Sevgilim şuan arabası oldugu halde benden bekliyo bişeyleri ?

En kısa zamanda ayrıl. Belki ikinci üçüncü üyeliğindir belki ilk defa geliyorsundur orasını bilmem sonuçta sorun aynı sorun. Tez vakitte ayrıl kaç oradan olabildiğince uzaklaş. Bu adamla ömür geçmez. Hadi evlendin diyelim sana ve çocuğuna karşı sorumluluklarını yerine getirmeyecek yine herşeyi senden bekleyecek. Yorar böylesi inan. Ha askere gidecek ayrılamam diyorsan da dönüşte ayrıl ama ayrıl.

Karşılıklı fedakarlık yoksa ilişkiye devam edilmez. Hep siz ariyorsaniz, siz buluşalim diyorsaniz, aile arabasini almak sürekli size kaliyorsa devam edilmez.
Seven adama da kadına da 5 dk görmek her şey demektir.

Bir şeyler için çabalayan taraf sadece sizsiniz anlaşılan. belki çok seviyor olabilirsiniz buna bir şey diyemem fakat sizin çabanızla bu ilişki yürüyor mu gerçekten bunu bir düşünün. bazen tek taraflı çaba yetmez çünkü. belki fazla düşüncelisinizdir, mücadeleyi bırakmayayım yoksa freni kopmuş kamyon gibi son sürat nereye gideceği belli olmaz bu ilişkinin diyorsanız, bir deneyin derim en azından sizin çabanız olmadan gerçekten nereye gideceğini görürsünüz ve ona göre düşünüp bir yol izlersiniz.

Halı arabası dediğinin arkası kapalı minibüs değil mi

Halı yıkamacılarda vs olan

Kız arkadaşını onunla gezdirmeyi kendine yediremiyordur

Bir de o arabada bir erkekle otursa dikkat çekmez ama bir kızla otursa dikkat çeker

Bu durumdan rahatsız iseniz konuşun kendisi ile, biz ne desek boş

Sizin favori kelime ceptelik sanırım benim konuma da öyle demiştiniz eleştirmek için yazmıyorum bu arada
Yok ya yanlış anlamadım ama maalesef burda ki çoğu kadın öyle zamanında ben ceptenin cepteseydim o yüzden

Siz neden onun adina bin kez düşünüyorsunuz ki?
Ayrilinca o askerde kötü olur bilmem ne
Eeee size ne bize ne? Yani demek istiyorum ki siz sevgilinizin annesi degilsiniz onun adina düşünmeyin
Bir de siz ona deseniz kavga sebebiyse size soylenince neden kavga sebebi degil?
Çünkü erkek istediginde emir telakki edilmeli kadin istediginde dirdirci olur!
Bu bencilden ayrilin ya da yok ben cekerim katlanirim aglar sizlarim.ama yine de adam etmek icin canimi disime takarım diyorsanız bu son konunuz olsun zira cozum sizde, tavsiyeler de hep aynı minvalde olacagi icin de yapacak bir sey yok
Ya cek ya ayril

Hiçbir erkeğe ondan daha fazla bir şey yapmayın derim . Erkekler alıştıkları zaman kullanmaya başlıyorlar. Yükçül de olmuyorlar . Vallahi en büyük düşmanım eslerinin maddi imkanlarını kullanan adamlar . Çevremde çok duydum kadını çalıştırıp kendi çalışmayan . Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…