Merhaba. Çok kötüyüm dün geceden beri bir gram uyuyamadım. Midem bulanıyor dünden beri lütfen yardım edin dayanamıyorum artık. Utancımdan hiçbir arkadaşıma anlatamadım kimseden akıl alamıyorum.
Benim 1 senelik sevgilim var. Ve dünkü olaya kadar gözümde dünyanın en iyi insanıydı. İnanın bir dediğimi iki etmez çok ilgilidir herkes bana çok şanslı olduğumu söyler. 1 senedir bulutların üstünde gibiydim.
Geçen hafta telefonum sıfırlanacaktı o yüzden bütün fotoğraflarımı sevgilimin bilgisayarına aktardım. Üstünden bir hafta geçti. Dün fotoğrafları geri kendi telefonuma aktarayım derken çok saçma bi manzarayla karşılaştım
Çocukluktan iki tane en yakın kız arkadaşım var isimleri sevgi ve serap olsun. Sevgilimin birkaç sene önce ayrıldığı eski sevgilisinin adı da Buse olsun..
Ben fotoğraflarımı ararken yeni bir klasör gördüm ve klasörün girişinde sevgiyle serap ın fotoğrafı vardı. Ben de kendi fotoğraflarım sandım girdim. Klasörde buseyle sevgilimin eski fotoğrafları, benim sevgiyle olan fotoğraflarım, sevginin seksi bi pozu vardı, serapın güzel çıktığı bir fotoğraf vardı. Bu fotoğraflar ben geçen hafta onun bilgisayarına tüm fotoğraflarımı atınca gitmiş.
Yani resmen sevgilim benim fotoğraflarıma bakmış ordan en yakın iki arkadaşımın seksi pozlarını seçmiş bir de eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını almış klasör yapmış. Klasörü oluşturma tarihi 3 gün önce. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Çıktım ordan. Tartıştık baya.. İlk önce baya inkar etti öylesine koymuşumdur klasöre silmek için falan dedi. Ben de böyle bir açıklama yapmaya utanmıyor musun ben gerizekalı mıyım dedim o da itiraf etti. Kendimden çok utanıyorum tamamen cinseldi amacım dedi. dediği bazı cümleler şu :
Şeytana uydum. Bi amacım yoktu tamamen cinsel. Ne kadar kötü şeytana uyduysam sana geldi haberi. Böyle bir şey için seni kaybedersem biterim. Problemlerim var böyle bir şeyi şuana kadar hiç yapmadım yapmam da ama o an işin ahlaki değerini, seni, sana olan sevgimi düşünmedim.kendimden çok utanıyorum, sen hayatıma girdikten sonra kimseye duygusal bir şey hissetmedim, böyle güzel giden birsürü anı biriktirdiğimiz bir ilişkiyi böyle rezil bir şey için bitirmeyelim, bu lanet şeyi unutalım, geleceğe kesin gözüyle baktığımız evlenmek istediğimiz ilişkiyi bitirmeyelim, bir daha asla olmayacak
Gibi gibi
O kadar kötüyüm ki böyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor. Seni affetsem bile bunları bile bile elini nasıl eskisi gibi tutucam diyorum. Beb her şeyi düzelticem böyle biri değilim hakkımdaki düşüncelerin değişmesin şeytana uydum Bir kere yüzyüze dinle sonra bitir istersen diyor. Bu akşam onu yüzyüze dinlemeli miyim? O kadar kötüyüm ki dünden beri 1 lokma yemek yiyemedim. Nolur bana akıl verin