Sevgilim çok yoğun çalışıyor

Yemek bile yiyemiyorum bazen diyor. Mesela gece eve gidince aramıştı beni üstü başı mahvolmuş çalışmaktan. Bugün hiçbir şey yemedim, şimdi yicem dedi (saat gece 1)

Hikayelere nasil bakiyor o zaman? Tek senin hikayeni mi acip bakiyor? Sadece sana bakmak icin sosyal medyaya girecegine neden bir şey yazmiyor mesela, kendinizi kandiriyorsunuz bence.

Kendi işini yapan erkek arkadaslarim oldu, eminim baskalarinin da vardir hiçte gunlerce aramama yazmama olmuyor ne kadar yogun olursa olsun. Yogunluktan butun gun yazişamazdik, konuşamazdik mesela bi tanesiyle ama her gece yataga başini koymadan once mutlaka arayip sesimi duyup oyle uyurdu. Kimse 5-10dkdan uykusuz ölmüyor.

Eşim kendi işini yapmiyor ama zaman zaman basini kasiyacak vakti olmuyor. Tuvalete vs ciktiginda ❤️ kalp emojiden gonderir bir tane aklimdasin manasinda ben anlarim. Ki kendisinden oyle bi beklentim yok aksam eve geliyor sonuçta. 😬
Siz adamin aklina düşseniz nokta olsa yazar. Gerisi kendini kandirmak.

Son düzenleme:
Kendi ülkesine temelli mi gitti? Gitmeden oturup konuştunuz mu ilişkiniz hakkında? Ne bileyim seneye nişan yaparız veya sen gelir görürsün ülkemi seversen ileride aile kurarız vs gibi? Yani geleceğinde siz var mısınız? Türk mü? Yabancı mı?
Ona kalsa hemen şimdi evlenir benimle. Ablasıyla,annesiyle tanistirdi. Yabancı kendisi buraya gel diyor bana . Ya da sen turkiyede kalıcaksin ben de git gel yapicam dedi bana

Hikayelere nasil bakiyor o zaman? Tek senin hikayeni mi acip bakiyor? Sadece sana bakmak icin sosyal medyaya girecegine neden bir şey yazmiyor mesela, kendinizi kandiriyorsunuz bence.

Kendi işini yapan erkek arkadaslarim oldu, eminim baskalarinin da vardir hiçte gunlerce aramama yazmama olmuyor ne kadar yogun olursa olsun. Yogunluktan butun gun yazişamazdik, konuşamazdik mesela bi tanesiyle ama her gece yataga başini koymadan once mutlaka arayip sesimi duyup oyle uyurdu. Kimse 5-10dkdan uykusuz ölmüyor.

Eşim kendi işini yapmiyor ama zaman zaman basini kasiyacak vakti olmuyor. Tuvalete vs ciktiginda ❤️ kalp emojiden gonderir bir tane aklimdasin manasinda ben anlarim. Ki kendisinden oyle bi beklentim yok aksam eve geliyor sonuçta. 😬
Diz adamin aklina düşseniz nokta olsa yazar. Gerisi kendini kandirmak.
Madem bana cevap vereceksiniz o zaman yazdıklarımı düzgün okuyun. Hiç yazmaz demedim. Her gün mutlaka yazıyor,arıyor ama çok kısa sürüyor dedim. Düzgün okumuyorsunuz ve kırıcı konuşuyorsunuz hassa bir durumda. Lütfen cevap vermeyin bana. Teşekkür ederim

Merhaba kızlar. Su aralar baya bı dertliyim.
Sevgilimle 1 yıl oldu çıkalı. Çok güzel bı ilişkimiz vardı, her zaman birlikte bir seyler yapardik. Mezun olunca 2-3 ay önce falan kendi ülkesine gitti. İlk zamanlar bir sıkıntı yoktu ama sonra kendi sirketini kurdu ve çok yoğun çalışmaya başladı. Yoğun çalıştığının farkındayım kendisine de zaman ayiramiyor biliyorum. Onu takdir de ediyorum kendi işini kurdu, hayalleri için çalışıyor. Ama şirketini kurdu,işleri yogunlasti biz hiç konusamiyoruz neredeyse. Onu anlamaya calisiyorum alttan almaya çalışıyorum ama sanki o bizim icin hiç cabalamiyor gibi geliyor bana. O yoğunluğunun arasında saatlerce benimle konuşsun gibi bir beklentim de yok ama ne zaman mesaj atsam genelde çok geç cevap veriyor. Nerde oldugumu sormuyor mesela?insan hiç merak etmez mi?her gün yazıyor bir şekilde Whatsaptan ama ben bı mesaj atıyorum genelde çok geç dönüyor. Normalde 11-12 de yatardı ennn geç, şimdi geceleri de çalışıyor biliyorum çok yoğun ama bizim aramızda da kilometreler var. Story mi görüyor mesela nereye gittin diye sormuyor kimle gittin yok hicbir şey yok. Çok yoruldum çok yıprandım.
Zaman bulunmaz, yaratılır. Hikâyelere bakacak zamanı var ama sizi merak ettiğini gösterecek zamanının olmaması mümkün mü?

İnsan s*çarken yazıyor ya yeter ki ilgi duysun, merak etsin. Bence hisleri bitmiş muhtemelen çok çalıştığı için uzak mesafeye ayıracak vakti yaratmak zor geldiği için.

Seni bu kadar merak bile etmeyen birisinden umut beklemek, cansız mankenin cana gelmesini beklemek gibi bişey...

Madem bana cevap vereceksiniz o zaman yazdıklarımı düzgün okuyun. Hiç yazmaz demedim. Her gün mutlaka yazıyor,arıyor ama çok kısa sürüyor dedim. Düzgün okumuyorsunuz ve kırıcı konuşuyorsunuz hassa bir durumda. Lütfen cevap vermeyin bana. Teşekkür ederim

Kendiniz bilirsiniz. Bekleyin madem adam işleri yoluna koyunca saatlerce konuşursunuz. İstediginiz yorumu da yapayim gideyim. 😬

Sevgilimle 1 yıl oldu çıkalı. Çok güzel bı ilişkimiz vardı, her zaman birlikte bir seyler yapardik. Mezun olunca 2-3 ay önce falan kendi ülkesine gitti. İlk zamanlar bir sıkıntı yoktu ama sonra kendi sirketini kurdu ve çok yoğun çalışmaya başladı. Yoğun çalıştığının farkındayım kendisine de zaman ayiramiyor biliyorum. Onu takdir de ediyorum kendi işini kurdu, hayalleri için çalışıyor. Ama şirketini kurdu,işleri yogunlasti biz hiç konusamiyoruz neredeyse. Onu anlamaya calisiyorum alttan almaya çalışıyorum ama sanki o bizim icin hiç cabalamiyor gibi geliyor bana. O yoğunluğunun arasında saatlerce benimle konuşsun gibi bir beklentim de yok ama ne zaman mesaj atsam genelde çok geç cevap veriyor. Nerde oldugumu sormuyor mesela?insan hiç merak etmez mi?her gün yazıyor bir şekilde Whatsaptan ama ben bı mesaj atıyorum genelde çok geç dönüyor. Normalde 11-12 de yatardı ennn geç, şimdi geceleri de çalışıyor biliyorum çok yoğun ama bizim aramızda da kilometreler var. Story mi görüyor mesela nereye gittin diye sormuyor kimle gittin yok hicbir şey yok. Çok yoruldum çok yıprandım.
Ülkesi nereydi?

Aynı durumu yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki sizin ayrılmanızı bekliyor eğer kendisi ayrılırsa vicdan azabı çekecek sizde bir sorun olmadığı için. Eğer siz ondan ayrılırsanız da sizi arayıp sormayacak, hayatına sizsiz çok rahat bir şekilde devam edecek o yüzden bir an önce ayrılın ve stressiz bir ilişkiye başlayın derim

Aynı durumu yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki sizin ayrılmanızı bekliyor eğer kendisi ayrılırsa vicdan azabı çekecek sizde bir sorun olmadığı için. Eğer siz ondan ayrılırsanız da sizi arayıp sormayacak, hayatına sizsiz çok rahat bir şekilde devam edecek o yüzden bir an önce ayrılın ve stressiz bir ilişkiye başlayın derim
Nasıl aynı durumdu? Biraz bahseder misiniz?

Evet söyledim üzüldüğümü. O da sen şimdi öğrencisin çalışmadin hiç anlamıyorsun o yüzden dedi. Çok yogun,çok stresli olduğunu soyluyor. Bir kere onu aradaigimda meşgule aldı sonra bid daha aradım açtı ve bana trafikte olduğunu kaza yapmak üzere olduğunu söyledi biraz kızdı. Sonra ben hiçbir şey demedim ,gece eve dönünce bir sürü mesaj atmış özür dilemiş beni sevdiğini söylemiş. Eski haline dönmek istediğini ama yapamadığını söylemiş. Geçen hafta oldu bu olay. Birkaç gün önce de doğum günüydü kutladım . Seni seviyorum hep birlikte olalım aşkım falan dedi. Ben anlamıyorum ne yapicam
Aksine sizi sevseydi onca stresin altında iken ne zaman boş kalsa ilk size koşardı, sizde huzuru bulurdu. Yok stresliyim, yok sinirliyim yok bilmem ne, en saçma bahaneler ama en çok da inanılanlar bunlar oluyor bunu da ben anlamıyorum. Sizde huzur bulamıyorsa huzuru bulduğu bir yer vardır, hele bu erkek milletinin canı pek tatlı, merak etmeyin 7/24 yorgun ve stresli olamaz. Mümkün değil bu kafayı yersin zaten.

Nasıl aynı durumdu? Biraz bahseder misiniz?
1.5 yıllık Türkiyede ilişkinin ardından sevgilim yurtdışına taşınmıştı ve orada 2 iş birden yapıyordu saat farkı vs nedeniyle saatler sonra cevap verebiliyordu zar zor konuşuyorduk bir süre sizin gibi yorulduğuna ve zamanı olmadığına inandım. 2 ay falan geçti bir gün mesajlaşırken arkadaşlarla oturuyoruz dedi arkadaşlarınla sohbet etmeye vaktin var ama neden benimle konuşamıyorsun dedim ordan başladı patlamıştım artık yani o gün de ayrıldım her yerden engelledim sonra bana bir daha ulaşmaya bile çalışmadı takılmalara devam etti :) Aradan 4 yıl geçti şu an mükemmel bir ilişkim var ve 1 ay sonra evleniyorum :)

Uzaktan ilişki yaşamak çok kolay değil.
Artık birbirinizin hayatına şahit olmamanız bile çok yorucu.
Uzaktan ilişki de iki şart var benim gözümde
-ilişkiyi aynı şehirde başlamak
-biir süre okumak/iş olduktan sonra yine aynı şehirde buluşmak

Geleceğe dair planlarınız nasıl ve bu durumla ilgili kötü hissettiğinizi anlattınız mı?

Bu adam tuvalete gidiyorsa o sirada mesaj atabilir, yatmadan arayabilir, uyaninca arayabilir, eminim yemek de yiyordur yerken yazabilir vs vs..
Benim de basima gelmisti sonuc husran:KK43: ama iyi oldu diyorum simdi duygularini soyleme cesareti bile yokmus peh..

Story izleyip seni merak etmiyor ve sana ne yaptığını sormuyor. Bence ve çok net ki artık onun ilgisinde değilsin. Lutfen gerçekleri gör ve ona göre hayatına şekil ver. Üzülürsün ve kendini çok değersiz hissedersin. Bu da sende toparlanması uzun süren bir sürece gider.

X