O zaman açık açık söyle , “baktım da fotonu xyz beğenmiş kim ben tanıyamadım “ falan de .. ordan konuya gir , çok fazla senaryo yazıp neden aklını kalbini yorarsın ki ?
Eski erkek arkadaşım asla benimle fotoğraf falan paylaşmazdı 3 küsür sene beraberdik. Ancak ayrılacak gibi olduğumu hissettiğinde paylaşırdı sonra bir hareketimi bahane edip silerdi. Annem var babam var diye bahane ederdi. Ayrıldıktan 1 hafta sonra beni aldattığını öğrendim. O da saklama gereği duymamış olacakki sonradan olabilecek her platforma kızla beraber fotoğraflarını koymuştu.Evet kizla ilgili paylasimlari varmis eskiden. Simdiki sevgilisiyle ilgili paylasimi olmamasi tuhaf. Bahanesi de... paylasim yapmaya degecek olarak gormuyor demek ki ya da soz nisan dusunmuyor, iliskiyi ciddiye almiyor bence...
Eski esim de asla ikimizin fotografini paylasmazdi. Guya ozel hayatini paylasmayi sevmiyordu ama oglumun boy boy fotografini paylasiyordu. Ben ikimizin fotografini etiketlemistim. Tum fotograflarini begenen sekreteri benim.oldugum hicbir fotografi begenmiyordu. Bir gun mutsuzum diye gitti eski es ve bosanma davamiza da sekreteri ile geldi.Eski erkek arkadaşım asla benimle fotoğraf falan paylaşmazdı 3 küsür sene beraberdik. Ancak ayrılacak gibi olduğumu hissettiğinde paylaşırdı sonra bir hareketimi bahane edip silerdi. Annem var babam var diye bahane ederdi. Ayrıldıktan 1 hafta sonra beni aldattığını öğrendim. O da saklama gereği duymamış olacakki sonradan olabilecek her platforma kızla beraber fotoğraflarını koymuştu.
Eski esim de asla ikimizin fotografini paylasmazdi. Guya ozel hayatini paylasmayi sevmiyordu ama oglumun boy boy fotografini paylasiyordu. Ben ikimizin fotografini etiketlemistim. Tum fotograflarini begenen sekreteri benim.oldugum hicbir fotografi begenmiyordu. Bir gun mutsuzum diye gitti eski es ve bosanma davamiza da sekreteri ile geldi.
Kızla resim paylaşmamış ki, twitterdan konuşmalarını görmüş ve takip ettiğini görmüş, resim paylaşmış onu gördüm demiyor. Ne kadar çıkmışlar bu da önemli bence? Belki de hiçbir şey hissetmiyor, silme ihtiyacı görmedi, önemsemiyor.Çok mantıklı
Arkadaşlar konuştum. Unutulmuş değil. Yıllar önceden takip evet. Ama gayet de farkındaymış takipleştiklerinin. Beni de biliyormuş sözde nerden biliyor konuşuyor musunuz dedim hayır dedi bana dair bişey paylaşmadın hiç sevgilin olduğuna dair en ufak ibare yok nerden biliyor dedim anlamıştır gönderilerden dedi bu sefer iyice çıldırdım senin sevgilin olduğunu ima eden tek bir gönderin yok nerden anlayacak dedim konuşuyor musunuz siz dedim hayır dedi. Sildi sonra hata yaptım önemsemedim ama yanlışımı düzelttim sildim ve gerekenleri yapacağım geciktirmeyeceğim dedi. Ben de dedim hiçbirşey yapma istemiyorum. Ben kızı görmesem fark etmesem sen kızla takipleşmeye görüşmeye devam mı edecektin dedim görüşmüyorduk hiç konuşmuyorduk ki dedi beni nerden biliyor o zaman dedim. Foto yok bana dair bişe yok kuşlar mı söyledi beni bu kıza. Sordu söyledim dedi bu sefer. Hani konuşmuyordun dedim ben de bu sefer. Bir dediği bir dediğini tutmuyor şüphelerim iyice arttı güvenimi tamamen kaybettim şuan
Arkadaşlar konuştum. Unutulmuş değil. Yıllar önceden takip evet. Ama gayet de farkındaymış takipleştiklerinin. Beni de biliyormuş sözde nerden biliyor konuşuyor musunuz dedim hayır dedi bana dair bişey paylaşmadın hiç sevgilin olduğuna dair en ufak ibare yok nerden biliyor dedim anlamıştır gönderilerden dedi bu sefer iyice çıldırdım senin sevgilin olduğunu ima eden tek bir gönderin yok nerden anlayacak dedim konuşuyor musunuz siz dedim hayır dedi. Sildi sonra hata yaptım önemsemedim ama yanlışımı düzelttim sildim ve gerekenleri yapacağım geciktirmeyeceğim dedi. Ben de dedim hiçbirşey yapma istemiyorum. Ben kızı görmesem fark etmesem sen kızla takipleşmeye görüşmeye devam mı edecektin dedim görüşmüyorduk hiç konuşmuyorduk ki dedi beni nerden biliyor o zaman dedim. Foto yok bana dair bişe yok kuşlar mı söyledi beni bu kıza. Sordu söyledim dedi bu sefer. Hani konuşmuyordun dedim ben de bu sefer. Bir dediği bir dediğini tutmuyor şüphelerim iyice arttı güvenimi tamamen kaybettim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?