- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Bu yüzden terk edilmez tabi seviyorsa eğer.terk ederse bilki senden beklentisi farkliymisti zatenBu yuzden terk edilirmi yaa.Ben kulfet altina girmek istemiyorim yaa :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yüzden terk edilmez tabi seviyorsa eğer.terk ederse bilki senden beklentisi farkliymisti zatenBu yuzden terk edilirmi yaa.Ben kulfet altina girmek istemiyorim yaa :-(
Evet yani.Banaa kalcak genee borcSeninde gözün açılmaya başladı sonunda sen kredi çekmeden bile aylık 2000 ödemek için en az 3000 almak lazım.hakkaten neye güveniyor.o bir ayda sana işten çok çok maaşlı bir is bul gecinemiyorun der bu adam
Banaa guvenmiyomusun diyo amaaBu yüzden terk edilmez tabi seviyorsa eğer.terk ederse bilki senden beklentisi farkliymisti zaten
Canim veriyolar emin ol.sekiz aydir duzenli calisyom Defactoda.Gecen ben baktim da 5500e kadar veriyo.Bende gitcem kredi kartimda gecikme yapcam ozamn vermez cok israr ederse gider bakariz vermez o da
Bak diyo ki sen bana araba alirken yardim ettin mi de.ee kocam degil biseyim degilBakın hayat müşterektir elbette, bugün onda olmaz siz verirsiniz yarın tersi AMA bu biraz fazla pişkinlik isteyen bir teklif olmuş.
Adamı çok iyi gördüğümüze gore sen kesin olarak kredi çekmekten vazgecmissindir diye umuyorumEvet yani.Banaa kalcak genee borc
Guvenmiyon mu diyo.e diyelim ödeiyemedi ben napicamneden boyle bir uc kagida gerek duyuyorsunki bir kere boyle bir adamla ne isin var bence once iliskini sorgulamalisin.
Kocan degil baban degil kardesin degil seni nasil zorluyor anlamiyorum....
Sana olan güvenimk bu şekildemi ölceceksin deBanaa guvenmiyomusun diyo amaa
Yok canim amaa için sizladi bozuldu bayaa hayir dememeeAdamı çok iyi gördüğümüze gore sen kesin olarak kredi çekmekten vazgecmissindir diye umuyorum
Valaahaa yaaa.Amaa banaa dahaa önceden de demisti ben alirsam araba yardim edersin falan diye.Amaa yakin arkadaslari var yaSevgini kullanıp seni düdüklicek
Aranızın bozulmasıyla ayrılmakla tehtit edecek
Sakın yeme bunları
Anası babası var
Banaa da öyle geliyo.dahaa önce agzim yandi cunku.benim eski sevgilime ben parasi yokken cok paraa yolladim amaa hic geri vermedi.ozman yemin ettim aslinda bidaha para vermemeeyesakın ama sakın daha sonra sevgilime kredi çektim ortada kaldım ödemiyor ayrıldık diye konu açarsın
Erkek arkadasim araba aldi.5bin peşin verdi.Senet yapti 5binde bir hafta sonra vericek.Kalani da 2bin 2 bin ödiycek.Vercek parasi yok.Bana 5bin kredi çek ben öderim dedi.Ben yok deyince de bana guvenmiyomusun dedi.Ya guveniyorum ama ben surekli onun peşinde kredi diye koşamam ki.Bi de az degil.Ben de part time bi yerde çalisiyorum.Hayir dememe çok bozuldu napicam ben ya.Başkalarindan aldigi paralari falan hep ödüyo da bilmiyorum ya
Edicem zaten hayatım bana ver içini işini temizleyin deValaahaa yaaa.Amaa banaa dahaa önceden de demisti ben alirsam araba yardim edersin falan diye.Amaa yakin arkadaslari var ya
Aslinda babasinin ssksi var.kendine kredi cikmiyomus.ya bana dedilee gecen kredi veriyo banka.Sabak dedim sen çek ben kavga ettim bankayla dedi.sonra bana vermiyo iki uc ay sonra dediKendi niye çekmiyor? Ailesi neden çekmiyor?
Sakın çekme....