- 16 Şubat 2018
- 15
- 15
- 27
- Konu Sahibi Ogrenciguzeli
Sevgilim asla ve asla sürpriz yapmıyor. Bunu söylediğimde de "hiç öyle bir huyum yok" diyor. sizce karakteri mi böyle? Buna karşı ne yapmalıyım? Yoksa düz öküz mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapıyorum sürprizler. ama onun da yapmasını istiyorum. Hiç oralı bile olmuyor ama. Haklısınız gerçi.Zorla kendinize sürpriz mi yaptıracaksınız? İçinden gelmezse yapmaz. Sizin istemenizle yaptığı da ne derece sürpriz olur tartışılır. Karakter meselesi. Ayrılıp sürpriz yapan birini bulabilirsiniz. Ya da onu böyle kabulleneceksiniz.
Siz ona hiç sürpriz yapıyor musunuz peki?
Buna nereden baktırdınız?az önce çin burclarına bakıyordum.
esim tavşan ogullarim kaplan ve ejderha burcu çıktı.rahatladim
birde siz bakın sevgilinizin ki öküz dür belki
ben yine de bazen sürpriz yapmasını istiyorum ama.Sizi sevdiginizi belli ediyorsa süprize ne gerek var
sanırım haklısınız.Benim eşim de süpriz yapmaz bilemez ama o kelimeyi kendisine asla yakıştıramam. Biraz saygı
Yine de insan istiyor bir kere bi sürpriz yapsınBenimki hep yapar
Ben nadir yaparım supriz
Eğer seni güzel seviyor,saygı duyuyor ve hareketleri ile belli ediyorsa sorun etme
Belki gerçekten karakteri böyle supriz yapmayı beceremiyor olabilir
Biz eşimle sevgili iken adam bana 1 iğne almadi cimri galiba diye çok düşündüm ama evlendigimizden beri de almadığı kalmadı anlamak imkansız adamlarıYine de insan istiyor bir kere bi sürpriz yapsın
Yaa güzel. Sürprizleri de evlendikten sonra mı yapmaya başladıBiz eşimle sevgili iken adam bana 1 iğne almadi cimri galiba diye çok düşündüm ama evlendigimizden beri de almadığı kalmadı anlamak imkansız adamları
Ben de bazen kafaya takıyorum.Hiçbir özel günü hatırlayıp kutlamaz çünkü. O günlerde bi mahzun kalırım öylebu büyük bir eksiklik değil bence
benim eşim de sevmez yapmaz
ama ben mutlu bir kadınım
Yaa güzel. Sürprizleri de evlendikten sonra mı yapmaya başladı
Çok güzelAynen canim bayağı romantikmis evlenince öğrendim
Çok güzel
Acaba bizde de öyle bir değişim olur mu.
Çiçekler hediyeler çok seviyorum ya