- 4 Temmuz 2019
- 609
- 539
-
- Konu Sahibi senvarsindiye
Ama hangisi anlayamıyorum. Şakacı biri zaten fazlasıyla ama her konuda da şaka yapılmaz kiYa çok şakacı ya da haklısın.
Evet haklısınız. Bu bir ayrılma sebebi mi yaniSenin paranı evlenince yatırım yaparız ne demek höst. Şimdiden senin emeginle kazandigin para üzerinde olan yapmasi rezalet . Bilemiyorum ben olsam ayrılırım
Ya konusu açıldı söylemiş bulundum malesef. Ama iyi oldu diyorum en azından bu lafları duydum d soğudumNiye babanızın mallarını söylüyorsunuz ki? Siz de para konuşuyorsunuz aslında.
Ve evet paranızla planlar yapıyor. Uzak durun.
Kesinlikle bir ayrılma sebebi . İkinci olarak neden babanızın kendi öz parası ile size alacağı yatırımdan bahsediyorsunuz bundan ona ne . Böyle bir erkek sizin gibi bir aileyi bırakmaz . Muhtemelen sen ayrılmak istedigin zaman baya peşinde dolanır .Evet haklısınız. Bu bir ayrılma sebebi mi yani
Deki evlenince çalışmayacağım babam arsasını evini kendine yatırım yapcak yani apaçık benden para ev arsa bekleme de. Gerçek yüzünü gösterir o zamann. Gerçi göstermiş daha ne kadar göstersin de
Kesinlikle bir ayrılma sebebi . İkinci olarak neden babanızın kendi öz parası ile size alacağı yatırımdan bahsediyorsunuz bundan ona ne . Böyle bir erkek sizin gibi bir aileyi bırakmaz . Muhtemelen sen ayrılmak istedigin zaman baya peşinde dolanır .
Yanlış anlaşılmak istemem çok ciddi mallarımız yok. Arsa da öyle ev için de öyle.evlenmeden daha senin paran üzerinde hakimiyet kurmak isteyeceğini söylemiş. evlenince neler olacağını sen düşün. ömür geçer mi bilemedim. ona ne babanın sana alacağı evden