Sevgilim flörtöz biri mi ben mi cok kıskancım

flowerworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
134
-17
26
26
3 yıllık ilişkim var iyi kötü gidiyor bir sekilde ilk zamanlar sevgilimin cevresnde cok kız vardı gereksiz samimilerdi onlarla iletisimini bitirdi.Her neyse is yerinde bi kız arkadası var.Beni tanıstırdı hepsiyle kız söyle dedi”Cok sasırdım su an normalde cok soguk biri X senin yanında cok neşeli”Cok srt niyet aramadım acıkcası ama sacma da geldi.Neyse konuya gelirsem yemege gittik beraber orda sevgilim kızla sakalasıp durdu.Kız lahmacun 1 tane istedi bizimki diyor ki”Bak böyle istiyosun ama kesin acıkırsın” 3kere dedi kız da gülüyor kakara kikiri.Sevgilim yeni gömlek almıstı üstüne de cay döküldü diyor ki kıza “Nazarın degdi bak” kız yine gülüyo.Bizimki A dese kız gülüyor.Gevsek bi kız degil aslında ama sevgilimin kıza sürekli saka yapması sataşması cok rahatsız etti kavga ettik.Bana abartıyosun niyetim kötü degildi dedi ama huylandım sizce abartıyor muyum

Siz oraya konu mankeni olarak mı gittiniz? Bir bakış alamadınız mı sevgilinize.

Ortada bir flört falan yok siz bayaa kıskançsınız bence.

Çok sıradan cümleler aslında önemli olan aralarındaki enerji. Onu da biz bilemeyiz ki.

Öyle rahatsızlık verecek bi laubalilik vs. göremedim açıkçası, bende gülmeyi iş arkadaşlarımla el ense olmadan şakalaşmayı çok severim küçücük şeylere bile çok güldüğüm olur bu yüzden onlarda bana çok takılırlar. Bence bunda rahatsız olacak bir şey yok

Yaaa şöyle sevgilimin, kocamın hayatında benden başka kadın olmasın, aman kadınlarla konuşmasın diyen kadınlara gerçekten şaşırıyorum ya. Siz böyle yaptıkça onlar da aman tamam karıcım , sevgilim diyip hiç görüşmüyor ketum ketum duruyor mu sanıyorsnuz? İnsanız ya , sosyal ortamlardayız , iş ortamındayız. HErkesin kendi çevresinda kadın , erkek arkadaşları olacak , şakalaşacak gülecek. Tabii ki dozunda , abartmadan. Biraz kendinize ve karşınızdaki insana güvenin yaa.

tabii ki öyle cıvık, herkese salça olan adamlara bişey demeyin demiyorum. ama şahsen eşim bana aman sosyal medyada olsun normal hayatta olsun erkek arkadaşın olmasın, erkeklerle konuşma dese , beni bunaltsa ifrit olurum.

bu davranışlarda hiçbir problem göremedim. npsın kız , somurtup otursun bişey demesin mal gibi dursun mu? ya da erkek arkadaşınız hepmizin olduğu sosyal bir ortamda susup konuşmasa mıydı? sakin olun, kendinize çok güvenin yeter.

Sevgiliniz normalde soğukmuş, sizin yanınızda neşeliymiş işte ne güzel. Hem de bunu 3. Kişiden duymuşsunuz.

kıskandığını belli etme senin de böyleymiş gibi gözüken arkadaşların olsun :)

Senin yanında böyleyse , sne yokken nasıllardır kim bilir
Tabikide arkadaş olucak iş ortamında mecburenn ama fazla samimiyet sevilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…