- 3 Eylül 2018
- 8.621
- 45.837
-
- Konu Sahibi morbaloncuk
bu noktadan sonra "eski sevgili" olsun sizin iyiliğiniz için.Merhaba değerli üyeler 3 senelik bir lişkim var ilişkinin başlarında sevgilim çok iyi bir insandı çevresine karşı hem bana karşı daha sonra iddia oynamaya başladı ve Meblalarda azımsanacak seviyede değil. Paraya çok kolay ulaşabilen birisi ve ailesinde iddia oynayan insanlar var iddia oynadığını gittiği marketçi bile biliyor. Kaç kere yalvardım bırakması İÇİN bırakmıyor 3 sende 50 bin kaybetmiştir. Bırakacağım oynamayacağım diyor eline bir para geçsin hemen oynuyor bir kerede dğeil 12 saat kaybedene kadar oynadığı oluyor. Çok kötü bir insan oldı artık kaybedince deliriyor şiddete meyilli birisi haline geldi.iyileşmesini çok isriyorum.Özellikle büyüklerimden rica ediyorum böyle bir durum yaşayan çevresinde tedavisi nasıl iyileşen var MK doktor klinik önerisi istiyorm
Ayrılmak bosanmak benim için hiç kolay değildi hem de hiççç. Inan ki bu kumar insana nefes aldırmıyor. Nefeslerimi yarım alır olmuştum. 1 tane çocuğum vardı üstelik. Senin şuan ayrilman ne kadar zor gozukse de cok kolay aslında. Başarabilirsin.
Kumardan kazanç olmadığını biliyordum iyileşen birileri vardır BELKİ ben bulamıyorumdur diye yazdım ama o da yok anlaşılanAdı üstünde kumar "bağımlılığı". Yasaklı madde bağımlıları da kriz anında değillerken ne kadar kötü durumda olduklarının ve bu maddenin hayatlarından neler götürdüğünün gayet farkında oluyor ama iş kullanmaya geldiğinde mantıktan eser kalmıyor ve kumar bağımlılığının da aşağı kalır yanı yok. Youtubeda kumar bağımlılarıyla ya da yakınlarıyla yapılan röportajlar var, biraz izlerseniz neyle karşı karşıya olduğunuzu anlarsınız. Erkek arkadaşınızın değişmesi değil tedavi olması gerekiyor ki tekrar başlamayacağının garantisini kimse veremez. İşin tuhafı bu adamdan ayrılmayarak asıl kumarı siz oynuyorsunuz. Umarım kaybeden taraf olmazsınız.
Kazanc kesinlikle yok . Borc batagi cabasi. Oyle normal bi borc degil. Bankalar,faturalar,en yakin cevrenden alinan borçlar,dukkan varsa toptancilarin borçları her yer ama her yer borç oluyor. Oyle bisey ki boyle bi batakliktayken dahi eline yuklu miktar para geçsin,bütün borçları kapatacak kadar para olsa bile o parayi yine kumarda katlamak için oynuyolar ve yine kaybediyorlar.Kumardan kazanç olmadığını biliyordum iyileşen birileri vardır BELKİ ben bulamıyorumdur diye yazdım ama o da yok anlaşılan
doktoru kliniği bırak bunlarla onun ailesi uğraşsın, senin iş değil, Bence kendi yoluna git, bu adamla ömür geçmez.Merhaba değerli üyeler 3 senelik bir lişkim var ilişkinin başlarında sevgilim çok iyi bir insandı çevresine karşı hem bana karşı daha sonra iddia oynamaya başladı ve Meblalarda azımsanacak seviyede değil. Paraya çok kolay ulaşabilen birisi ve ailesinde iddia oynayan insanlar var iddia oynadığını gittiği marketçi bile biliyor. Kaç kere yalvardım bırakması İÇİN bırakmıyor 3 sende 50 bin kaybetmiştir. Bırakacağım oynamayacağım diyor eline bir para geçsin hemen oynuyor bir kerede dğeil 12 saat kaybedene kadar oynadığı oluyor. Çok kötü bir insan oldı artık kaybedince deliriyor şiddete meyilli birisi haline geldi.iyileşmesini çok isriyorum.Özellikle büyüklerimden rica ediyorum böyle bir durum yaşayan çevresinde tedavisi nasıl iyileşen var MK doktor klinik önerisi istiyorm
Merhaba değerli üyeler 3 senelik bir lişkim var ilişkinin başlarında sevgilim çok iyi bir insandı çevresine karşı hem bana karşı daha sonra iddia oynamaya başladı ve Meblalarda azımsanacak seviyede değil. Paraya çok kolay ulaşabilen birisi ve ailesinde iddia oynayan insanlar var iddia oynadığını gittiği marketçi bile biliyor. Kaç kere yalvardım bırakması İÇİN bırakmıyor 3 sende 50 bin kaybetmiştir. Bırakacağım oynamayacağım diyor eline bir para geçsin hemen oynuyor bir kerede dğeil 12 saat kaybedene kadar oynadığı oluyor. Çok kötü bir insan oldı artık kaybedince deliriyor şiddete meyilli birisi haline geldi.iyileşmesini çok isriyorum.Özellikle büyüklerimden rica ediyorum böyle bir durum yaşayan çevresinde tedavisi nasıl iyileşen var MK doktor klinik önerisi istiyorm
Kumardan kazanç olmadığını biliyordum iyileşen birileri vardır BELKİ ben bulamıyorumdur diye yazdım ama o da yok anlaşılan
Yapacağınız en iyi şey bu adamdan koşarak uzaklasmaktir.Bu genç kizlarimiz neden böyle toksik ilişkilere yapışıp kalıyor.iddaafiyetek masumlastirmayin.Adam kumarbaz.otesi yok .Aileniz duysa bu adam için düşüncelerinizi çok uzulurlerMerhaba değerli üyeler 3 senelik bir lişkim var ilişkinin başlarında sevgilim çok iyi bir insandı çevresine karşı hem bana karşı daha sonra iddia oynamaya başladı ve Meblalarda azımsanacak seviyede değil. Paraya çok kolay ulaşabilen birisi ve ailesinde iddia oynayan insanlar var iddia oynadığını gittiği marketçi bile biliyor. Kaç kere yalvardım bırakması İÇİN bırakmıyor 3 sende 50 bin kaybetmiştir. Bırakacağım oynamayacağım diyor eline bir para geçsin hemen oynuyor bir kerede dğeil 12 saat kaybedene kadar oynadığı oluyor. Çok kötü bir insan oldı artık kaybedince deliriyor şiddete meyilli birisi haline geldi.iyileşmesini çok isriyorum.Özellikle büyüklerimden rica ediyorum böyle bir durum yaşayan çevresinde tedavisi nasıl iyileşen var MK doktor klinik önerisi istiyorm
Aileler duymasa eminim ki devam edip evlenecekti zaten. Baksanıza kolundan nişan bileziğini çekip almış adam devam etmiş arkadaşınız. Bazı insanları cidden anlayamıyorum...Onunda devam edip evlenseydi herhalde kanser filan olurdu dertten
Bence kaç ve uzaklaş. Bu kadar soluyorum. Belkı canını yakıorum ama yemın ederım bu farklı bir olay. Uyuşturucu batağı gıbı. Kaç arkadasımın yuvası bozuldu.Merhaba değerli üyeler 3 senelik bir lişkim var ilişkinin başlarında sevgilim çok iyi bir insandı çevresine karşı hem bana karşı daha sonra iddia oynamaya başladı ve Meblalarda azımsanacak seviyede değil. Paraya çok kolay ulaşabilen birisi ve ailesinde iddia oynayan insanlar var iddia oynadığını gittiği marketçi bile biliyor. Kaç kere yalvardım bırakması İÇİN bırakmıyor 3 sende 50 bin kaybetmiştir. Bırakacağım oynamayacağım diyor eline bir para geçsin hemen oynuyor bir kerede dğeil 12 saat kaybedene kadar oynadığı oluyor. Çok kötü bir insan oldı artık kaybedince deliriyor şiddete meyilli birisi haline geldi.iyileşmesini çok isriyorum.Özellikle büyüklerimden rica ediyorum böyle bir durum yaşayan çevresinde tedavisi nasıl iyileşen var MK doktor klinik önerisi istiyorm
Anasının evinde tedavi olmayan senin yanında hiç olmaz bacım yol yakınken dön. Klinik araştırmasına anası babası baksın bırak bu işleri. Güzelliğine hayatına yazık etme en önemlisi de ilerde o adamdan olacak çocuklarına yazık etmeMerhaba değerli üyeler 3 senelik bir lişkim var ilişkinin başlarında sevgilim çok iyi bir insandı çevresine karşı hem bana karşı daha sonra iddia oynamaya başladı ve Meblalarda azımsanacak seviyede değil. Paraya çok kolay ulaşabilen birisi ve ailesinde iddia oynayan insanlar var iddia oynadığını gittiği marketçi bile biliyor. Kaç kere yalvardım bırakması İÇİN bırakmıyor 3 sende 50 bin kaybetmiştir. Bırakacağım oynamayacağım diyor eline bir para geçsin hemen oynuyor bir kerede dğeil 12 saat kaybedene kadar oynadığı oluyor. Çok kötü bir insan oldı artık kaybedince deliriyor şiddete meyilli birisi haline geldi.iyileşmesini çok isriyorum.Özellikle büyüklerimden rica ediyorum böyle bir durum yaşayan çevresinde tedavisi nasıl iyileşen var MK doktor klinik önerisi istiyorm