Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede çok yanlış.Mesela aleviler bu ülkenin en çağdaş insanlarıdır.Ayrıca her yörenin ülkenin iyisi ve kötüsü vardır.Al şu anda aklıma gelen iğrenç bi örnek evimize çok uzak değil iki kızınada tecavüz eden baba samsun bafralı çıktı buyrruuunnn.Bu iğrençlikten hareket ederek samsunluları kötüleyemeyiz.Benim Babam Yok..
Ama, Amcalarım Hep Kürt ve Alevi Olmasın Ne Olursa Olsun Der!!
Bende Sevmiyorum Bu Ön Yargıları..
Yanlış Buluyorum Genelleme Yaptıkları İçin..
Heryerin İyiside Var Kötüsüde..
Allah Ne Verirse Hayırlısını Versin..
Sizinde Tek Dileğiniz Bu Olsun..
Umarım Herşey Yoluna Girer Mutluluklar Diliyorum..
Merhaba....Konuyu okudum ve yorumu yapayım;keşke bütün erkekler doğulu erkekler kadar mert olsa!!! Evet her yörenin iyisi de var kötüsü de ama inanın doğulu bir başkadır.Doğulu erkek sevdiğini sahiplenir,sevdiği için herşeyi göze alır,sevdi mi ölümüne sever...Batıda bazı kendini bilmez erkekler bir bayana omuz atarak geçer(bazıları diyorum)ama doğuda bu yok malesef....Bayana değer var,saygı var....Batıda mesela bir yere gittiniz,bulamadınız ya da yardım istediniz birinden...Önce size yemeğe çıkalım teklifi gelir ama doğuda gece yarısı bile sokakta kalsanız tanımadığınız birine adres sorsanız sizi o adrese kadar eliyle götürür ve teslim eder inanın....Kendim doğulu değilim ama oraları çok iyi bilirim...Sürekli giderim...Ve inşallah Allah bana da doğulu birini nasip eder....İçiniz rahat olsun derim.Babanız da tanısa değişir elbet...Zaten doğuya karşı hep bir önyargı!!! Her yerde böyle...Ama gidip oraları gezseniz,uzun süre kalsanız insanlarının ne kadar iyi ve mert olduğunu görüceksiniz...Herşeyin hayırlısı olsun diyelim...Nacizane fikrim budur.....Sevgiler...
biz zaten doğuda yaşıyoruz bazı sebeplerden dolayı ve babam da burayı gayet iyi gördü ve yaşadı o yüzden istemeyeceğini düşünüyorum zaten yoksa tv bizim için önemli değil.. babam için her şey açık ve ortada..