Sevgilim ondan mı hoşlanıyor

maroon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
11
1
22
Merhaba kızlar ilk sorum bunun için kaydoldum kimseye soramıyorum çünkü. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz . Onu seviyorum o da beni seviyor ama kafamı kurcalayan bi sey var . Aynı sınıftayız ve sınıftan başka bi kız var bizden büyük 5 yaş . Kızı tam çözemedim ama sevgilim bu kızı görünce tuhaf hallere bürünüyor. Mesela nerde olsa bakiyor kıza kız da ona . Sonra ortak bi sohbette bulunmanız gerekirken utanıyor kızarıyor. Yanımıza gelmiyor vs . Acaba hoşlanıyor mu o kızdan? Bunu hiç dillendiremem arkadaslarima bile soramam bak öyle mi diye . Size soruyorum olabilir mi bu ben mi kuruntu yapiyorum ? Kız 28 ama hiç göstermiyor bebek gibi . Erkek arkadaşıma bi sekilde söylemeli miyim onun yaşça büyük olduğunu

Bence hislerinize güvenin.
Koca sınıfta neden onu görünce heyecanlansın ki bir tek. Böyle şeye asla tahammül edemem.
Bence konuşun.

Bence hislerinize güvenin.
Koca sınıfta neden onu görünce heyecanlansın ki bir tek. Böyle şeye asla tahammül edemem.
Bence konuşun.
Konuşursam yüz göz oluruz gibi geliyor yani gitmek isterse gider diyorum . Konuşursam belki de cok ciddiye almadığı bi şeyi ciddiye almasını sağlarım gibi geliyor .

Ayni ortamdaysaniz yaşini da biliyordur bence ayrica 5 yaş çook buyuk bir yaş degil zaten sanki kadin 40 yaşinda gibi yazmissiniz. 🙄
O kadar insan varken sadece bu kiza karsi farkli hareketlerini gozlemlediyseniz yaniliyor olmama ihtimaliniz yüksek.
Ondan hoşlanıyorsa neden benden ayrılmak istemesin ki bunu anlamıyorum aslında . Halbuki istese bitiririm ama böyle olması canımı sıkıyor

Konuşursam yüz göz oluruz gibi geliyor yani gitmek isterse gider diyorum . Konuşursam belki de cok ciddiye almadığı bi şeyi ciddiye almasını sağlarım gibi geliyor .
Hiç bir kadın böyle düşünüyorsa yanılmaz ama.
Anlattıklarınıza bakılırsa ona karşı bir şeyler hissediyor ve hislerini baskılamaya çalışıyor. Bu da size olan sevgisinin güçsüzlüğü demektir ama.

Anormal bakışları varsa maalesef hisleri de farklıdır. Şekilden şekle girmesi bana da hoşlandığını düşündürdü. Ama bunun cevabını net alamasam bile sevgilime sorardım tabi bu şüpheyle ve gördüklerimle ilişkime devam etmezdim.

Sizden baskasina bakabilecegini dusundugunuz bir adamla birlikteliginize devam etmemelisiniz bana kalirsa. Bugun o 5 yas buyuk kiz olur, yarin 5 yas kucuk olur, sonuçta (size gore) gonlu kaymaya meyilli, belliki güven probleminiz var kendisine karsi.
Bu olay hariç böyle hissettiren hiç olay olmadı ki o yuzden emin olamıyorum .

Ondan hoşlanıyorsa neden benden ayrılmak istemesin ki bunu anlamıyorum aslında . Halbuki istese bitiririm ama böyle olması canımı sıkıyor
Erkekler mantığıyla hareket etmez ki. Neden aldatırlar sorusunun birçok cevabı vardır ama iki kızı idare etmekten hoşlanırlar tabi bunu aldatıp utanmayan karakterler için söylüyorum. Evliyken neden aldattığı halde karısına boşanmamak için yalvarıyor? Sizin ki de o hesap.

Merhaba kızlar ilk sorum bunun için kaydoldum kimseye soramıyorum çünkü. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz . Onu seviyorum o da beni seviyor ama kafamı kurcalayan bi sey var . Aynı sınıftayız ve sınıftan başka bi kız var bizden büyük 5 yaş . Kızı tam çözemedim ama sevgilim bu kızı görünce tuhaf hallere bürünüyor. Mesela nerde olsa bakiyor kıza kız da ona . Sonra ortak bi sohbette bulunmanız gerekirken utanıyor kızarıyor. Yanımıza gelmiyor vs . Acaba hoşlanıyor mu o kızdan? Bunu hiç dillendiremem arkadaslarima bile soramam bak öyle mi diye . Size soruyorum olabilir mi bu ben mi kuruntu yapiyorum ? Kız 28 ama hiç göstermiyor bebek gibi . Erkek arkadaşıma bi sekilde söylemeli miyim onun yaşça büyük olduğunu
Kadınlar hisseder. Sorarsanız reddeder ama.

Anormal bakışları varsa maalesef hisleri de farklıdır. Şekilden şekle girmesi bana da hoşlandığını düşündürdü. Ama bunun cevabını net alamasam bile sevgilime sorardım tabi bu şüpheyle ve gördüklerimle ilişkime devam etmezdim.
Neden benim yanımda o zaman ? Gerçekten anlamıyorum erkekleri bazen

Yaşı büyük diye olmayacak mı sanıyorsun? Kendin demişsin bebek gibi diye.

5 yaş nedir ki. Erkek 5 yaş büyük olunca konusu bile geçmez ama kadın büyükse re re rö.

Gözü dışarda ya ayrıl ya böyle devam et.

Neden benim yanımda o zaman ? Gerçekten anlamıyorum erkekleri bazen
İkinizi de beğeniyordur, tabi seviyordur demiyorum bu sevgi, aşk zaten olamaz ama beğenip hoşlandıklarıyla takılıyorlar işte. Bu söylediğimi yanlış anlamayın ama başkasına farklı gözle bakan birinde mantık aranmaz zaten. Herkesle flörtleşir ama evleneceği kişiyi kafasına göre seçer.

O sorulara girersek insanlar neden ayrilmak yerine aldatirlar? Malesef var böyle şeyler.

Yaşı büyük diye olmayacak mı sanıyorsun? Kendin demişsin bebek gibi diye.

5 yaş nedir ki. Erkek 5 yaş büyük olunca konusu bile geçmez ama kadın büyükse re re rö.

Gözü dışarda ya ayrıl ya böyle devam et.
Kizin yuzu guzel hafif kilolu kendisi kiloyu pek sevmez o yuzden emin olamıyorum aslinda şu an düşününce kız da ondan hoşlanıyor bn kendimi araya girmiş gibi hissediyorum ilk ben varken üstelik. Ne yapayım bn ayrılayim onlar mutlu olsunlar mi diyeyim bilmiyorum

Kizin yuzu guzel hafif kilolu kendisi kiloyu pek sevmez o yuzden emin olamıyorum aslinda şu an düşününce kız da ondan hoşlanıyor bn kendimi araya girmiş gibi hissediyorum ilk ben varken üstelik. Ne yapayım bn ayrılayim onlar mutlu olsunlar mi diyeyim bilmiyorum

Valla bal gibi de seviyormuş gözünü alamıyor üstünden. Erkeklerin söyledikleriyle yaptıkları başkadır.

Gözü dışarda erkek onla da mutlu olmaz ki. Sen kendine olan saygından ayrılacaksın onlar ne yaparsa yapsın umrumda olmamalı.

X