sevgilim doğum günümü kutlamadı..!:( :( :(

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
depresyondayım..! tam anlamıyla bu..
surekli içim sıkılıyo.. neden mi? cunku 3 yıllık sevgilim dogum gunumu kutlamadı. hemde unuttugu için deil bilerek bana sozde ceza olsun die..! cok sıkılıyorum arkadaslarımın hepsinin sevgilisi guzel guzel surprizler yaparken benim sevgilim bi dogum gunu mesajı bile gondermedi..
napcam bilemiorum..! cok kırıldım ve dogum gunum gecmesine ragmen hala bi kutlama bekliyorum..
sizce umutsuz vaka mıyım...?

Tam olarak neyin cezası olarak böyle bir şey yaptığını bilmiyorum, ama umutsuz vaka olan sen değilsin, umutsuz vaka 3 yıllık sevgilisinin doğum gününü kutlamayarak onu cezalandırdığını düşünen sevgilin olacak adam. Bu erkekler son zamanlarda iyice manyak mı oldular ne? Hayırlısı...

ne yapmalıyım size.. susup kaderime boyun mu egmeliyim.. yoksa bişeler yapıp bi sekilde ne kadar kırıldığımı belli mi ediimm..:S
cok kararsız kaldımm..

Çok ayıp etmiş gerçekten unutmuş olsa bile ayıp yani insan sevdiğinin doğduğu günü unutur mu ben aylar öncesinden düşünmeye başlıyorum ne yapsam acaba ne alsam diye..Sende onunkini kutlamazsın sana ne yaptıysa aynısını yap eminim onunda zoruna gidecektir

Unutmuş olabilir ama unuttum demeyip böyle abudik gubudik bir bahana öne sürmesi bence kötü olan.

Çünkü insanız unutabiliyoruz. Mesela ben bir kere unutmuştum ama hatırlayınca hemen gönlünü aldım. Onunda yapması gereken unuttuğunu kabul etmek ve özür dilemekti. Bu kadar basit.

Ama sana ceza olsun diye kutlamadım ne demek. Aklım almıyor.

sadece erkekler mi yoksa bütün insanlar mı böyle yaa .. (
ya kıyamamak diye bir şey kalmadı dünya üzerinde varsa yoksa nefret, kin, ceza..

sevdiğim diyorsun ama seninki de kalpsiz yani, kırılıp üzüleceğini bile bile nasıl böyle hareket eder
ben ne kadar nefret etsem de kıyamam kutlarım
bence sen bu çocuğu tekrar gözden geçir

bunu bende cok dusunuyorum:) ama kotuluge kotulukle cevap vermek ne derece iyi olur onda kararsız kaldım.. acaba ona inat bişeyler yapsamda biraz da o mu üzülse diorum. bende bole yaparsam tamamen kızgınlık mevzusu olucak. ben bole bişe istemiyorumm..

hımm eğer ince düşünceli birisiyse sadece ceza diye yaptıysa ki bu kutlamamasını affettirmez ama ozaman üzülür.Ama dediğim gibi ince düşünceli değilse kendisini haklı görecektir hakettiği için kutlamadım diye düşünecektir bilmiyorum sen sevgilini tanıyosun ne yaparsan hatasını anlar ona göre davran

bunu bende anlamıs değilim.. nasıl bana kıyabildi bilmiorumm.. ben onun dogum gununu bi yıl oncesinden hayal ediyorum nerdeyse ne alsam ne yapsamda mutlu olur diye..
ben seviyorum onu ne kadar gozden gecirirsem geciriyim sonuc hep aynı..

aslında fazlasıyla ince dusunceli biri.. bana uzulur gibi gelio.. ama bende onunkini kutlamazsam benim ondan intikam aldıgımı dusunur daha da inatlasır... evet suan bunu farkettim:)

ne yapmalıyım size.. susup kaderime boyun mu egmeliyim.. yoksa bişeler yapıp bi sekilde ne kadar kırıldığımı belli mi ediimm..:S
cok kararsız kaldımm..

bence duygularnı bastrma, kırıldıgnı belli et tabi ki. insanlık hali unutabilir, sıkıntısı olur, anlarm ama pişkin pişkin ceza demesi saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…