- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Seninki sona kalır dona kalır emin okAmaa etrafindan aldigi tum borclari falan oduyo bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki sona kalır dona kalır emin okAmaa etrafindan aldigi tum borclari falan oduyo bu
Erkek arkadasim araba aldi.5bin peşin verdi.Senet yapti 5binde bir hafta sonra vericek.Kalani da 2bin 2 bin ödiycek.Vercek parasi yok.Bana 5bin kredi çek ben öderim dedi.Ben yok deyince de bana guvenmiyomusun dedi.Ya guveniyorum ama ben surekli onun peşinde kredi diye koşamam ki.Bi de az degil.Ben de part time bi yerde çalisiyorum.Hayir dememe çok bozuldu napicam ben ya.Başkalarindan aldigi paralari falan hep ödüyo da bilmiyorum ya
Yaa cesaret edemiyom hem.benim gelirim ayda 750lira amaa veriyo banka gene kredisakın,sakın...
bu devirde,insanlar eşleri için bile kredi çekerken, bin kez düşünüyorlar.değil ki erkek arkadaşınız için çekeceksiniz.
zaten böyle bir şeyi,sevgilisinden isteyen erkekle,gelecek düşünmek için birkez daha düşünün derim
Yaa veriyo cunku ssk var benim.duzenli maasta yatyoSakın çekme. Kendine güvenmiyorsa niye girmiş o borcun altına? Boşver alınırsa alınsın. Part time işe kredi verilirmi bilmiyorum ama garantisi bile yok işinin. Ailene ne açıklama yapacaksın işten çıkarsan? Adam olsa sevgilin bunları o düşünür seni sıkıntıya sokmaz
Çok trip atıp ısrar ederse arabayı ustume yap cekeyim de
Valaaa yaa guvenmiyoya getirdi konuyuHem evli değilsiniz bişey değilsiniz insan utanır sevgilisine bana kredi çek demeye !
Bi de küsüyo küserse küssün kaç cnm kaç sen
Yaa nasil odicem ben borcu diye banaa soruyo.Annesi calisiyo valaa onlardan alsinAdamın güven anlayışı biraz farklı sanırım
Sana olan güveni ona araba aldırtmış, senin ona olan güvenin ile arabayı ödemeni bekliyor.
Dimi yaa annesi falan var.bi de trip atiyo bana
Tribünde tadını kaçırdılar.h herşeyi elimizden aldılar tribimiz bari kalsaydiBak bunu dene
Anında terk edilirsin
Ya da paragöz diye etiketlenirsin
Bir diğer seçenek ise sen bana hiç güvenmemişsin diye ağır trip yersin
Yaa nasil odicem ben borcu diye banaa soruyo.Annesi calisiyo valaa onlardan alsin
Ödermiste geneeeSana Güvenerek Mi Araba Alıyor Çekme Sakın Bir şey Oldu Ayrıldınız Var Say Ne Olacak ...
Ödermiste geneee
Evet valaa.bu yuzden insan birakirmi sevgilisini yaa.Bak benim kendime gore borclarim var.bi de bunun altina girmeyeee cesaret edemiyorum yaGuvenmiyorum de.
Bana mi güvenip çektin, ben olmasam ne yapacaktın de.
Anası babası duruken sana mi kalmış.
Sevgimiziniz bir de. Hani is ciddi olup nişanlı olsa hadi diyeceğim evleneceği kadın.
Millet ne ara bu kadar arsizlasti.
Bana guvenmiyosun diye senden ayrılmaya kalkabilir. Sakın çekme.
Gitsin babasindan istesin.