sevgilim icime bosalmiyor

Neye yardımcı olucaz tam olarak şimdi bişey dicem ban yicem neyse
arkadasimin sevgilisi bunu her iliskilerinde yapiyor benim sevgilim yapmiyor beni kullanmak mi amaci 1 yildir cunku gerçekten internette de okudum seven erkek yapiyor cunku dusunmuyor

Merhaba, 1,5 yillik iliskim var ve sevgilimle düzenli cinsel hayatimiz var ben icime bosalmasini cok istiyorum ama o bunu istemiyor. Dun bir arkadasimla konustum onunda iliskisi 1 yillik ve sevgilisi kac kere icine bosalmis her seferinde ertesi gun hapi kullanmis ve hamile kalmamis. Bende sevgilim icime bosalsin o zevki yasayim istiyorum ama o bunu istemiyor ben o zevk alsin diye her seyi yapiyorum cunku seviyorum ama o benim tek bir istegimi yapmiyor bende dunden beri agliyorum gercekten seven erkek mi icine bosalir? diye cunku internette de okudum erkek icine bosalmiyorsa kendini garantiye aliyordur diye. İcime bosalmasi icin nasil ikna ederim.
Başka derdin yok galiba. İçine boşalınca ne olsun, hamile kalmak mı istiyorsun? Mikrop kapmak mı istiyorsun? Güzelce korunmak varken neden içine boşalsınki ?

arkadasimin sevgilisi bunu her iliskilerinde yapiyor benim sevgilim yapmiyor beni kullanmak mi amaci 1 yildir cunku gerçekten internette de okudum seven erkek yapiyor cunku dusunmuyor
Öf ne alakası var, asıl arkadaşın kullanılıyor hamile kalsa sahip çıkmayacak kürtaj falan uğraş dur .

Sevgilin seninle evlenmek ister mi peki ? kendini bu kadar garantiye alıyorsa istemez bencee
dune kadar evlenmeyi istedigini dusunurdum ama dun arkadasimla konustuktan sonra evlenmeyi yalandan dusundugunu anladim cunku beni hayatinda evlenicek bir kadin olarak gorseydi bunu coktan yapardi o zevki ikimize de verirdi seven erkek veriyor zaten korkmuyor yapiyor

Merhaba, 1,5 yillik iliskim var ve sevgilimle düzenli cinsel hayatimiz var ben icime bosalmasini cok istiyorum ama o bunu istemiyor. Dun bir arkadasimla konustum onunda iliskisi 1 yillik ve sevgilisi kac kere icine bosalmis her seferinde ertesi gun hapi kullanmis ve hamile kalmamis. Bende sevgilim icime bosalsin o zevki yasayim istiyorum ama o bunu istemiyor ben o zevk alsin diye her seyi yapiyorum cunku seviyorum ama o benim tek bir istegimi yapmiyor bende dunden beri agliyorum gercekten seven erkek mi icine bosalir? diye cunku internette de okudum erkek icine bosalmiyorsa kendini garantiye aliyordur diye. İcime bosalmasi icin nasil ikna ederim.
Adetim gecikti hamile miyim dersin🙄

dune kadar evlenmeyi istedigini dusunurdum ama dun arkadasimla konustuktan sonra evlenmeyi yalandan dusundugunu anladim cunku beni hayatinda evlenicek bir kadin olarak gorseydi bunu coktan yapardi o zevki ikimize de verirdi seven erkek veriyor zaten korkmuyor yapiyor
Yok yok bi zevki yok 🤣🤣 enjektorle içine su sıksana sana ne katacak

(tabi yapma bunu enfeksiyon olursun da örnegın misal )

İnternette her yazılana inanmayın. Konu fake sanırım. Diyelim ki gerçek ; erkek kadının içine boşalmıyorsa kendini garantiye alıyor cümlesinin ne alakası var? Ne güzel bilinçli biriymiş. HPV virüsünden de korkunuz yok anlaşılan.

Yeni üyesiniz. Yaş 20 mi

Yok yok bi zevki yok 🤣🤣 enjektorle içine su sıksana sana ne katacak

(tabi yapma bunu enfeksiyon olursun da örnegın misal )
bilmiyorum o ani yasamak istiyorum her seferinde bosalmak icin icimden cikmasini istemiyorum zaten korunmasiz iliski yasiyoruz ama icime bosalmiyor ben o zevk alsin diye her istedigini yapiyorum o benim tek bir istegimi yapmiyor

İçine boşaldığında bir gün hamile kaldığında burda konu açarsın hamile kaldım ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin diye ağlar durursun. Kendine gel. İçine boşalıp boşalmama durumunun sevmekle alakası yok. İlişki dinamiğini sen daha iyi bilirsin. İkinizin yaşları kaç ? Evlilik düşünüyor musunuz?

Hamile kal da bul ebeni. Ertesi gün hapının seni koruyacağının garantisi var mı, ayrıca canın sıkıldıkça ertesi gün hapı alırsan uzun vadede ciddi sağlık problemlerin olur. Sevgiyle ne alakası var bunun, nasıl bir akılsızlık seviyesi bu. Adam prezervatifle geri çekilse haktır. Senin gibi akılsıza yaklaşmak bile hata.

Back