Sevgilim şuan arabası oldugu halde benden bekliyo bişeyleri ?

Cümlelerin sonuna üç nokta koyulur iki nokta değil . Noktalar da paralı değil sitede bilginize .
Şimdi o hanımefendinin yazdığı cümlede biz ne demek istediğini anladık, kimse de mükemmel imla kuralları beklemiyor zaten. En azından okurken gözümüzü yormayacak tarzda olursa daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bir de buna çok benzeyen bir konu daha vardı. Konu sahibinin arabası yine abisine ve kendisine aitti ama sevgilisi ailesinin arabasını kullanmıyor diye şikayetçiydi. Yeni üye olduğunuza emin misiniz?

Benim konum aile arabası değil farkındaysanız ayrıca öyle olsa eski üyeliğimden devam ederdim

aynen ben de aynisini yazicaktim, onlar da bulusup arabada yemek falan yiyorlardi konu sahibi kendimi kullanilmis hissediyorum diyordu. ama durumlari iyiydi demisti sanki.

Haklısınız siz zaten yeni üye oldugunuza emin misiniz derken hiç bi suçlama yapmadınız şüphelenip sormadınız demi ? Ben patlamış oldum.
duzgunce hayir farkli konular demek cok mu zor? sevgilisine patlayamayan da gelip burda patlamasin ya millete lutfen.

Haklısınız siz zaten yeni üye oldugunuza emin misiniz derken hiç bi suçlama yapmadınız şüphelenip sormadınız demi ? Ben patlamış oldum.
e herhalde suphelenip sordu, suphelenmese niye sorsun? yalan soylediniz de dememis veya o konu farkliydi bu farkli dememis. benzettigi icin sormus ki cidden benziyor. belki sifrenizi unuttunuz biz nereden bilelim? gayet dumduz bir soru bu.

Bu konularda asla kimseye taviz vermeyin. Bir şeyi esirgediğiniz için değil ama erkek arkadaşınızın sizin için yapabileceği şeyleri gözlemleyin. Benim eski sevgilim param yok yanına gelemiyorum diyip yurt dışına bile gitmişti. Mevzu araba değil verilen değer bunu unutmayın kendinizi de kullandırtmayın sonra çok üzülürsünüz sevgiler

Ben konuyu okur okumaz kiblemiştim 2. üyelik diye.

Kendimi erkek gibi hissediyorum.
Araba abimin, babamın ve benim.
Sevgilimin babasıyla arası bozuk olduğu için babasının arabasını alamıyor.

Ne kadar da çok ortak noktanız ve aynı cümleniz var bahsedilen üyeyle
Yönetim bakar artık.

Bilmem demek ki cepte olmuşsunuz. Benim sevdiğim kişi Ankara’da ve yasaklar biter bitmez direk uçağa atlayıp yanına gideceğim
Sizin favori kelime ceptelik sanırım benim konuma da öyle demiştiniz eleştirmek için yazmıyorum bu arada

valla uyelik adini hatirlayamadim hatirlasam cidden bakicaktim, ben de emin gibiyim yani. okuldan cikinca bi mesai harcarim cidden buna

Sevilmediğinizi ben burdan görebiliyorum,

Kk hanımları da oturdukları yerden görebiliyor.

Zahmet edip baksa dünyadaki herkes görebilir.

Ve fakat siz göremiyorsunuz. Kör müsünüz?

Seven adamın hal ve hareketleri mi bunlar. Illaki ağzı ile söylemesi mi lazım.

Hâliyle tavrıyla yeterince anlatmıyor mu zaten . Biz de bi anlayalim dimi. Bi kabullenelim.

Tanecik tanecik anlatması gerekmiyor daha. Lafın tamamını deliye derler.

Ben de hatırlayamadım. Ama aynı içeriği 2-3 defa yazdığını hatırlıyorum. Konu değişse de bu detaylar sabit kalıyordu.
Beynime kazınmış
buldum buldum.
bir kib de ben yapayim.

Siz erkek arkadaşınızdan ayrılmaktan korkuyorsunuz. O yüzden bu olanlara sesinizi çıkaramıyorsunuz. Yoksa bunlar benim için bir ilişkinin bitme sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…