• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim sizce aldatıyor mu beni?

estoria

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
38
21
8
26
Birkaç gündür benimle fazla konuşmuyor. Normalde whatsappa sadece benimle konuştuğunda girerdi. Son görülmemiz hep aynı olurdu. Şimdi whatsapptan çıkmıyor. Telefonu sürekli meşgul çalıyor. Birkaç gündür garip davranıyor. Göz altların morarmış biraz kendine bakım yap, kilo aldın kilo ver, saç rengini değiştir diyor. Eskiden beni en pasaklı halimle sarıp sarmalar göğsünde yatırırdı. 2 senelik ilişkimiz var. Bu hafta sonu erkek arkadaşlarıyla Antalyaya gideceğini ve 3 gün kalacağını söyledi. Hiç arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazdı. Aniden planlamış. Benimle ordayken görüntülü konuş dedim kıvırdı. Sizce aldatıyor mu beni?

Birkaç gündür benimle fazla konuşmuyor. Normalde whatsappa sadece benimle konuştuğunda girerdi. Son görülmemiz hep aynı olurdu. Şimdi whatsapptan çıkmıyor. Telefonu sürekli meşgul çalıyor. Birkaç gündür garip davranıyor. Göz altların morarmış biraz kendine bakım yap, kilo aldın kilo ver, saç rengini değiştir diyor. Eskiden beni en pasaklı halimle sarıp sarmalar göğsünde yatırırdı. 2 senelik ilişkimiz var. Bu hafta sonu erkek arkadaşlarıyla Antalyaya gideceğini ve 3 gün kalacağını söyledi. Hiç arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazdı. Aniden planlamış. Benimle ordayken görüntülü konuş dedim kıvırdı. Sizce aldatıyor mu beni?
Evet.

yüzüstü bırakınca ne olacak ki aldatıyorsa zaten bunu önemsemez hatta kurtulmuş hissedip sevinmez mi :KK43:
Intikam alsan ne yapmayi planliyorsun ki? Cok umurunda olmaz ki, eger aldatiyorsa o mutlu mutlu yoluna devam eder. Zaman senin planlarindan daha guzel intikam plani hazirlar merak etme. Ayrilmasan da yine istedigini yapiyor sonucta. Onurunu kurtar derim ben. Seni aptal yerine koymasina izin verme.

Back