Sevgilim çok pis

Kaç

Herşeyi anladım da adamın osurması da mı anormal yasak haykırdım ya ona temiz olmadığını söyle öğrenirse temiz olmayı ok olmazsa adam olmaz sen karar vercen

Aynen biraz ayıp olacak belki ama cidden ilişki sonrasında hep acaba enfeksiyon kapar mıyım endişesi yaşıyordum
Yahu tabiki muhtemel. Hatta ilk akla geleninizin bu olmasi lazim.
Son yazdiklarinizdan konunun artik erkek arkadasinizdan ciktigini goruyorum, lutfen kendinizi ve sagliginizi dusunun.

Devamlı ikaz edin. Babam da sevgilinizden halliceydi. Tuvaleti pis mi bıraktı, çağırın kendi temizlesin. Musluk sesi duymadın mı sorun. Bir iki kavga edersiniz sonra yapmaz. Devam ederse ayrılın

En hassas olduğum konu olabilir 15 yıllık evliyiz bir kere yanında pırtlamadım o da nemde kişisel temizlik zaten başkası için değil ilk önce kendisi için yapmalı berbat daha da soğursunuz bence konuşun değişmezse herkes kendi evinde pırtlasın benden buraya kadar diyip gidin

pasaklı insanla ömür geçmez. sevgiliyken böyle olan evlenince kim bilir nasıl olur. inanın çok iğrenç yazdığın özellikler. asla katlanılmaz. hem de ayıp yani. pislik hiç tolere edilebilecek bir durum değil.

pis herif ya sevgilisinin yanında tuvaleti öyle bırakan adam tek başınayken neler yapmaz ıyyy. aynı eve çıkalı daha 1 ay olmuş bir de düşünebiliyor musun evlensen yıllar geçmiş olsa neler neler aman yarabbbim. söylemekle de hata yapmadın tabii ki, yüzü düşmüşmüş bir de haspam. koridordan osura osura geçerken pek rahattı ama

Bence sevgisinden emin ol canım.. Gerçekten seven insan kendine dikkat eder diye düşünüyorum yani sen onun için olsan da olur olmasan da kafasında bence...diş dırçalamamak nedir ya? Sana özensiz bu. Yani gerçekten seven bir insan dikkat eder

Ay öğğğ yürüyen mikrop.Böyle bi adam bana dokunsa elini en son ne zaman yikadı diye düşünürken tüm herşeyi unuturum.Açıkça konuş, gerekirse lavaboya elini yika, dişini fırçala gibi not kagitları yapıştır.Seni seviyorsa zamanla düzelmeye çalışır.Yok baktın aynı devam ediyo ormana bırak doğasında yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…