Sevgilim eski sevgilimle arkadaşmış?

Ayy en gıcık tip sevgili için kanka satan bu yarın senden iyisini bulsun dksında arkadaşına yaptıgını sana yapar güvenme

Arkadaşın da tuhaf. Allah'ın günü birbirlerinin burnunun dibindeler, yüzüne gülerler ama tenhada seni sıkıştırmasın, şikayet üstüne şikayet dinlersin. Sen dolarsın dolarsın, bi de bakmışsın yanak yanağa yıllarını geçiriyorlar. Herkes hakettiğini yaşıyor tasası da bizi alıyor.

Evet ya ama düşünsene arkadaşım bu olaydan nasıl etkilenmiş yeni sevgilisinin en yakın arkadaşıyla tanıştırmıyor o kız da öğrenince araları açılıyor ve arkadaşım o kızı evinden sonunda kovuyor. Neyse ki sonradan tekrar barışma olmadı olsaydı ben heralde bu arkadaşımı silerdim çünkü ondan çok ben içerlemişim ki olaya kızla ilk ben düşman oldum

Adalet duygusu başa bela abi. Kimsenin davasına taraf olmamayı bil bakalım nerden öğrendim?

bana da bir oyun var gibi geldi. buna benzer olaylar duydum,çok dikkatli olun .

İlk aklıma bu geldi ama söylemek istemedim şimdi ne var bunda yakınlaşabilirler falan diyenler başıma üşüşmesin diye...

Meraba fesat kardeş. Fesatlıkta ruh ikizim.

Bi zamanlar saftım, bir arkadaş gelir şikayetlenir ben de yok yere düşman olurdum, sonra onlar yanak yanağa gezerdi.
Ha ay bu bende de çok oldu biliyor musun ve yeniye kadar da oldu sonunda artık patladim ve geri çekildim artık bana gelip şikayet etse de haketmişsindir diyorum.

Ohoo bu ne ki? Benim bir tanıdığım yıllarca biri ile çıktı, sonra gitti onun abisiyle evlendi. Hala da evliler. İlla bir dolap olacak hali yok, gönül bu.
Oha bu daha manyakmış. Gönül mönül biraz da işin bahanesi, aşık olmak için o gözle bakmak lazım. Eski de olsa sevgilisi olmuş birinin abisine o gözle bakabiliyormuş demek ki. Abi de kardeşinin yıllarca çıktığı kıza bu gözle bakabilmiş.Ben şahsen güvenmem böyle insanlara.

Ohoo bu ne ki? Benim bir tanıdığım yıllarca biri ile çıktı, sonra gitti onun abisiyle evlendi. Hala da evliler. İlla bir dolap olacak hali yok, gönül bu.
Ayyy şuan gerçekten şoktayım abinin olaydan haberi var mı ki acaba Allah'ım bu nasıl bir midee önce aşkım canım derken şimdi yenge mi diyor yani. Tövbeler olsun düşman başına vermesin...

O değilde eski sevgiliniz intikam almak için kankasıyla yaptığı plan olmasın ,erkekler büyümemiş ergendir hep .Yoksa kimse kankasının eski sevgilisi ile çıkmaz .Aklıma ilk bu geldi bilemedim

Ayyy şuan gerçekten şoktayım abinin olaydan haberi var mı ki acaba Allah'ım bu nasıl bir midee önce aşkım canım derken şimdi yenge mi diyor yani. Tövbeler olsun düşman başına vermesin...
Valla bildiğim kadarıyla bir süre çekti gitti erkek kardeş. Bir süre de konuşmadılar. Sonra o da evlendi. Biz de şok olduk olan bitene. (komşuydular) Etraf da şoku atlatınca alıştı sanırım

Sevgiliniz rahatsız olmuyorsa boşverin olsunlar yaşayan sizsiniz nasıl olsa bişeyler bunun düşünemiyorsa kendi bilir

Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…