Birkaç gündür benimle fazla konuşmuyor. Normalde whatsappa sadece benimle konuştuğunda girerdi. Son görülmemiz hep aynı olurdu. Şimdi whatsapptan çıkmıyor. Telefonu sürekli meşgul çalıyor. Birkaç gündür garip davranıyor. Göz altların morarmış biraz kendine bakım yap, kilo aldın kilo ver, saç rengini değiştir diyor. Eskiden beni en pasaklı halimle sarıp sarmalar göğsünde yatırırdı. 2 senelik ilişkimiz var. Bu hafta sonu erkek arkadaşlarıyla Antalyaya gideceğini ve 3 gün kalacağını söyledi. Hiç arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazdı. Aniden planlamış. Benimle ordayken görüntülü konuş dedim kıvırdı. Sizce aldatıyor mu beni?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim sizce aldatıyor mu beni?
- Konu Sahibi estoria
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldariliyor muyum ihanet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ocak 2014
- 1.331
- 4.270
- 408
hani kadınlar hissedermiş ya içime bir kurt düştüErkek erkeğe tatil ve görüntülü konuşmayı kabul etmemesi bana fazlaca şüpheli geldi, bir kaçamak yada flört peşinde olabilir
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
kanıtlamak istiyorum eğer doğruysa intikam almakHiç masum değil.
Düğüm çözmeye çalışma kes gitsin!
23 yaşında ben de 20Sevgilinin yaşı kaç?
Pek normal değil aniden bunları yapması.
- 30 Eylül 2012
- 445
- 386
- 323
yüzüstü bırakınca ne olacak ki aldatıyorsa zaten bunu önemsemez hatta kurtulmuş hissedip sevinmez miEn guzel intikam o bitirmeden bitirip yuzustu birakmaktir bence.
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Yani muhtemelen tahmin ettiğin şey.23 yaşında ben de 20
Yaşın daha küçük okuluna hayatına odaklan, peşinde seni süründürmesine yalvartmasına izin verme.
Aldatmıyorsa bile ayağını denk alır.
Evet.Birkaç gündür benimle fazla konuşmuyor. Normalde whatsappa sadece benimle konuştuğunda girerdi. Son görülmemiz hep aynı olurdu. Şimdi whatsapptan çıkmıyor. Telefonu sürekli meşgul çalıyor. Birkaç gündür garip davranıyor. Göz altların morarmış biraz kendine bakım yap, kilo aldın kilo ver, saç rengini değiştir diyor. Eskiden beni en pasaklı halimle sarıp sarmalar göğsünde yatırırdı. 2 senelik ilişkimiz var. Bu hafta sonu erkek arkadaşlarıyla Antalyaya gideceğini ve 3 gün kalacağını söyledi. Hiç arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazdı. Aniden planlamış. Benimle ordayken görüntülü konuş dedim kıvırdı. Sizce aldatıyor mu beni?
- 18 Ocak 2014
- 1.331
- 4.270
- 408
Seni kırmak istemem ama gerçekler acıdir.kanıtlamak istiyorum eğer doğruysa intikam almak
Seni eleştirmesi, tatile erkek erkeğe ! ! ! Gitmesi inandırıcı gelmedi.
İmkanın varsa takıl peşine.
Dip not: buna da değmez !
- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
bir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olurSeni kırmak istemem ama gerçekler acıdir.
Seni eleştirmesi, tatile erkek erkeğe ! ! ! Gitmesi inandırıcı gelmedi.
İmkanın varsa takıl peşine.
Dip not: buna da değmez !
aynen öyle durup dururken düşmedi ya sonuçta bu hisKadin hisseder nokta
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Intikam alsan ne yapmayi planliyorsun ki? Cok umurunda olmaz ki, eger aldatiyorsa o mutlu mutlu yoluna devam eder. Zaman senin planlarindan daha guzel intikam plani hazirlar merak etme. Ayrilmasan da yine istedigini yapiyor sonucta. Onurunu kurtar derim ben. Seni aptal yerine koymasina izin verme.yüzüstü bırakınca ne olacak ki aldatıyorsa zaten bunu önemsemez hatta kurtulmuş hissedip sevinmez mi
Allah allahbir de bana dedi ki 3 gün boyunca seni arayamam arkadaşlara ayıp olur
Neden ayip olsun ki?
Yapacak cok da birseyin yok
Gitme desen yine gidecek
Takip edemeyecegine gore Antalyaya kadar
Isin zor