Sevgilim sizce aldatıyor mu beni?

Ben niye böyle bi oyuna gerek duyduğunuzu anlamadım. Çok Türk filmvari olmuş. Neden gerçekten neden ayrıldığınızı ve nasıl bi şerefsiz olduğunu erkek arkadaşınızdan saklayıp onu mağdur durumda olan kişi konumuna düşürüyorsunyz ki. Şimdi o terketti o kaybetti psikolojisinde olmayacak mı? Suçlu olduğu halde Kendine acındırmayacak mı? Ben olsam gerçekleri yüzüne çarpmayı tercih ederdim

Voaw bunu yaptiysan cidden helal. Adamin totoyu nasi kaldirdiysan vakti zamanında yalniz, sacmalama kızım sen beni seviosun iki gun sonra zirlarsin diyo. Kizimli konusma nedir ayrica ya allahin varosu.
bir keresinde ayrılmıştım ondan sonra geri dönmüştüm o yüzden totosu kalkmış belli

haklısınız ama şey diye düşündüm ''sen beni aldatıp salak yerine koymadan ben seni terkediyorum'' havası vermeye çalıştım. hani benimle alay ettiğini sanarken ben onu ortada bırakıp gitmek istedim

haklısınız ama şey diye düşündüm ''sen beni aldatıp salak yerine koymadan ben seni terkediyorum'' havası vermeye çalıştım. hani benimle alay ettiğini sanarken ben onu ortada bırakıp gitmek istedim
Bence iyi olmus boşver. Öyle olsa demek ki seviyor ama aldattigimi kaldıramamis der.
Cok iyi olmuş, tebrik ederim gerçekten helal olsun, bir kız olarak gurur duydum

Ya canım sen bitirsen bile tekrar dönmek istersin. Çünkü bu çocuk inkar edecek ne olursa olsun aldatıyorum demeyecek. Senin de hap aklında ya aldatmadıysa olarak kalacak. Bence ilk önce kafanda bitirmeyi düşün görüntülü arama gibi şeylere girme bence

Keşke bi de artık Antalya’daki kıza daha rahat gidersin önümden çekil adamlık yoksunu diyeydin ama tebrik ederim çok iyi yapmışsın

Muhhhhtesem yapmissiniz. Helal olsun keyfim yerine geldi hahaha.

Bence gereksiz olmuş. Onun sizi aldatması sizi salak yerine koymak değil kendi salaklığı oluyor. Böyle bir psikolojiye girip hırs yapmayın bence. Hem bu şekilde tam bitirmiş olmuyorsunuz. İllaki ama neden ayrıldık diye sakız gibi uzayıp sizi rahatsız edecek.

Bence senden sıkıldım ayrılmak istiyorum. Hiç ilgi göstermiyorsun vs deyin. Onu kırıp dağıtın öyle ayrılın. Hiç sevmem ilgi alaka göstermeyen adamı

Harikasınız iyi olmuş. İlerde iyiki bunu yapmışım diyeceksiniz. Siz kahvaltiya çağırınca bile gelmemek için bahaneler bahaneler.

Bende olsam bende şüphelenirdim takipte olun sevgilinizii iyice araştırın

E estoria konuyu şimdi okudum ayrılmışsınız zaten facebooktaki o halerden ve Antalya da arayamam demesinden net bir şekilde aldattığı anlaşılıyor. Bir de sana 2 senemizi çöpe atamazsın demiş utanmadan. Kendisi o seneleri karıyla kızla çöpe atsın sen ayrılmak isteyince sen çöpe atmış oluyorsun ah bu doymak bilmez pislikler. Her erkeğe değil lafım ama böyle insanlar mutlu olmasın istiyorum. En iyisini yapmışsın hiç de depresyona girme güçlü ol kurtulduğuna sevin 2 senedir yapamadığın şeyleri yap arkadaşlarınla zaman geçir ailenle zaman geçir mutlu olduğun şeyleri yap git gez o adam için üzülme sakın. Yeni hayatın sana mutluluk getirsin gençsin önünde güzel yılar var

Bence harika bir is cikarmissin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…