• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğru düzgün bana mesaj atmıyor, vakit ayırmıyor akşam eve gelip dinlendikten sonra da oyun oynuyor ne yapmam lazım?

user27266363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
8
9
1
Arkadaşlar merhaba. Şuan da gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var. Beni seneler önce seven birisi vardı red ettiğim. Bu olay olduktan sonra kendisi hayatımdan çıktı. Ben kendi hayatıma yöneldim, o kendi hayatına yöneldi.

Aradan 2 sene geçti ve biz bi ortamda denk geldik. Akşamına da bana mesaj attı kendisi zaten o atmasaydı ben atardım çünkü görünce ne kadar özlediğimi fark ettim. Sonrasında baş başa buluştuk ve her şeyi konuşup sevgili olduk. Seneler içerisinde kimseyle olmamış nedenini sorduğumda “içimde bi yerlerde hala seninle olma isteği vardı” dedi. Hani beni o kadar ulaşılamaz bir konuma sokmuş kendisi.

Halbuki böyle bir kız değilim. Yüksek isteklerim yok. Sadece maneviyata fazla önem veriyorum. İzlediğim filmler olsun, kitaplar olsun bana davranış şekli açısından epey yüksek kriterlere sahibim anlayacağınız. Zaten beni tanıyıp, bilen biri.

Herneyse çokta uzatmak istiyorum biz yaklaşık 2 haftadır sevgiliyiz ve 3 kez buluştuk. Bu kadar az olmasının nedeni benim kpss sınavına hazırlanıyor olmam. Ve aileme de anlatamadığım için buluşmaya giderken hep bir bahane ürettim. Sınav senesi olduğundan istemiyorlar ve oldukça netler. O da işte çalışıyor. (İş yerindekiler ailesi falan benden haberleri var) gün içinde çok az konuşuyoruz. Akşam eve gelip dinleniyor, yemeğini yiyor falan zaten ben sık boğaz etmiyorum. Ama akşam 12-1 oluyor artık doğal olarak haber bekliyorum ondan ama “Ya özür dilerim reels izlemeye dalmışım diyor ya da oyun oynadığını söylüyor.” Bir keresinde de arkadaşlarıyla dışarı çıktı akşam ve bana haber vermeyi unuttu. Belli etmesem de sorun değil dedim. Sonuçta onu da anlayışla karşılıyorum henüz alışamamış olması normal. Fakat konuşacağımız şeyler varsa bile anlatacağım şeyler hepsine hevesim kaçıyor o böyle yaptıkça. Hani oyun oynamak yerine benimle sohbet etse gönlüm olacak. Gerçekten bu durumu açmaya çalıştım biraz ama yok. Olmuyor yani.

Belki de ben onun için bir hedeftim ve ulaşınca sıkıldı. Bunu dememin sebebi fazla ileriye gitmedik. Sarıldık ve öpüştük ama bunlar bile benim için büyük şeylerdi. Buluştuğumuzda hiçbir sorun olmuyor. Kaliteli vakit geçiriyoruz. Ama telefonda böyle.

Gerçekten bilmiyorum. Bir erkek neden bu şekilde davranır? Ya da bunları demesinin sebebi nedir? Niyetini nasıl anlayabilirim ne yapmam gerekiyor lütfen bana akıl verin.

Ama akşam 12-1 oluyor artık doğal olarak haber bekliyorum ondan ama Ya özür dilerim reels izlemeye dalmışım diyor ya da oyun oynadığını söylüyor.
Benim çok yoğun bir iş tempom vardı o zaman bile işten gelip yemek yer yemez sevgilime vakit ayırırdım. Ben de oyun oynayan biriyim ama sevgilimle konuştuktan, ona vakit ayırdıktan sonra oynuyorum. Ya da diyelim ki reals videoları izliyorum, hoş bulduğum videoları ona da atarım ki aramızda bir paylaşım olsun. Sana vakit ayırmaması büyük problem.

Benim çok yoğun bir iş tempom vardı o zaman bile işten gelip yemek yer yemez sevgilime vakit ayırırdım. Ben de oyun oynayan biriyim ama sevgilimle konuştuktan, ona vakit ayırdıktan sonra oynuyorum. Ya da diyelim ki reals videoları izliyorum, hoş bulduğum videoları ona da atarım ki aramızda bir paylaşım olsun. Sana vakit ayırmaması büyük problem.
Haklısınız. Ben de çalışma hayatını görmüş geçirmiş biriyim bu yüzden biliyorum ki gece uyumadan önce bile en azından yarım saati oluyor insanın. Tek mesajla günü sonlandırmak absürt geliyor bana bu yüzden. Anlam kazandırmaya çalışıyorum belki akıl yürütebilirim bu şekilde, ona göre de bir yol izleyeceğim.

Back