Sevgilim iddia bağımlısı tedavi yolu arıyorum

bu noktadan sonra "eski sevgili" olsun sizin iyiliğiniz için.
kumar ve kaybedince şiddete meyilli olma bağıra bağıra geliyor aslında.
bir bağımlılıkla ancak bağımlı olan kişi mücadele edebilir, siz bir başkasının bağımlılık problemini çözemezsiniz.

Arada nişan, evlilik gibi ciddi bir şey yokken lütfen vazgeçin. Siz ya da hiçbir kadın bir erkeği değiştiremez. Ailesi, yakın çevresi de illa ki biliyordur şimdiye kadar neden değişmemiş? Kumar ciddi bir sorun. Öfke kontrolsüzlüğünün bile illa ki çözümü bulunur ama kumarda bunu söylemek çok zor. Kişinin kesin ve emin olarak vazgeçmeyi istemesi gerekir. Şükür ki siz daha yolun çok başında görmüşsünüz gerçekleri sonrasında görseydiniz inanın çok daha zor olurdu. Kadınlar yaradılış itibariyle düzeltmeyi ve değiştirmeyi severler bu yüzden de "evlenince değişir" derler ama değişen anca zaman kaybı olur. Çok sevdiğiniz bir kadın yakınınızın böyle bir sevgilisi olduğunu düşünün ona gerçekten ne derdiniz? Değişir, sen düzeltirsin mi derdiniz yoksa sen çok değerlisin hayatını mahvetme mi derdiniz?

Kumardan kazanç olmadığını biliyordum iyileşen birileri vardır BELKİ ben bulamıyorumdur diye yazdım ama o da yok anlaşılan

Kumardan kazanç olmadığını biliyordum iyileşen birileri vardır BELKİ ben bulamıyorumdur diye yazdım ama o da yok anlaşılan
Kazanc kesinlikle yok . Borc batagi cabasi. Oyle normal bi borc degil. Bankalar,faturalar,en yakin cevrenden alinan borçlar,dukkan varsa toptancilarin borçları her yer ama her yer borç oluyor. Oyle bisey ki boyle bi batakliktayken dahi eline yuklu miktar para geçsin,bütün borçları kapatacak kadar para olsa bile o parayi yine kumarda katlamak için oynuyolar ve yine kaybediyorlar.

Bağımlılıkların Çoğunlukla beraberinde başka psikolojik problem oluyor önce ilk atması gereken adım bunu belirlemek çünkü varsa öncelikle klinik psikolog a başvurması onun sevgilindeki sorunları tespit edip tedavi için bir plama yapması yönlendirmesi lazım
ama siz uzaklaşın

doktoru kliniği bırak bunlarla onun ailesi uğraşsın, senin iş değil, Bence kendi yoluna git, bu adamla ömür geçmez.

Iyileseni görmedim. Yengemin kardesi oynadi/oynuyor. Adam tüm sülaleye borclandi, bankalara borclu, esi cocuklari alip bosandi, memurlugundan oldu (ögretmen) ama hala akillanmadi. Aklin varsa kendini kurtarmanin derdine düş

Kocan değil bisey değil boşanmadan ayrılmak daha iyi bir de adliyeyle uğraşırsın kumarcı adamdan hayır gelir mi bir düşün yakma kendini

Gerçekten yok.

Oranları söylersek kumar bağımlılarının yüzde 80 hiç klinik tedavisine gitmeyi kabul etmiyor. Kalanların yüzde 90%ı da tedaviden sonra tedaviyi bırakıp yine bağımlılığa devam ediyor. Bir kişi genellikle birkaç kere tedaviyi bıraktıktan sonra iyileşebiliyor yani kalıcı iyileşme oranı yüzde 2 den de az.

Diğer bağımlılıklara göre bu geri dönme yüzdesi daha yüksek deniyor zira bağımlı her zaman para ile uğraşmak durumunda. Kumarhaneye gitmesine gerek yok internetten bir tıkla kumar oynayabiliyorsunuz.

Dolayısıyla devamlı kendini tetikliyor.

Umut etmeyin derken gerçekten ciddiyiz, olsa kolay mı ayrılın demek?

Son düzenleme:
Yapacağınız en iyi şey bu adamdan koşarak uzaklasmaktir.Bu genç kizlarimiz neden böyle toksik ilişkilere yapışıp kalıyor.iddaafiyetek masumlastirmayin.Adam kumarbaz.otesi yok .Aileniz duysa bu adam için düşüncelerinizi çok uzulurler

Onunda devam edip evlenseydi herhalde kanser filan olurdu dertten
Aileler duymasa eminim ki devam edip evlenecekti zaten. Baksanıza kolundan nişan bileziğini çekip almış adam devam etmiş arkadaşınız. Bazı insanları cidden anlayamıyorum...

Bence kaç ve uzaklaş. Bu kadar soluyorum. Belkı canını yakıorum ama yemın ederım bu farklı bir olay. Uyuşturucu batağı gıbı. Kaç arkadasımın yuvası bozuldu.

Anasının evinde tedavi olmayan senin yanında hiç olmaz bacım yol yakınken dön. Klinik araştırmasına anası babası baksın bırak bu işleri. Güzelliğine hayatına yazık etme en önemlisi de ilerde o adamdan olacak çocuklarına yazık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…