Madem söz nişan olmadan paylaşmıyormuş , bu kız eski sevgili değil de “sözlü ya da nişanlı” olmasın ?
Hesabında ikinizin fotosunu paylaş ve onu etiketle
Bu fotomuzu çok beğendim sen de paylaşsana bitanem de
Mırın kırın ederse ben kalben isteyip paylaşabiliyorsam sen neden diretiyorsun anlamadım de mesafe koy
Baktın geri adım atmıyor oda ilgisiz o zaman ex sevgilisiyle takipleştiğini öğrendiğini söyle ve iletişimi kes.
Ancak fotonuzu paylaştığında barışırsın.
Geçmiş geçmemiş o zaman sizin için ..geçmişle ilgilenmiyorsanız başka bir sıkıntı oldu ki bu kadar geriye gidip geçmişe dair fotoğraf buldunuzHayır öyle bir şey olmamış yaşadığı yerdeki çok kişiyi tanıyorum bilirdim başından öyle bi şey geçmiş olsa. İlişkilerini biliyordum kaç ay sürdü vs ama detaya girmedim üstünkörü. Sevmem o konulara girmeyi. Geçmiş geçmiştir benim için ama takipleşiyor olmaları ve benle alakalı hiçbirşey paylaşmayıp erken demesi beni çok rahatsız etti
Geçmiş geçmemiş o zaman sizin için ..geçmişle ilgilenmiyorsanız başka bir sıkıntı oldu ki bu kadar geriye gidip geçmişe dair fotoğraf buldunuz
O zaman açık açık söyle , “baktım da fotonu xyz beğenmiş kim ben tanıyamadım “ falan de .. ordan konuya gir , çok fazla senaryo yazıp neden aklını kalbini yorarsın ki ?Çok geriye gitmedim aslında. Twitter hesabını pek kullanmıyor 5-6 gönderi vardı. Twitter a hiç takılmam. Paylaşım yaptı bildirim geldi bana bi bakayım neler paylaşıyormuş dedim 4-5 gönderi vardı zaten kaç sene öncesinin olayı görünce şok oldum. Twitter de bariz yazışmalar hala ortada silmemiş sonra baktım takip ediyormu diye ediyor unutmuştur dedim instagramdan girdim ordan da takip ediyor son bikaç fotosuna baktım kız beğenmiş çıldırdım haliyle
Sizi yara bandi olarak mi goruyor?
Ben bundan baska bir anlam cikaramadim.
Evet kizla ilgili paylasimlari varmis eskiden. Simdiki sevgilisiyle ilgili paylasimi olmamasi tuhaf. Bahanesi de... paylasim yapmaya degecek olarak gormuyor demek ki ya da soz nisan dusunmuyor, iliskiyi ciddiye almiyor bence...Madem söz nişan olmadan paylaşmıyormuş , bu kız eski sevgili değil de “sözlü ya da nişanlı” olmasın ?
Çok mantıklıMadem söz nişan olmadan paylaşmıyormuş , bu kız eski sevgili değil de “sözlü ya da nişanlı” olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?