• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim pek hevesli değil?

Tuba Gok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
37
-48
1
28
Merhaba. Benim 2 yıldır bir ilişkim var ve yakın zamanda sözleneceğiz. Evlenmeyi o benden daha çok istiyordu her zaman. Orası ayrı ama şuanda söz için vs alınacak birşey olduğunda onunla beraber karar vermek istiyorum. O pek hevesli davranmıyor. Ben heyecanla at bakalım beraber demesini bekliyorum. Ama o sen at bakınca ararım ben seni yine aşkım vs diyor.
Anlatabildimmi bilmiyorum ama özetle bişeyler alınacaksa oda heyecanla hevesle baksın istiyorum. Erkekler böyle şeylerde kadınlara göre daha tepkisiz ondan mıdır? Nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Erkeklerin çogu bu tarz seyleri sallamaz.
Ev alisverisine ciktigimizda evin butun eşyalarini ben secmiştim kafama gore, eşim yorum bile yapmamisti oyle yanimda dolandi durdu. 😁 Foto filan atsaydim muhtemelen cokta merakli ve hevesli olmazdi koltuk bilmem ne bakmaya...
Onun için hepsi eşya işte. 🙃

Herkes istiyor da işte onlara özel günde hediye almak bile zorunlu bir görev. :)
Benim ki bigün dedi ki, ben bilmiyor muyum geçtiğin yollara gül dökmeyi çiçekler böcekler balonlar vs. Biliyorum ama elim gitmiyor dedi :))) gece gece sinirim bozuldu yine :KK14: erkekten çok birşey beklemeyin. Bu hayatınız boyunca böyle olsun. Güler yüzlü anlayışlı sevecen olsun kafi diyip geçin. Aksi sizi üzer :)

Herkes istiyor da işte onlara özel günde hediye almak bile zorunlu bir görev. :)
Benim ki bigün dedi ki, ben bilmiyor muyum geçtiğin yollara gül dökmeyi çiçekler böcekler balonlar vs. Biliyorum ama elim gitmiyor dedi :))) gece gece sinirim bozuldu yine :KK14: erkekten çok birşey beklemeyin. Bu hayatınız boyunca böyle olsun. Güler yüzlü anlayışlı sevecen olsun kafi diyip geçin. Aksi sizi üzer :)

Yok artik. 😦 Tamam erkekler eşyaydi incik cincikti secmeyi sevmez de bu kadar da beklenti dusurmeyin eger mumkunse konu sahibi. 🙃👍

Geçen ay yemek takımı alicam.her yere bakıyorum,internetten bakıyorum falan.esimde tık yok.sonra 3 çeşit arasında kararsiz kaldım.esime telefonda anlatıyorum konuşuyoruz falan hala ilgili değil.
Birinin fiyatında ilgilendi sadece.
Akşam bı yemek takımı aldım geldim tek tek inceledi beğendi falan.
Madem sende seveceksin niye benimle bakmiyorsun.
Ama alışveriş konusunda erkekler biraz isteksiz bence de.

Ben heyecanla at bakalım beraber demesini bekliyorum. Ama o sen at bakınca ararım ben seni yine aşkım vs diyor.
Bence yeterince heveslii..Sen seç hayatim ben hepsini beğenirim de diyebilirdi🤷🏻‍♀
Veya karıstıgını düsünün herşeye burnunu soktugunu..
Onu alma! onun rengi hic oldu mu??anneme de soralim vsvs😒🤯
Gereksiz vesvese loading..olmasin :KK53:

Merhaba. Benim 2 yıldır bir ilişkim var ve yakın zamanda sözleneceğiz. Evlenmeyi o benden daha çok istiyordu her zaman. Orası ayrı ama şuanda söz için vs alınacak birşey olduğunda onunla beraber karar vermek istiyorum. O pek hevesli davranmıyor. Ben heyecanla at bakalım beraber demesini bekliyorum. Ama o sen at bakınca ararım ben seni yine aşkım vs diyor.
Anlatabildimmi bilmiyorum ama özetle bişeyler alınacaksa oda heyecanla hevesle baksın istiyorum. Erkekler böyle şeylerde kadınlara göre daha tepkisiz ondan mıdır? Nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hiç takılma canım hepsi aynı bence bende nişanımozda herşeye tek karar verdim

Yani herkes erkekler pek ilgilenmez demiş ama. Bana da bi hevessiz geldi.

Belki bizim kadar meraklı olmayabilirler amenna ama bu kadar ilgisiz olması da beklenen bi şey değil bence.

Çoğu erkek renk detayını bile yapamıyorken karar alma aşamasında gönderdiğiniz seçeneklere "ee hepsi aynı, al birini işte" gibi iç sesiyle cevaplayıp dış sesiyle pohpohlama yoluna gidiyor.
"En iyisini sen bilirsin aşkım",
"Senin seçtiğin en güzeli zaten aşkım",
"Baktığım her şeyde senden bir parça görmek istiyorum, sen seç aşkım"
Erkek milletine detaylar gereksiz komplike geliyor.
Boşuna yormayın kendinizi.

Yok artik. 😦 Tamam erkekler eşyaydi incik cincikti secmeyi sevmez de bu kadar da beklenti dusurmeyin eger mumkunse konu sahibi. 🙃👍
Ben kendi adıma yanıtlayayım, beklentim 0. Zira biz çok gezen eğlenen şehir içi dışı fark etmeksizin bir çiftiz. Bana olması gerektiği gibi davranıyor çok sevecen güldüren zeki bir adam. 5 sene de çiçek böcek almadı diye 2 kere kavga çıkarttım pişman oldum :) çünlü bunun dışında - bir yanı yok ☺️

Eşim de ben de tasarımcıyız, ikimizin de estetik gözü farklı. Bu yüzden bizim eşya seçimimiz tam bir savaşa döndü. Çoğunda benim istediğime razı gelse de eşimin direttiği çok şey de oldu. Ya da alınmadığı için çok üzüldüğünü bildiğim şeyler var mesela. Şimdi düşününce üzmeseymişim keşke diyorum. Çok karışanı da iyi değil

Ben bu işlere kadınlar gibi müthiş bi hevesle özenen bi erkek görmedim henüz
En evlenmek isteyeni bile çok keyif almıyor
Varsa da ben göremedim öyle birini benim şanssızlığım demek ki 😬

Malesef erkeklerin geneli böyle.Çocuğumuz olacak.Adam daha bak şu çok güzelmiş alalım ya da aldım dediğini görmedim.Sen beğen al hayatım der mesela.Ya da götürür, alışveriş sepetini taşır🤦🏼‍♀️Yani takılmayın,bunların cinsi böyle😅

Eşim aslaa hevesli görünmeyip alışverişte burnunu sokanlardandı 🤦🏻‍♀️ Yok bide güzel şeyleri beğense. Bizim de mobilya alışverişimizde tartışmalarımız oldu sonra bi odayı sadece o seçti o şekil çözmüştük ama aklım hala o oda için alamadığım koltukta 😬 gönlünce seç gerçekten beğenmeyeceği bişey olsa zaten bu güzel değil ki der. Dene hatta gerçekten çirkin bi koltuğa veya bişeye bu nasıl diye sor güzel derse gerçekten ilgisizdir alışverişe karşı 🤭

Söz için ne alınıyor da bakacak heves edecek

Yani koltuk takımı alınırken belki yorum yapar da söz için elbise alınır başka ne alınır

Adam annemle bak demediği sürece sorun yok ben anlamam sen annemle bak derse falso

Bir de mesela daha önceden bugün pembe bir hırka aldım dediğinizde giy foto at üzerinde bakayım vs der miydi

Sen beğen foto at ben de bakarım demesi bana yeterince ilgili geldi

Kişiyi tanıyan sensin ama öyle ıncık cıncık heves bekleme bir kadın kıyafetinin aynısının 5000 modeli vardır her birinin adı sanı vardır erkeğe göre alışveriş pantolon gömlektir

Ben kendi adıma yanıtlayayım, beklentim 0. Zira biz çok gezen eğlenen şehir içi dışı fark etmeksizin bir çiftiz. Bana olması gerektiği gibi davranıyor çok sevecen güldüren zeki bir adam. 5 sene de çiçek böcek almadı diye 2 kere kavga çıkarttım pişman oldum :) çünlü bunun dışında - bir yanı yok ☺️

Tabi ki ciftlere kalmiş bisey. Ben kavgayla biseyler yaptirilmasindan yana degilim zaten ama beklenti dusurmedim ben kendi adima. Gezme tozma ayri hediye supriz ayri yani kavga degil ama beklentiliyimdir ben. 😬 Yollarima gül sermese de yapar birseyler. Tum erkekler oyle degil beklenti sifirlayacak kadar. 😁

Back