- Konu Sahibi yenibirkadin
-
unutup sonra da ceza olsun diye kutlamadım demediğine emin misin?
Unutmuş olsa sorun yok...
Ama ceza olsun diye özellikle kutlamıyorsa; garip biriymiş cidden...
Çok ayıp etmiş gerçekten unutmuş olsa bile ayıp yani insan sevdiğinin doğduğu günü unutur mu ben aylar öncesinden düşünmeye başlıyorum ne yapsam acaba ne alsam diye..Sende onunkini kutlamazsın sana ne yaptıysa aynısını yap eminim onunda zoruna gidecektir
hımm eğer ince düşünceli birisiyse sadece ceza diye yaptıysa ki bu kutlamamasını affettirmez ama ozaman üzülür.Ama dediğim gibi ince düşünceli değilse kendisini haklı görecektir hakettiği için kutlamadım diye düşünecektirbunu bende cok dusunuyorum:) ama kotuluge kotulukle cevap vermek ne derece iyi olur onda kararsız kaldım.. acaba ona inat bişeyler yapsamda biraz da o mu üzülse diorum. bende bole yaparsam tamamen kızgınlık mevzusu olucak. ben bole bişe istemiyorumm..
sadece erkekler mi yoksa bütün insanlar mı böyle yaa ..(
ya kıyamamak diye bir şey kalmadı dünya üzerinde varsa yoksa nefret, kin, ceza..
sevdiğim diyorsun ama seninki de kalpsiz yani, kırılıp üzüleceğini bile bile nasıl böyle hareket eder
ben ne kadar nefret etsem de kıyamam kutlarım
bence sen bu çocuğu tekrar gözden geçir
Niye cezalandırıyormuş ki seni?
hımm eğer ince düşünceli birisiyse sadece ceza diye yaptıysa ki bu kutlamamasını affettirmez ama ozaman üzülür.Ama dediğim gibi ince düşünceli değilse kendisini haklı görecektir hakettiği için kutlamadım diye düşünecektirbilmiyorum sen sevgilini tanıyosun ne yaparsan hatasını anlar ona göre davran
güzel o zaman sen onunkini kutla utansın üzülsün birazaslında fazlasıyla ince dusunceli biri.. bana uzulur gibi gelio.. ama bende onunkini kutlamazsam benim ondan intikam aldıgımı dusunur daha da inatlasır... evet suan bunu farkettim:)
ne yapmalıyım size.. susup kaderime boyun mu egmeliyim.. yoksa bişeler yapıp bi sekilde ne kadar kırıldığımı belli mi ediimm..:S
cok kararsız kaldımm..
bence duygularnı bastrma, kırıldıgnı belli et tabi ki. insanlık hali unutabilir, sıkıntısı olur, anlarm ama pişkin pişkin ceza demesi saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?