Sevgilim eski sevgilisini takip ediyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben cok sinir olurdum bence normal.degil.. Ben o kadar genis dusunemem
.

Evet kizla ilgili paylasimlari varmis eskiden. Simdiki sevgilisiyle ilgili paylasimi olmamasi tuhaf. Bahanesi de... paylasim yapmaya degecek olarak gormuyor demek ki ya da soz nisan dusunmuyor, iliskiyi ciddiye almiyor bence...
Eski erkek arkadaşım asla benimle fotoğraf falan paylaşmazdı 3 küsür sene beraberdik. Ancak ayrılacak gibi olduğumu hissettiğinde paylaşırdı sonra bir hareketimi bahane edip silerdi. Annem var babam var diye bahane ederdi. Ayrıldıktan 1 hafta sonra beni aldattığını öğrendim. O da saklama gereği duymamış olacakki sonradan olabilecek her platforma kızla beraber fotoğraflarını koymuştu.

Eski esim de asla ikimizin fotografini paylasmazdi. Guya ozel hayatini paylasmayi sevmiyordu ama oglumun boy boy fotografini paylasiyordu. Ben ikimizin fotografini etiketlemistim. Tum fotograflarini begenen sekreteri benim.oldugum hicbir fotografi begenmiyordu. Bir gun mutsuzum diye gitti eski es ve bosanma davamiza da sekreteri ile geldi.

Valla ben bilemedim karaktere göre değişebilir. Benim de bazı eski sevgililerim(saç baş yolarak ayrılmadıklarım) sosyal medya hesaplarımda hala ekli,arada birbirimizin fotolarını beğenmekten başka da iletişimimiz yok. Eşimle ilk sevgili olduğumuzda da ben 1 yıl önce boşanmıştım o da 1 ay önce boşanmıştı. O çok rahat ilk günden herşeyi paylaştı (sağolsun eski karısını bayaa üstümüze saldı böylece) Ben (hiç eski eşimle falan alakası asla yok) daha temkinli davrandım ayrılırız falan belki millete malzeme olmayalım diye 8-10 aydan önce hiçbişey paylaşmadım mesela. Yani dediğim gibi karaktere göre değişir sevgilinizin nasıl bi insan olduğu, sizin gözünüzdeki imajı, size olan ilgisi sevgisi falan değerlendirilerek karar verilmesi daha mantıklı geldi bana.Hemen suçlamayın derim

Arkadaşlar konuştum. Unutulmuş değil. Yıllar önceden takip evet. Ama gayet de farkındaymış takipleştiklerinin. Beni de biliyormuş sözde nerden biliyor konuşuyor musunuz dedim hayır dedi bana dair bişey paylaşmadın hiç sevgilin olduğuna dair en ufak ibare yok nerden biliyor dedim anlamıştır gönderilerden dedi bu sefer iyice çıldırdım senin sevgilin olduğunu ima eden tek bir gönderin yok nerden anlayacak dedim konuşuyor musunuz siz dedim hayır dedi. Sildi sonra hata yaptım önemsemedim ama yanlışımı düzelttim sildim ve gerekenleri yapacağım geciktirmeyeceğim dedi. Ben de dedim hiçbirşey yapma istemiyorum. Ben kızı görmesem fark etmesem sen kızla takipleşmeye görüşmeye devam mı edecektin dedim görüşmüyorduk hiç konuşmuyorduk ki dedi beni nerden biliyor o zaman dedim. Foto yok bana dair bişe yok kuşlar mı söyledi beni bu kıza. Sordu söyledim dedi bu sefer. Hani konuşmuyordun dedim ben de bu sefer. Bir dediği bir dediğini tutmuyor şüphelerim iyice arttı güvenimi tamamen kaybettim şuan

Büyük bir aşkla sevmiyorsanız ayrılın derim. Başta korkudan konuşuyoruz diyememiş size. Siz zorlayınca sordu söyledim demiş.

Kız sadece soru soracak sevgiliniz de söyleyecek bu kadar basit iki kelimelik bir diyalog yaşadıklarına kimse inanmaz. Bariz yalan söylüyor. Ustelik kız da sizi değil sevgilisi olduğunu biliyordur en fazla. Yani arasira konuşuyorlar demekki kız da biri var mi hayatında diye sormuştum sevgiliniz de evet var deyip geçmiştir en fazla. Yoksa tutup da evet sevgilim var adı da hayatfalan işte gibisinden size özel bir konuşma yapmamıştır.
Tekmeyi basın artik rahatça konuşabilirsiniz deyin. Kıza hala bir seyler hissediyor olsa bile ayrılan siz olduğunuz icin kıymetli olursunuz. Biraz da o huzursuz olsun .

Sizi sosyal medyada paylaşmıyorsa, diğer kız görmesin diyedir. Kapıyı açık tutuyor belli ki.

Onun bir paylaşımına yorum yapardım aşkım sevgilim diye.
Mesajı siliyorsa ya da neden yazdın diyorsa sen de direk noldu eski sevgilin görünce siler diye mi korktun de.
Engelle geç hiç ayrılalım son kez konuşalım falan deme zaten açık.

Bunu şimdi gördüm ayrıl canım sen bundan.
Ne öyle adı eski sevgili ama hesap sormalar falan
Bir de kızın hissiyatı da baya yüksekmiş demek ki sevgilisi olduğunu nasıl hissetti de sorduysa durduk yere.
Senin sevgilinle bu kız baya baya konuşuyorlarmış.

Sadece takip etmekle kalmıyor bir de kızla görüşüp sizden bahsediyor. Yalancı ve güvenilmez birisi. Aklı eski sevgilisinde kalmış bence. Fırsatını bulsa ona döner. Yoksa sizinle olan ilişkisini neden saklasın.

normalde ayrıl fln demem ama bundan var bi art niyet bence ayrıl tartışmana bile değmez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…