Sevgilim flörtöz biri mi ben mi cok kıskancım

Kızın normalde cok soguk senin yaninda neşeli demeside cok gereksiz geldi bana.
Muhabbetlerinden belli yani cokta soguk bi tip degilmiş demekki sevgiliniz.
Flört degil yalniz bu arkadas olmalarindan dogal birsey yok kiskanilcak bisey göremedim yeterki dozunu kacirmasinlar.

Don lastiği misali gevşek diyorsun yani
Aferin yeni bir değim

Flört ediyor açıkça.
Sizin yanınızda yapmayacak kadar bile saygı göstermiyor size.
Çekilecek şey değil ve savunması saçmalık ötesi. Abartmadığınız ortada ve niyeti açıkça kıza takılmak. Küçük göstermeye çalışıyor.

Bence ortada bir şey yok siz kıskançsınız.Amacı onunla flört etmek olsa onunla flört eder sizi de o ortama sokmaz aklında böyle bir şey olsa.
Şahsi fikrim kimi insanlar karşı cins ile samimi arkadaşlıklar kurabiliyor ben de öyle biriyim ve belki de o yüzden ben rahatsız olmuyorum.Benim tahammül edemediğim sevgilisinin yanında erkek sinek uçurtmayıp kendi kadınlarla lay lay lom muhabbet kuran erkekler.
Öte yandan bu adam sizin sevgiliniz ise sizin hoşunuza gidecek davranışlar içinde olmalı sizi rahatsız edecek değil tabi ki.Ortada flörtöz bir durum olmasa da siz rahatsızlık duyuyorsunuz huzursuz hissediyorsunuz başkasına normal gelen seyleri size uymadıkca kabullenmek zorunda degılsınız bence.

kadınlar genelde hislerinde yanılmaz
Ama 3 senedir hayatında imiş
Sen az çok anlamışsındır flörtöz mü değil mi

Ua bana da sevgilim tabiki samimi olcak yanımda

Rahatsız oldugumu biliyor bu davranıslardan böyle kabul etti

İki üç kere okudum ama flört göremedim. Siz aşırı kıskançsınız bence. Sevgiliniz şimdi sizi böyle kabul etmiş olabilir ama sonsuza kadar çekecek diye bir şey yok. Kızın size söylediğinde bir şey yok aksine iyi bir şey söylemiş, buluttan nem kapmışsınız resmen

Gayet normal geldi bana her şey
Benimde işim gereği erkek ağırlıklı bir ekibim var.
Eşimin hiç kıskandığınıda bilmem.
Sevgilinizin iş arkadaşı ben olsam ohooooo demekki siz muhabbet görmemişsiniz
Bitiyorum bu herkes sevgilime/kocişime hasta tripli kadınlara. Arkadaşlık diye bir şey var yahu tüm günün 8-10 saati beraber geçiriyor insan anasından babasından cok iş arkadaşını görüyor şakalaşması, samimi olması çok normal

Evet kıskancım asamıyorım bu durumu…

Kesin aldatıyor

Abartıyorsunuz.

İş arkadaşları birbiriyle şakalaşamaz mı? Bu kadar sık boğaz ederseniz kıskançlık krizine gireceğiniz bir sevgilinizde olmaz kuvvetle muhtemel.

Ne yapsaydı anlamadım somurtup otursa mıydı? Birşey yok yani şakalaşmada siz karşı cinsten çalışma arkadaşlarınız olsa hep ciddi mi olursunuz? Biz değiliz yani şaka da yapıyoruz takılıyoruz ayrıca sizinle tanıştırmış sizde onlara katılsaydınız şakaya da gülünür gülmekte ne var ?

Yeni bir olay oldu; yine iftara cıktık diger departmanda bir kız varmıs grup sevmiyor onu.sevgilimle eski arkadaslar.Ordan kız dedi ki zaten en cok X’i seviyor onunla cok anlasıyor bizi sevmiyor ben ilk defa duydugum icin cok bozuldum orda trip attım dayanamadım.Yine mi abarttım sizce bana niye güvenmiyorsun dedi.Samimi degilim falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…