Kankasinin sevgilisine yavsayanla olmaz..Kızlar sevgilimin eski sevgilimle arkadaş olduğunu öğrendim.Ve sevgilim bunu bildiği halde benden saklamış.Dün öğrenince her şeyi bitirme noktasına geldim ama bana yalvardı durmadan aradı konuşmak istedi yüz yüze konuştuk ve benim için herkesi hayatından çıkarabileceğini söyledi ben dedim ki eğer o hayatında olacaksa ben yokum .Sonuçta o insanla geçmişte bir şeyler yaşadım ve şuan sevgilimle arkadaş olduğunu öğrendim.Sevgilim wp tan engelledi her yerden sildi engelledi onu ama ona olan güvenim çok azaldı.Bunu en başta beni kaybetmemek için söylememiş .Telefonunda kanka diye kayıtlıydı yani yakın olmasalar niye öyle kaydetsin.Sizce ne yapmalıyım kızlar.Sevgilimi seviyorum o da beni seviyor gibi duruyor hali hareketleri.Benim için çaba göstermesi vs.Ama bu olay yüzünden artık şüphe duyar oldum sizce ne yapmalıyım?
Yaşlar küçük bence. Hadi yavşadı diyelim. Kız istemiyor diye pat engel koyuyor bence bu durum olgun insanların yapabileceği bişey değil sanki...Kankasinin sevgilisine yavsayanla olmaz..
Yani olgun insanlar zaten sevgili sozuyle kankaya posta koymaz. Aciklama yapmadan engel basmaz. Muhtemelen kizin yaninda engeller sonra acar. Cocukta konudan haberdardır.Yaşlar küçük bence. Hadi yavşadı diyelim. Kız istemiyor diye pat engel koyuyor bence bu durum olgun insanların yapabileceği bişey değil sanki...
Bu arada buna benzer bir olay lisedeyken bir arkadaşımın başına gelmişti. Çocuk önce arkadaşımla sevgili oluyor sonrasinda da o arkadaşımın en yakın arkadaşıyla hergün msjlaşıyorlar. Ve birbirlerine ilanı aşk ediyorlar tabi benim saf arkadaşımın bir şeyden haberi yok. Sonra bu olayı en yakın arkadaşı anlatıyor biz birbirimize aşık olduk falan diye. Arkadaşım da aradan çekiliyor ama hala o kadar saf ki o kızı en yakın arkadaşım diye evine almaya devam ediyor kız normalde köyde yaşıyor ama arkadaşım o kızı en yakın arkadaşı görüyor yurtlarda kalmasın diye evine alıyor.
Bu durumu arkadaşım bana gözyaşları içinde anlattı çok üzülmüştüm tabi sonradan arkadaşım yeni biriyle sevgili oldu onu en yakın arkadaşından sır gibi sakladi o kızda bunu öğreniyor kızıyor neden bana söylemedin diye. O da daha öncekini söyledim de ne oldu diyor kızı evden kovuyorsonra da o çocukla evleniyor.
Lisede çağlarında da çocuk değiliz aslında başkasının sevgilisine o gözle bakmazdim asla ki bu başkası arkadaşım olmasa bile... Demek ki karakter meselesi...
Bence eski sevgilinin haberi vardır diye düşünüyorum. Sanki planlı bişey gibi geldi bana...Yani olgun insanlar zaten sevgili sozuyle kankaya posta koymaz. Aciklama yapmadan engel basmaz. Muhtemelen kizin yaninda engeller sonra acar. Cocukta konudan haberdardır.
Sizin hikayede cok trajikmis. Uzuldum kiza.hayat harcar o kizi.
Ay iyi bari akillanmisBence eski sevgilinin haberi vardır diye düşünüyorum. Sanki planlı bişey gibi geldi bana...
Yok benim o arkadaşım o olaydan sonra gözü açıldı zaten şuan evli çocuğu da var... Ama en tuhafı da ne biliyor musunuz? Yakın arkadaşı bu olayı anlattıktan sonra 3 lü olarak da çok görüştüler benim arkadaşımın nasıl etkiledi bilmiyorum ama arkadaşım o kız kötü düşünmesin diye çocuğa enişte bile derdio zamanlar tabi ben o kızı bir kaşık suda boğacak olurdum ama arkadaşım engel olurdu neyseki artık gorusmuyorlar. Kötü bir arkadaştı ondan kurtulmuş oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?