- 9 Mayıs 2011
- 13.831
- 28.701
- Konu Sahibi kurtlarlakosankadinlar
Adamı tanımıyoruz ki alt metni yorumlayalım, bilemedim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de aynı zamanda "tatil fotoğraflarini tbt atarken ben" yorumuyla paylaşmış biri. direkt ben yani oturuş falanAy bu resmen ben
Aynı dondan var ve yıkana yıkana çekmesi bile aynı ahaha
Oturuşum bile aynı
Konu sahibi keşke şey deseydin "bu sadece makyajsız halim. Evdeyken çoğu zaman salaş takılırım. Ev modunu seksi gecelik fönlü saçlar ve topuklu terlik mi sanıyorsun? Bu ara çok film izledin galiba. Neyse madem dan dan konuşuyoruz seninde saçların azalmış göz torbaların belirginleşmiş ve göbek yapmışsın ama ben nezaketen söylememiştim" falan
Bi dumur olaydı
Ayy bu konudaki tek ayarsizin ben olmadığıma sevindim şu an bazen ev haliyle otururken deprem falan olur da o halde insan içine çıkmak zorunda kalırım diye çok korkuyorum ama sokağa çıkarken 2 saat önce başlıyorum kendime yeni bir insan yapmaya ahshBu fotograftaki ayniiii kuzenle ben. Bu tiple ayni boyle oturur manitalari cekiştirir dedikodu yapardik bekarken. Ahhh yillllaaar...
Ama dısari ciktigimizda afetttt.
Ayy bu konudaki tek ayarsizin ben olmadığıma sevindim şu an bazen ev haliyle otururken deprem falan olur da o halde insan içine çıkmak zorunda kalırım diye çok korkuyorum ama sokağa çıkarken 2 saat önce başlıyorum kendime yeni bir insan yapmaya ahsh
Ben azıcık gözümün altını kapatmasam kaşlarımı boyamasam 10 çocuk üst üste doğurmuş gibi görünürüm. Erkek arkadaşım defalarca kez maruz kaldı o halime ama böyle çok daha güzelsin içindeki güzelliği daha net görebiliyorum derdi. Begenirdi yani. He geçen ay aldattı ama olsun severdi beni makyajsız rahmetli1,5 yıldır süren bir ilişkim var. Sevgilim işi dolayısıyla Hollanda'da yaşıyor. Yılda birkaç kez iki ay gibi bir süre burada kalıyor. Bu süreler içinde zaten az görüşüyoruz süsleneyim gideyim kafasında olduğum için hep makyajlıydım. Son geldiğinde biraz rahatsız olduğum için sıfır makyajla yanına gittim. İlk önce her şey normaldi tabi sonra muhabbet ederken "neden makyaj yapmadın?" dedi. Bende halimin olmadığını ve gerek duymadığımı söylediğimde keşke yapsaydın ya deyip gülümsedi. Tüm kızlar makyajsız böyle mi oluyor dedi, bunları gülerek söylüyor. İnanılmaz bozuldum. Beğenmediği belliydi.
Maskara ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum hafifte allık. Bu kadar. Gerçekten bu malzemeler beni çok çok değiştirmiş olabilir mi? Şaşkınlığına mı vermeliyim patavatsızlığına mı? O günden sonra ona gıcık olur gibiyim, dedikleri batıyor. Sonra bu konu açılmadı ama evlenince neler der tüm halimi görecek sonuçta diyorum. Ben mi çok abartıyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir erkek birlikte olduğu kadını eleştirmeye beğenmemeye başladıysa, beğendiği başka bir kadın var demektir. Size olan bu terbiyesizliğini hoş görmeyin sakın. Resmen makyajsız çirkinsin demiş.1,5 yıldır süren bir ilişkim var. Sevgilim işi dolayısıyla Hollanda'da yaşıyor. Yılda birkaç kez iki ay gibi bir süre burada kalıyor. Bu süreler içinde zaten az görüşüyoruz süsleneyim gideyim kafasında olduğum için hep makyajlıydım. Son geldiğinde biraz rahatsız olduğum için sıfır makyajla yanına gittim. İlk önce her şey normaldi tabi sonra muhabbet ederken "neden makyaj yapmadın?" dedi. Bende halimin olmadığını ve gerek duymadığımı söylediğimde keşke yapsaydın ya deyip gülümsedi. Tüm kızlar makyajsız böyle mi oluyor dedi, bunları gülerek söylüyor. İnanılmaz bozuldum. Beğenmediği belliydi.
Maskara ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum hafifte allık. Bu kadar. Gerçekten bu malzemeler beni çok çok değiştirmiş olabilir mi? Şaşkınlığına mı vermeliyim patavatsızlığına mı? O günden sonra ona gıcık olur gibiyim, dedikleri batıyor. Sonra bu konu açılmadı ama evlenince neler der tüm halimi görecek sonuçta diyorum. Ben mi çok abartıyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?
Gozalti kapaticisi sorunsuz ciltte fondoten etkisi yapar tum cilt rengini esitler maskara kirpikleri uzun ve yogun gosterir e allik zaten renk veriyor...malesef degistiriyor kuzum ve bu yuzden bosanan var ve cok konusmasi doner bu konularin sosyal medyada da denk gelmedin sanirim1,5 yıldır süren bir ilişkim var. Sevgilim işi dolayısıyla Hollanda'da yaşıyor. Yılda birkaç kez iki ay gibi bir süre burada kalıyor. Bu süreler içinde zaten az görüşüyoruz süsleneyim gideyim kafasında olduğum için hep makyajlıydım. Son geldiğinde biraz rahatsız olduğum için sıfır makyajla yanına gittim. İlk önce her şey normaldi tabi sonra muhabbet ederken "neden makyaj yapmadın?" dedi. Bende halimin olmadığını ve gerek duymadığımı söylediğimde keşke yapsaydın ya deyip gülümsedi. Tüm kızlar makyajsız böyle mi oluyor dedi, bunları gülerek söylüyor. İnanılmaz bozuldum. Beğenmediği belliydi.
Erkekler bana yeni uyanmış halimi görünce aşık olurlar genelde demeye geldim Densiz insan en sevdiğim olsa da şöyle ağzının payını bir versem ya
evlendikden sonrasını düşünüyor olmanız çok mantıklı bir yaklaşım olmuş . hamile kaldığınızı her yerinizin ödem olduğunu düşünün sürekli sizi diğerleriyle kıyaslayıp durucak mı ne kadar gurur kırıcı .1,5 yıldır süren bir ilişkim var. Sevgilim işi dolayısıyla Hollanda'da yaşıyor. Yılda birkaç kez iki ay gibi bir süre burada kalıyor. Bu süreler içinde zaten az görüşüyoruz süsleneyim gideyim kafasında olduğum için hep makyajlıydım. Son geldiğinde biraz rahatsız olduğum için sıfır makyajla yanına gittim. İlk önce her şey normaldi tabi sonra muhabbet ederken "neden makyaj yapmadın?" dedi. Bende halimin olmadığını ve gerek duymadığımı söylediğimde keşke yapsaydın ya deyip gülümsedi. Tüm kızlar makyajsız böyle mi oluyor dedi, bunları gülerek söylüyor. İnanılmaz bozuldum. Beğenmediği belliydi.
Maskara ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum hafifte allık. Bu kadar. Gerçekten bu malzemeler beni çok çok değiştirmiş olabilir mi? Şaşkınlığına mı vermeliyim patavatsızlığına mı? O günden sonra ona gıcık olur gibiyim, dedikleri batıyor. Sonra bu konu açılmadı ama evlenince neler der tüm halimi görecek sonuçta diyorum. Ben mi çok abartıyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?.
Abarttığını düşünüyorum.. hani asyalıların makyaj değişim videoları var ya onları görse sizin için yatıp kalkıp şükreder demek ki.. ki sevilen kişi zaten dünya güzelidir makyajla çok değişiyor olsan bile makyajsız haline bu imada bulunması çirkin olmuş. İlişki dinamiğinizi bilmediğimiz için bu kadarını söyleyebilirim ama madem sorun ettin kendisine açık açık sormalısın ne demek istediğini1,5 yıldır süren bir ilişkim var. Sevgilim işi dolayısıyla Hollanda'da yaşıyor. Yılda birkaç kez iki ay gibi bir süre burada kalıyor. Bu süreler içinde zaten az görüşüyoruz süsleneyim gideyim kafasında olduğum için hep makyajlıydım. Son geldiğinde biraz rahatsız olduğum için sıfır makyajla yanına gittim. İlk önce her şey normaldi tabi sonra muhabbet ederken "neden makyaj yapmadın?" dedi. Bende halimin olmadığını ve gerek duymadığımı söylediğimde keşke yapsaydın ya deyip gülümsedi. Tüm kızlar makyajsız böyle mi oluyor dedi, bunları gülerek söylüyor. İnanılmaz bozuldum. Beğenmediği belliydi.