• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim gercekten böylemi düsünüyor?

disikartal54

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
21
11
6
32
dün sevgilimle whatsappta konusuyorduk. kendisi askerde. izne geldiginde tanismistik, 2 ay dan beri cikiyoruz yani.
uzun bir konusmadan sonra, ben sana asik oluyorum dedi. farkli hissediyorum dedi, seni hic bir kötü durumda bile düsünemiyorum dedi (mesela acik sacik). aklima geldiginde hemen kafamdan atiyorum dedi. cok degisik bir duygu dedi. cinsellik hakkindada konusmaz benle, konu acilinca hemen tamam konusmayalim diyor.
ona cok güveniyorum, daha iki ay olsa bile. ama yinede sizce ne düsünmeliyim?

bence konuşmak istemeyen adam konuyu açmaz. seni seviyorum diyince laf niye hemen oraya gidiyo anlamadım. seni yokluyorda olabilir

Hep merak etmişimdir,konu nasıl cinselliğe gelir?
Hani daha önce seviştiyseniz "seni çok özledim" demesi iç gıcıklayıcı olabilir de...

riskli.
askerde tanışmanız olumsuz bir etki bence. boşluktan olabilir. tabiki gerçekten seviyor da olabilir. bilemiyorum.
seni yoklamak için diyor olması da bir olasılık

2 ayda konu nasıl cinselliğe döndü ki? Ben nişanlımla, sevgili olduktan 4 ay sonra öpüşmüştüm. O da her gün görüşmemize rağmen. Hele dile döküp bu konuları konuşmak falan 7 ayı bulmuştur.

asker psikolojisini konusuyorduk
Asker psikolojisiyle cinselliğin ne alakası var yahu?

Sanki askerden önce her gün sevişiyordunuz da adam boşluğa düştü. Daha 2 ayda konu nasıl oraa geliyor. Ki zaten o 2 ayın da büyük kısmı askerde. Çıkmak sayılmaz bu.

Adam resmen namuslu ayağına yatıyor

Back