- 14 Şubat 2022
- 245
- 464
- 18
- Konu Sahibi flowerworld
-
Flört ediyor açıkça.3 yıllık ilişkim var iyi kötü gidiyor bir sekilde ilk zamanlar sevgilimin cevresnde cok kız vardı gereksiz samimilerdi onlarla iletisimini bitirdi.Her neyse is yerinde bi kız arkadası var.Beni tanıstırdı hepsiyle kız söyle dedi”Cok sasırdım su an normalde cok soguk biri X senin yanında cok neşeli”Cok srt niyet aramadım acıkcası ama sacma da geldi.Neyse konuya gelirsem yemege gittik beraber orda sevgilim kızla sakalasıp durdu.Kız lahmacun 1 tane istedi bizimki diyor ki”Bak böyle istiyosun ama kesin acıkırsın” 3kere dedi kız da gülüyor kakara kikiri.Sevgilim yeni gömlek almıstı üstüne de cay döküldü diyor ki kıza “Nazarın degdi bak” kız yine gülüyo.Bizimki A dese kız gülüyor.Gevsek bi kız degil aslında ama sevgilimin kıza sürekli saka yapması sataşması cok rahatsız etti kavga ettik.Bana abartıyosun niyetim kötü degildi dedi ama huylandım sizce abartıyor muyum
Bence ortada bir şey yok siz kıskançsınız.Amacı onunla flört etmek olsa onunla flört eder sizi de o ortama sokmaz aklında böyle bir şey olsa.3 yıllık ilişkim var iyi kötü gidiyor bir sekilde ilk zamanlar sevgilimin cevresnde cok kız vardı gereksiz samimilerdi onlarla iletisimini bitirdi.Her neyse is yerinde bi kız arkadası var.Beni tanıstırdı hepsiyle kız söyle dedi”Cok sasırdım su an normalde cok soguk biri X senin yanında cok neşeli”Cok srt niyet aramadım acıkcası ama sacma da geldi.Neyse konuya gelirsem yemege gittik beraber orda sevgilim kızla sakalasıp durdu.Kız lahmacun 1 tane istedi bizimki diyor ki”Bak böyle istiyosun ama kesin acıkırsın” 3kere dedi kız da gülüyor kakara kikiri.Sevgilim yeni gömlek almıstı üstüne de cay döküldü diyor ki kıza “Nazarın degdi bak” kız yine gülüyo.Bizimki A dese kız gülüyor.Gevsek bi kız degil aslında ama sevgilimin kıza sürekli saka yapması sataşması cok rahatsız etti kavga ettik.Bana abartıyosun niyetim kötü degildi dedi ama huylandım sizce abartıyor muyum
Ne kadar çirkin bir söylemGevsek bi kız degil aslında
Ua bana da sevgilim tabiki samimi olcak yanımdaKızın normalde cok soguk senin yaninda neşeli demeside cok gereksiz geldi bana.
Muhabbetlerinden belli yani cokta soguk bi tip degilmiş demekki sevgiliniz.
Flört degil yalniz bu arkadas olmalarindan dogal birsey yok kiskanilcak bisey göremedim yeterki dozunu kacirmasinlar.
Rahatsız oldugumu biliyor bu davranıslardan böyle kabul ettiBence ortada bir şey yok siz kıskançsınız.Amacı onunla flört etmek olsa onunla flört eder sizi de o ortama sokmaz aklında böyle bir şey olsa.
Şahsi fikrim kimi insanlar karşı cins ile samimi arkadaşlıklar kurabiliyor ben de öyle biriyim ve belki de o yüzden ben rahatsız olmuyorum.Benim tahammül edemediğim sevgilisinin yanında erkek sinek uçurtmayıp kendi kadınlarla lay lay lom muhabbet kuran erkekler.
Öte yandan bu adam sizin sevgiliniz ise sizin hoşunuza gidecek davranışlar içinde olmalı sizi rahatsız edecek değil tabi ki.Ortada flörtöz bir durum olmasa da siz rahatsızlık duyuyorsunuz huzursuz hissediyorsunuz başkasına normal gelen seyleri size uymadıkca kabullenmek zorunda degılsınız bence.
Gayet normal geldi bana her şey3 yıllık ilişkim var iyi kötü gidiyor bir sekilde ilk zamanlar sevgilimin cevresnde cok kız vardı gereksiz samimilerdi onlarla iletisimini bitirdi.Her neyse is yerinde bi kız arkadası var.Beni tanıstırdı hepsiyle kız söyle dedi”Cok sasırdım su an normalde cok soguk biri X senin yanında cok neşeli”Cok srt niyet aramadım acıkcası ama sacma da geldi.Neyse konuya gelirsem yemege gittik beraber orda sevgilim kızla sakalasıp durdu.Kız lahmacun 1 tane istedi bizimki diyor ki”Bak böyle istiyosun ama kesin acıkırsın” 3kere dedi kız da gülüyor kakara kikiri.Sevgilim yeni gömlek almıstı üstüne de cay döküldü diyor ki kıza “Nazarın degdi bak” kız yine gülüyo.Bizimki A dese kız gülüyor.Gevsek bi kız degil aslında ama sevgilimin kıza sürekli saka yapması sataşması cok rahatsız etti kavga ettik.Bana abartıyosun niyetim kötü degildi dedi ama huylandım sizce abartıyor muyum
Evet kıskancım asamıyorım bu durumu…İki üç kere okudum ama flört göremedim. Siz aşırı kıskançsınız bence. Sevgiliniz şimdi sizi böyle kabul etmiş olabilir ama sonsuza kadar çekecek diye bir şey yok. Kızın size söylediğinde bir şey yok aksine iyi bir şey söylemiş, buluttan nem kapmışsınız resmen
Evet kıskancım asamıyorım bu durumu…
Kesin aldatıyor3 yıllık ilişkim var iyi kötü gidiyor bir sekilde ilk zamanlar sevgilimin cevresnde cok kız vardı gereksiz samimilerdi onlarla iletisimini bitirdi.Her neyse is yerinde bi kız arkadası var.Beni tanıstırdı hepsiyle kız söyle dedi”Cok sasırdım su an normalde cok soguk biri X senin yanında cok neşeli”Cok srt niyet aramadım acıkcası ama sacma da geldi.Neyse konuya gelirsem yemege gittik beraber orda sevgilim kızla sakalasıp durdu.Kız lahmacun 1 tane istedi bizimki diyor ki”Bak böyle istiyosun ama kesin acıkırsın” 3kere dedi kız da gülüyor kakara kikiri.Sevgilim yeni gömlek almıstı üstüne de cay döküldü diyor ki kıza “Nazarın degdi bak” kız yine gülüyo.Bizimki A dese kız gülüyor.Gevsek bi kız degil aslında ama sevgilimin kıza sürekli saka yapması sataşması cok rahatsız etti kavga ettik.Bana abartıyosun niyetim kötü degildi dedi ama huylandım sizce abartıyor muyum
Abartıyorsunuz.3 yıllık ilişkim var iyi kötü gidiyor bir sekilde ilk zamanlar sevgilimin cevresnde cok kız vardı gereksiz samimilerdi onlarla iletisimini bitirdi.Her neyse is yerinde bi kız arkadası var.Beni tanıstırdı hepsiyle kız söyle dedi”Cok sasırdım su an normalde cok soguk biri X senin yanında cok neşeli”Cok srt niyet aramadım acıkcası ama sacma da geldi.Neyse konuya gelirsem yemege gittik beraber orda sevgilim kızla sakalasıp durdu.Kız lahmacun 1 tane istedi bizimki diyor ki”Bak böyle istiyosun ama kesin acıkırsın” 3kere dedi kız da gülüyor kakara kikiri.Sevgilim yeni gömlek almıstı üstüne de cay döküldü diyor ki kıza “Nazarın degdi bak” kız yine gülüyo.Bizimki A dese kız gülüyor.Gevsek bi kız degil aslında ama sevgilimin kıza sürekli saka yapması sataşması cok rahatsız etti kavga ettik.Bana abartıyosun niyetim kötü degildi dedi ama huylandım sizce abartıyor muyum
3 yıllık ilişkim var iyi kötü gidiyor bir sekilde ilk zamanlar sevgilimin cevresnde cok kız vardı gereksiz samimilerdi onlarla iletisimini bitirdi.Her neyse is yerinde bi kız arkadası var.Beni tanıstırdı hepsiyle kız söyle dedi”Cok sasırdım su an normalde cok soguk biri X senin yanında cok neşeli”Cok srt niyet aramadım acıkcası ama sacma da geldi.Neyse konuya gelirsem yemege gittik beraber orda sevgilim kızla sakalasıp durdu.Kız lahmacun 1 tane istedi bizimki diyor ki”Bak böyle istiyosun ama kesin acıkırsın” 3kere dedi kız da gülüyor kakara kikiri.Sevgilim yeni gömlek almıstı üstüne de cay döküldü diyor ki kıza “Nazarın degdi bak” kız yine gülüyo.Bizimki A dese kız gülüyor.Gevsek bi kız degil aslında ama sevgilimin kıza sürekli saka yapması sataşması cok rahatsız etti kavga ettik.Bana abartıyosun niyetim kötü degildi dedi ama huylandım sizce abartıyor muyum
Yeni bir olay oldu; yine iftara cıktık diger departmanda bir kız varmıs grup sevmiyor onu.sevgilimle eski arkadaslar.Ordan kız dedi ki zaten en cok X’i seviyor onunla cok anlasıyor bizi sevmiyor ben ilk defa duydugum icin cok bozuldum orda trip attım dayanamadım.Yine mi abarttım sizce bana niye güvenmiyorsun dedi.Samimi degilim falan dedi3 yıllık ilişkim var iyi kötü gidiyor bir sekilde ilk zamanlar sevgilimin cevresnde cok kız vardı gereksiz samimilerdi onlarla iletisimini bitirdi.Her neyse is yerinde bi kız arkadası var.Beni tanıstırdı hepsiyle kız söyle dedi”Cok sasırdım su an normalde cok soguk biri X senin yanında cok neşeli”Cok srt niyet aramadım acıkcası ama sacma da geldi.Neyse konuya gelirsem yemege gittik beraber orda sevgilim kızla sakalasıp durdu.Kız lahmacun 1 tane istedi bizimki diyor ki”Bak böyle istiyosun ama kesin acıkırsın” 3kere dedi kız da gülüyor kakara kikiri.Sevgilim yeni gömlek almıstı üstüne de cay döküldü diyor ki kıza “Nazarın degdi bak” kız yine gülüyo.Bizimki A dese kız gülüyor.Gevsek bi kız degil aslında ama sevgilimin kıza sürekli saka yapması sataşması cok rahatsız etti kavga ettik.Bana abartıyosun niyetim kötü degildi dedi ama huylandım sizce abartıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?