Iste bu zihniyetten bahs ediyorum. Bir ka*** kasiniyor diye degil, adam ahlaksizin önde gideni oldugu için evlilik biter! O gençligi, yasanmisligi o adam düsünecek iste! Adam esinin ütüledigi gömlegi giyiyor, yaptigi çorbayi içiyor sonra gidiyor diger kadina.
Sonra bu ortaya çikinca suç o adamin degil, diger kadinin öyle mi? Adam esinin gözün içine bakarak bakarak yalan söylüyor ya. Igrençligin son noktasidir o.
Evet diger kadinda yaptigi ahlaksizdir ancak dedigim gibi, adam gibi sözünü vermedi. Hayat kadini olsa, kendi ekmek parasi pesinde olsa normalmi denilcek o zaman? Ha keyfi yapti, ha parasi için. Yinede benim gözümde o adam kadar alçak degildir. Cünkü o geçmisi, o yasanmisligi, o çoçugu bu diger kadin yasamadi. O adam yasadi.
Yani daha öncede dedim, iki yüzlülük var burda. Bu kadina saldiriliyor, hersey deniliyor. Ancak daha geçenlerde bir konuda kadine esinin 2 yildir aldattigini anlatiyordu. Ve halen kadinlar "sana bosan diyemem" diyorlardi. Yada bir erkegin aldattigi belli oldugunda "kadina anlatma" oluyor. Yuva bozulmasin diye.
Yada senin dedigin "bir kah** içinmi evliligimi bozacam" düsüncesi.
Beni daha çok kizdiran, bu erkeklerin herseyi yapmasi ve kadinlar ona gik dememesi. Güçleri sadece baska kadinlara yetiyor olmasi.