Sevgilim evliymiş ?

Bana 1 haftadir yalvardı ağladı sızladı aradı durdu . Bu sabah engelledim 8 kere aramış 2 kere sesli mesaj atmış küfürlü daha da aramadı
Şerefsiz ya hadsiz hem yalan söylüyor hemde arıyor bu nasıl bi midesizlik sevgisinin şerefi olsaydı eger ne kadar severse sevsin içindeki durumdan kurtulmadan seninle konuşmaya başlamazdı

Hani dün akşam engellediğini yazmıştın? Diğer postunda dün akşam bana cevap verdin.

Arkadaşlar eğer bu konu fakese admin bilemez mi? Yani diyelimki eski bir üye yeni bir üyelik açmış, hani dün birilerinden kuşkulanıyordunuz. Admin ip adresleri görmüyor mu?
E Etegiminpilesi @Gsyabk @etacarinea
Dün akşam engelledim sonra yengemden aradığı icin kaldırmıştım sadece whatsapptan engellemiştim. İsteyene konuşmaları atayım fake falan degil . Eski bir üye de degilim dün üye oldum ilk defa

Hani dün akşam engellediğini yazmıştın? Diğer postunda dün akşam bana cevap verdin.

Arkadaşlar eğer bu konu fakese admin bilemez mi? Yani diyelimki eski bir üye yeni bir üyelik açmış, hani dün birilerinden kuşkulanıyordunuz. Admin ip adresleri görmüyor mu?
E Etegiminpilesi @Gsyabk @etacarinea
Kaderin canı sıkılıyor elleme :KK70:
Ben dün açtığı konudan sonra karar verdim ki adam çok seviyor.Hatta o kadar seviyor ki küfürler yağdırmış.
Hem sonra adam gerçekten seviyor.O kadar seviyor ki mecbur olmasa öğretmen kızla nikah kıymazdı.Bunlar hep mecburiyetten.Mecburiyet nedir bilir misin Sabiha?:rolleyes:
Sonracığıma adam sevmese 7 ay saklar mıydı? Hemen söylerdi.Sevdiği için sakladı.Gönlünü eğlendirmedi!
Hem Kader inanmıyor ki adama.İşi bırak öğretmeni boşa öyle çık karşıma demiş.
Hayatımda gördüğüm en mantıklı hamle.
Daha ne diyelim ki:KK53:
Ek olarak başka adam kalmadı sanırım.Ben ne zamandır evden çıkmıyorum.Dışarıda olup bitenden haberim yok.Eğer öyle ise ne yapsın Kader bulmuş bir tane dewamke :KK76:

Kaderin canı sıkılıyor elleme :KK70:
Ben dün açtığı konudan sonra karar verdim ki adam çok seviyor.Hatta o kadar seviyor ki küfürler yağdırmış.
Hem sonra adam gerçekten seviyor.O kadar seviyor ki mecbur olmasa öğretmen kızla nikah kıymazdı.Bunlar hep mecburiyetten.Mecburiyet nedir bilir misin Sabiha?:rolleyes:
Sonracığıma adam sevmese 7 ay saklar mıydı? Hemen söylerdi.Sevdiği için sakladı.Gönlünü eğlendirmedi!
Hem Kader inanmıyor ki adama.İşi bırak öğretmeni boşa öyle çık karşıma demiş.
Hayatımda gördüğüm en mantıklı hamle.
Daha ne diyelim ki:KK53:
Ek olarak başka adam kalmadı sanırım.Ben ne zamandır evden çıkmıyorum.Dışarıda olup bitenden haberim yok.Eğer öyle ise ne yapsın Kader bulmuş bir tane dewamke :KK76:
Aynen. Galiba en güzel aşklar karantinde yaşanıyor😂Ben nerdeyse 1,5 aydır evdeyim, şu anlık ev aksiyonlarım genellikle dizilerden ve burdaki insanların konularından oluşuyor. Ama bakıyorum milletin hayatı resmen aksiyon dolu🤣Biri karantindeyken aşk arıyor, diğeri koca arıyor, bir başkası kaçma planları yapıyor, bu kızda karantin sürecinde aşkının aksiyon dolu özel hayatıyla ilgili gerçekleri öğrenmiş.Bakıyorum haberlere, ünlülerde aşk peşinde. Yok efendim Aslı Kerem’i buldu, birkaç gün sonra ayrıldılar, dünde galiba yazmışlar Demet Kerem’i buldu🤣 Arkadaş ne ara buluşmaya zaman buluyorlar, ne ara ayrılıyorlar, ne ara aşık oluyorlar. Bu insanlar evde değil mi, evin içinde neler dönüyor🤣

bir ise girip çalışabilsem kafamı dağıtırım en azından 😔 daha aramadigina göre bundan sonra da aramaz .
Ne demek daha aramadığına göre bundan sonra aramaz.Sen bizimle dalga mı geçiyorsun.
Daha dün seni arayıp küfür etmemiş miydi?
Sen engelledin diye yengenden ulaşıp küfür etmişti.
Mune Mune Kazen Kazen bu arkadaş fazla çelişkili
Ayrıca da konusunu silmiş.

Aynen. Galiba en güzel aşklar karantinde yaşanıyor😂Ben nerdeyse 1,5 aydır evdeyim, şu anlık ev aksiyonlarım genellikle dizilerden ve burdaki insanların konularından oluşuyor. Ama bakıyorum milletin hayatı resmen aksiyon dolu🤣Biri karantindeyken aşk arıyor, diğeri koca arıyor, bir başkası kaçma planları yapıyor, bu kızda karantin sürecinde aşkının aksiyon dolu özel hayatıyla ilgili gerçekleri öğrenmiş.Bakıyorum haberlere, ünlülerde aşk peşinde. Yok efendim Aslı Kerem’i buldu, birkaç gün sonra ayrıldılar, dünde galiba yazmışlar Demet Kerem’i buldu🤣 Arkadaş ne ara buluşmaya zaman buluyorlar, ne ara ayrılıyorlar, ne ara aşık oluyorlar. Bu insanlar evde değil mi, evin içinde neler dönüyor🤣
Aslı Kerem kısmını görmüştüm 😃Demet Kerem kısmını kaçırmışım kanki hangi Demet ile hangi Kerem 😃
Can sıkıntısından senaryo yazdıklarını düşünüyorum.İnsan bu kadar bile bile ateşe atmaz kendini

1 hafta yalvarmasi ve 8 kez aramasina o kadar takilmissin ki. Bu bir deger gostergesi degil. Daha once hic 8 kere aranmadiginiz icin mi bu kadar onemli bi durum zannediyorsunuz bilmiyorum ama bunlar cok basit seyler hele de soyledigi yalanlarin yaninda
Kendinize deger verin biraz ya 1 hafta yalvarmismis 8 kere aramismis aman ne buyuk fedakarlıklar maasallah ya

Back
X