Sevgilim kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıp ahlaksız şeyler yapmış nolur bakın

O zaman Alkah hayirli insanlarla karsilastirmayi nasip etsin diyelim

Kusura bakma hata senin ne alaka fortolarını ki bu arkadaşlarının fotosu onun bilgisayarına atıyosun.Kaydetseydin driverına.
Bide anlamadığım şu fotolarla ne yapmış ne yapacakmış
Mastürbasyon yapmış sapık ıyyyy igrenç

Bakmış bakarken de kendini tatmin etmiş, ayrı klasöre koymuş muhtemelen yine yaparsam lazım olur demiş. Bence iyi olmuş bilgisayarini kullandigi sevgilisinin nasıl biri olduğunu görmüş olmuş.
Doğru söylüyorsunuz buda farklı bir bakış açısı
Görmese anlamayacaktı sapkınlığını

Mesaj atıyor akşam buluşalım yüzyüze anlatayım istersen bitir böyle whatsapp tan bitirme. Ben de gelmiycem dedim
Telefondan bilgisayardan resim bakıp cinsellik yaşaya biliyo ama telefonla terkedilmeyi kabul etmiyomu gitme nasıl dayanacaksın yüzüne bakmaya senin sevgini iki dakikalık zevki için harcamış adam

Aynisini siz yapsaydiniz nasil olurdu diye hic dusundunuz mu? Ben söyleyeyim namus cinayetine kurban gitmistiniz coktan. Bu sapik zihniyetle ne yapsam devam mi etsem diye tereddute dusmeniz bile buyuk hata. Kendinize sayginiz hic mi yok?

Ayrıl şu erkek müsveddesinden Allah aşkına arkadaşına böyle bakan adamdan hiç bi şey olmaz. Yarın bi gün nasıl güvenip arkadaşlarınla beraber takılıcaksınız ? Sapık ruhlu bu belli

Çok üzülüyorum ya anlamıyorum gerçekten beni sevdiğini sanmıştım

Git şükür namazı kıl. Böyle bi sapikla evli degilsin ve sakin barışma emin ol sevgiliyken bunu yapan evlenince beterini de yapar o zaman ayrılmak daha can yakici daha zor olur

Vay sapık vay bu ve benzeri örneklerini evlendikten sonra da yaşarsın kardeş yol ver gitsin

Evlensen o arkadaşların da düğününe gelecek bide dusunsene

Ben olsam asla devam etmezdim.

Herkeste cinsellik hissi vardır, ama böyle insana güvenip ne sevgili olurum, ne de ciddi düşünüp onu çocuklarımın babası yaparım.

sapığa bak sapığa

Sevgiliniz bi "sapık" ne acı ki..
Ee daha neyin devamı??
Bende onu anlamaya çalışıyorum..
Siz sanırım olayı idrak edemediniz..

Bildiğin sapıklık bu miden kabul ediyorsa devam et ama evlenince hiçbir arkadaşını tanıştıramazsın korkudan

Rezil herif. Şanslısın ki erkenden yüzünü görmüşsün... senin utanacağın bir durum yok üzülmemeye çalış, muhatap olma artık

Sakın gitme.
Ağlar zırlar arka planda yapmaya devam eder.
Aranan bir tip belli.
En yakın arkadaslarınıza bile bu gözle bakan sapık biriyle işiniz olmasın.
Ciddi düşünse ne olur sizinle?
Böyle sapık biri sizin denginiz mi?

Hıhı, dinle bence,belki kuzeni yapmıştır
Seni neden inandırıcı bulmadım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…