- 19 Mayıs 2020
- 46.377
- 207.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kürt müziğiyle bunun ne alakası var, koca koca adamlar sapla samanı ayıramamışsa bu onların cahilliği.Adam polis yanında getireceği arkadaşlarından doğuda görev yapanı da vardır belki şehit edilen bile arkadaşı vardır hassas olması bana normal geldi.
Siz de ırkçısınız bilginiz olsun. Buraya Kürtçe müzik çalmamalı yazan herkes ırkçı.düğünlerde nadir çalarız diyosun ama bu sebepten aran açılmış. sizde nadir çalmıyosunuz bence. adam haklı polis arkadaşları gelecek belki üst mevkiisi gelecek falan.
Size öyle bir şey derse ne yapardınızBenim kocam Türk ben Kürt e napalım yani, sorsan İtalyan Alman bilmem ne olmak isterdim der kimi:) önemli olan anlasabilme ki sizde o yokmuş, bence ayrıl çünkü böyle düşünüyorsa olmaz, ne yani bi Rus ile evlense yine aynı mı olcaktı.
Kesinlikle saçma bir durum sadece Kürt değil Laz Çerkes ne farkeder düşünce yapısı korkunç geldiKürtlüğünüzden bir miktar vazgeçmeniz lazım demek ki onunla evlenmek için.
Başka nelere karışabilir bi düşünün, kaldırabilecek misiniz (kaldırmanız gerekiyor mu) tartın.
Hahahahah nedenSevgiliniz kafayı yemiş.
gurur duydum bilgi için teşekkürler akdigjsşdşdkSiz de ırkçısınız bilginiz olsun. Buraya Kürtçe müzik çalmamalı yazan herkes ırkçı.
Kürt müziklerinden neden rahatsız oluyor anlamadım geçen katıldığım düğünde taraflardan hiçbiri doğulu olmamasına rağmen davetlilerden vs vardır diye çaldı her yöreden insan da halay çekti.
Bu olayı bu kadar abartmasa daha iyi olur ayrıca rahmetli Fethi Sekin'de kürt bir polisti yani polislerin Kürtler ve Kürtçe'yle bir sorunu olacağını sanmıyorum. Ama nişanlınızı faşist bulduğumu söyleyebilirim
Ya yazmak istemiyorum boyle irkci seyler ama kurtsunuz diye hakaret eder. Bunu bir kufur gibi kullanir. Akrabalarinizdan biriyle bir sorun olursa da bunu asagilama olarak kullanir. Yani icinde bunu kucumsedigi icin boyle seyler soyluyor zaten.Ne gibi psikolojik şiddet
Aslında kendisi bazen Kürtçe dinliyor ama böyle saçma bir çıkışta bulundu ben polisim çaldırmam diye çok saçmaKürt müziklerinden neden rahatsız oluyor anlamadım geçen katıldığım düğünde taraflardan hiçbiri doğulu olmamasına rağmen davetlilerden vs vardır diye çaldı her yöreden insan da halay çekti.
Bu olayı bu kadar abartmasa daha iyi olur ayrıca rahmetli Fethi Sekin'de Kürt bir polisti yani polislerin Kürtler ve Kürtçe'yle bir sorunu olacağını sanmıyorum. Ama nişanlınızı faşist bulduğumu söyleyebilirim.
Sanırsam kapalısınız dinimizde ırkçılıgın en büyük günah olduğunuzda bilirsiniz daha fazla yorum yapmadan gidebilirsiniz ırkçı insanların yorumuna ihtiyacım akıllı ve saygılı insanların fikrini almak istiyorum sizin değilgurur duydum bilgi için teşekkürler akdigjsşdşdk
Kürt müziği için özel olarak söylemedim şöyle bir durum var terörün yoğun olduğu bir dönemde dayım doğuda polislik yapıyordu ben küçüktüm tam ayrıntıları hatırlamıyorum mevkisini vs ama bana yüksek bir mevki gibi gelirdi. Yakın bir arkadaşı o dönem eşiyle çarşıya çıktığında ensesinden vurulup şehit edilmiş galiba. O dönem doğu görevi bittikten sonra kendisinde ciddi anlamda kürtçe bile travma bırakmıştı. Babamla konuştuklarını ağladığını hatırlıyorum mesela hayal meyal.Kürt müziğiyle bunun ne alakası var, koca koca adamlar sapla samanı ayıramamışsa bu onların cahilliği.
Kürt olan polis arkadaşları düğünlerinde ne çalıyormuş öyleyse? Taraflardan biri Kürt ise Kürtçe İspanyol ise İspanyolca hatta Japonca bile müzik çalınır kimse de vay efendim bu ne demez gayet normal karşılar. Nişanlınızın kafası 80-90 yıllarında kalmış o zamanlar yasaktı Kürtçe müzikler ona söyleyin yıl 2025.Aslında kendisi bazen Kürtçe dinliyor ama böyle saçma bir çıkışta bulundu ben polisim çaldırmam diye çok saçma
Hahahahah neden
Bu normal bir kafa yapısı değil. Gerçek hayat dinamikleri ile örtüşmüyor.Hahahahah neden
Çok saçma söylediğiniz. Çoğu şehit olan askerler içinde kürt olan var. Terörist ile ayırt edin artık ikisi aynı şey değil.Adam polis yanında getireceği arkadaşlarından doğuda görev yapanı da vardır belki şehit edilen bile arkadaşı vardır hassas olması bana normal geldi.
Yol verirdim. Olmaz kimseyi etkilemem ama olmaz. Benim eşim isterse Eskimo olsun adamı seviyorsam iyi baba olacaksa olur.Size öyle bir şey derse ne yapardınız
Kesinlikle saçma bir durum sadece Kürt değil Laz Çerkes ne farkeder düşünce yapısı korkunç geldi