesi inan. Ha askere gidecek ayrılamam diyorsan da dönüşte ayrıl ama ayrıl.İyi geceler yeni üyeyim hepinize merhaba :)
Canımı sıkan bir konuyu anlatmak istiyorum erkek arkadaşımla 1 seneye yakın beraberliğimiz var ailesiyle yaşıyo babasıyla problemleri oldugu için ondan araba istemiyo ve bizim arabamızı alıyorum ben .
ama biz ayrı oldugumuz dönemlerde arabadan hiç inmez ailesiyle uzaktan akrabayız beni bilirler işyerimde de tanışık oldugu için sohbet ederz denk gelince beni istemiyo değiller sorun o değil . Neyse zaten araba var diye hiç üstüne gitmedim bu konuda her yere bizimkiyle gideriz .
yaklaşık bir süredir sevgilim çalıştıgı iş yerinin arabasıyla gidip geliyomuş halı arabası . Bi kaç gün önce dedi banada araba kapıda duruyo yani ve biz yasaklardan dolayı görüşemiyoruz .
bugun arkadaşının yanına gitti halı arabasıyla hemde özel işi için kullandı ve kullanabiliyo demekki arkadaşının evinin önünde arabada oturmuşlar yasak oldugu için .
benim yanımada gelebilir ve bi erkek olarak madem böyle bi imkanı var gidebiliyo bizim arabamızı kullanmaya gerek duymayabilir diye düşündüm sizce haksızmıyım ? Ona hiç bişey demedim ama kırıldım kullanılmış hissettim sorun araba değil ama elinde imkan varken benden beklemesi canımı sıktı ?
Yok ya yanlış anlamadım ama maalesef burda ki çoğu kadın öyle zamanında ben ceptenin cepteseydim o yüzdenSizin favori kelime ceptelik sanırım benim konuma da öyle demiştinizeleştirmek için yazmıyorum bu arada
Zehir hafiyebuldum buldum.
bir kib de ben yapayim.
Evet haklısınız gerçektenYok ya yanlış anlamadım ama maalesef burda ki çoğu kadın öyle zamanında ben ceptenin cepteseydim o yüzden
Siz neden onun adina bin kez düşünüyorsunuz ki?Mantıklı bi gerekcem yok . Neden durdugumu bende bilmiyorum bunun gibi bir ton problemler oluyo ve sonunda ya aslında iyi bi insandı anlaşıyoduk gibi düşünceler kaplıyor kafamı . Sanırım düzenimi bozmak istemiyorum ya da o ayrılık kısmı beni düşündürüyo 1 ay sonra askere gitcek bu durumda da bırakılırmı bilmiyorum