- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi kurtlarlakosankadinlar
Çok yorucu değil mi ya habire makyajBana pek garip Gelmedi bu durum benim eşimde makyaj yapmamı pek sevmez makyajsız daha güzel olduğumu söyler bende çalıştığım için hafta 5 gün sabah 8 den akşam uyuyana kadar makyajlıyımdır ve makyaj yapmayı da aşırı sevdiğimden haftasonu da ev işlerim bitince koştur koştur saçımla makyajımı yapar gezmeye gidecek gibi giyinir öyle gezerim evin içinde eşimde ilk zamanlar hep süslü olmama anlam veremiyordu nereye gidiyorsun felan diyordu artık alıştı sonuçta sen kendini nasıl güzel ve rahat hissediyorsan öyle ol zamanla alışır Erkek arkadaşında . Erkek milleti farklı birşey görünce aklından geçeni düşünce süzgecine indirgemeden söyleyiveriyor işte
Bide eşofmanı çorabın içine soktum mu misssSenin Sevgilin beni evde eşofmanla ve sıfır makyaj görse üzerime toprak atar herhalde
Ay bu resmen benBöyle mi
Böyle mi
hiç yorucu değil birde artık el alışkanlığı oldu 5 dakika sürüyorÇok yorucu değil mi ya habire makyaj
bunu diyen adamın hiç sevgilisi olmamıştır diyeceğim de etrafında hiç kadın olmamış galibaTüm kızlar makyajsız böyle mi oluyor dedi
Eşimle çıkarken sadece göz kalemi çekip giderdim doğalsın ve bu beni mutlu ediyor derdi ki öyle çok makyaj yapan bir insan hiç olmadım1,5 yıldır süren bir ilişkim var. Sevgilim işi dolayısıyla Hollanda'da yaşıyor. Yılda birkaç kez iki ay gibi bir süre burada kalıyor. Bu süreler içinde zaten az görüşüyoruz süsleneyim gideyim kafasında olduğum için hep makyajlıydım. Son geldiğinde biraz rahatsız olduğum için sıfır makyajla yanına gittim. İlk önce her şey normaldi tabi sonra muhabbet ederken "neden makyaj yapmadın?" dedi. Bende halimin olmadığını ve gerek duymadığımı söylediğimde keşke yapsaydın ya deyip gülümsedi. Tüm kızlar makyajsız böyle mi oluyor dedi, bunları gülerek söylüyor. İnanılmaz bozuldum. Beğenmediği belliydi.
Maskara ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum hafifte allık. Bu kadar. Gerçekten bu malzemeler beni çok çok değiştirmiş olabilir mi? Şaşkınlığına mı vermeliyim patavatsızlığına mı? O günden sonra ona gıcık olur gibiyim, dedikleri batıyor. Sonra bu konu açılmadı ama evlenince neler der tüm halimi görecek sonuçta diyorum. Ben mi çok abartıyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende olsam tabi ki gıcık olurdum.. Ama hafif makyaj yapan biri için de bu kadar apır sapır konuşması1,5 yıldır süren bir ilişkim var. Sevgilim işi dolayısıyla Hollanda'da yaşıyor. Yılda birkaç kez iki ay gibi bir süre burada kalıyor. Bu süreler içinde zaten az görüşüyoruz süsleneyim gideyim kafasında olduğum için hep makyajlıydım. Son geldiğinde biraz rahatsız olduğum için sıfır makyajla yanına gittim. İlk önce her şey normaldi tabi sonra muhabbet ederken "neden makyaj yapmadın?" dedi. Bende halimin olmadığını ve gerek duymadığımı söylediğimde keşke yapsaydın ya deyip gülümsedi. Tüm kızlar makyajsız böyle mi oluyor dedi, bunları gülerek söylüyor. İnanılmaz bozuldum. Beğenmediği belliydi.
Maskara ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum hafifte allık. Bu kadar. Gerçekten bu malzemeler beni çok çok değiştirmiş olabilir mi? Şaşkınlığına mı vermeliyim patavatsızlığına mı? O günden sonra ona gıcık olur gibiyim, dedikleri batıyor. Sonra bu konu açılmadı ama evlenince neler der tüm halimi görecek sonuçta diyorum. Ben mi çok abartıyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?