- 26 Nisan 2020
- 42
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kadertsdln78
-
Nasıl bi mecburiyet bu ?mecburiyetten evlenmişler
Birlikte olmuşlar kız da israr etmiş nikah istemiş ortada bırakma beni demis falan . Benden önce olmuş birliktelik ama nikah benimleyken olmuşNasıl bi mecburiyet bu ?
Ne olmuşta mecbur kalmışlar
Neden 3 ay peki ?Birlikte olmuşlar kız da israr etmiş nikah istemiş ortada bırakma beni demis falan . Benden önce olmuş birliktelik ama nikah benimleyken olmuş
Asker olduğu icin 2 3 ay sonra izne gelecekNeden 3 ay peki ?
Sen ne yapmayı düşünüyorsun şuanAsker olduğu icin 2 3 ay sonra izne gelecek
Her yerden engelledim . Sabah 8 kere aradı daha aramadı aramazsa büyük ihtimal . Sadece bu yaşadığım hayal kırıklığını atlatmak istiyorum unutmak istiyorumSen ne yapmayı düşünüyorsun şuan
Kötü olmuş senin adına...Her yerden engelledim . Sabah 8 kere aradı daha aramadı aramazsa büyük ihtimal . Sadece bu yaşadığım hayal kırıklığını atlatmak istiyorum unutmak istiyorum
Buyuk ihtimal yeni uye lik bıde dunku konu diyorKonu bir bana mı fake geldi? Baya mantık hatası dolu çünkü.
Ayrıca niye her gün yeni konu açıyorsunuz?
Evet bana da öyle geliyor. Mesela dün gece her yerden engellediğini söylüyordu. Bugünde söylüyor ama aynı zamanda sabah aradı yazmış. Dün gece heryerden engellemişse nasıl sabah aramış? Ama fake olmayadabilir. Benim mesela gerçek hayatta bir kaç böyle duyduğum ilişkiler var. Bir sürü şey anlatıyorlar, ama çoğu zaman mantık hatalarıyla dolu.Onlarda anlatırken bir dedikleri öbürünü tutmuyor, anlattıkları zaman söylediklerine güvenmiyorum. Mesela biri sevgilisinin çok kötü saygısızca davrandığını ve onunla kesinlikle herşeyin bittiğini söylüyor. Sonra ben “Peki neden kötü davrandı?Sebep nedir? Seni arıyor mu? “ diye sorduğumda sevgilisinin kendisini heryerden engellediğini ve ona ulaşamadığını ondan bir geri dönüş yapmasını beklediğini söyledi. Yani bende şaşırıyorum. Sonuçta eğer sevgilisi o kadar saygısızlık yapmışsa ve herşey bitmişse, bu kız niye ulaşmaya çalışıyor yada neden onu heryerden engellemiş birinin geri dönüş yapmasını bekliyor diye düşünüp şaşırıyorum.Büyük ihtimalle kalple mantığın çakışması. Mantık bir başka şey söylüyor, kalp bir başka şey.Konu bir bana mı fake geldi? Baya mantık hatası dolu çünkü.
Ayrıca niye her gün yeni konu açıyorsunuz?
Bu şerefsizler yüzünden kalık olarak yaşayacagım galiba bende 3 hafta önce ayrıl ve geçen gün ögrem dim ki meger sevgilim dedigim adımın 2 hattı varmış 2 telefonu varmış benimle konuştugu numaranın wp si yoktu meger diger numaranın wp sini kullanıyor muş o kadar salak ki bunu bile gizlemeye becerememiş gözüm de birden sıfıra tüştü asla neden diye bile sormadım çünkü neden sorusunu hak edecek kadar karakterin de şeref yok 2 yıla yakın bir ilişkiydi aşık gibi davranıyordu ama ayrılmak istedigimi smyledigim de neden diye bile sormamış tı şerefsiz çükü çöpe böyle erkek lerinDün açmıştım bir konu . Benden önce olan bir şey . Birlikte oldukları icin kız ısrarla nikah istemiş ailelerin haberi yok hamile durumu da yok . Bu Ocak ayında yanı benimle görüşürken buluştuktan sonra gidip nikah kıymış . 7 ay benden saklamış . Mecburdum diyor . Sadece 3 ay ver 3 ay içinde herseyi halledecegim beraber gidip boşanma dilekçesi vericem mesleğimi bırakıp yanından 1 dk ayrılmam diye 1 haftadir yalvarıyordu . Arıyor yazıyor ağlıyor duruyordu . Kadının yanında cok durmadı eminim bundan birlikte olmadık diyor ama cip koymadim ya her türlü kandirmak aldatmak . Sonuç olarak 1 hafta sonunda her yerden engelledim . Hiç bir şekilde inanmıyorum affı yok . Sevmese neden 1 hafta uğraşsın onuda anlamış değilim kızla da konuştum konferans yaptı boşanacaklar evet mecburiyetten evlenmişler . Ama ben gurursuz değilim sabah 8 kere aramış daha da aramadı beni cok kötüyüm nasıl beni kandirdi böyle yaptı o kadar güveniyordum kıbir ise girip çalışabilsem kafamı dağıtırım en azından daha aramadigina göre bundan sonra da aramaz .
Bana 1 haftadir yalvardı ağladı sızladı aradı durdu . Bu sabah engelledim 8 kere aramış 2 kere sesli mesaj atmış küfürlü daha da aramadıBu şerefsizler yüzünden kalık olarak yaşayacagım galiba bende 3 hafta önce ayrıl ve geçen gün ögrem dim ki meger sevgilim dedigim adımın 2 hattı varmış 2 telefonu varmış benimle konuştugu numaranın wp si yoktu meger diger numaranın wp sini kullanıyor muş o kadar salak ki bunu bile gizlemeye becerememiş gözüm de birden sıfıra tüştü asla neden diye bile sormadım çünkü neden sorusunu hak edecek kadar karakterin de şeref yok 2 yıla yakın bir ilişkiydi aşık gibi davranıyordu ama ayrılmak istedigimi smyledigim de neden diye bile sormamış tı şerefsiz çükü çöpe böyle erkek lerin
Hani dün akşam engellediğini yazmıştın? Diğer postunda dün akşam bana cevap verdin.Bana 1 haftadir yalvardı ağladı sızladı aradı durdu . Bu sabah engelledim 8 kere aramış 2 kere sesli mesaj atmış küfürlü daha da aramadı
Arkadaşlar eğer bu konu fakese admin bilemez mi? Yani diyelimki eski bir üye yeni bir üyelik açmış, hani dün birilerinden kuşkulanıyordunuz. Admin ip adresleri görmüyor mu?Kendisinden ayrıldım ve engelledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?