Durup durup aynı konuyu açarak adamı eğitemezsiniz. Ayrıca odunsa odun, biz marangoz muyuz yontalım? Beğenmiyorsanız ayrılın gitsin nedir yani..Selam herkese, sevgilim çok odun. Bana hiç sürpriz yapmıyor. Geçen yurtdışına gitti bana bir şey getirmemiş ama arkadaşlarına sigara falan almış. Ben çıktığım gezilerde ona hep ufak tatlı şeyler getirdim. Ve bu duruma çok bozuldum kendimi değersiz hissettim. Kafasına kaktım bir kaç kez. Daha önce hediye aldı hakkını yemiyorum ama pat diye sürpriz yapmıyor. Bir etkinlik olsun hep ben ittiririm gidelim yapalım diye. Çok mu cepteyim ondan mı bunu nasıl aşarız sizce Çok fazla üzgünüm
Siteyi keşfetmeye çalışıyorum yanlış oldu, niçin bu kadar öfkelisiniz?? Lütfen sakin olun.Durup durup aynı konuyu açarak adamı eğitemezsiniz. Ayrıca odunsa odun, biz marangoz muyuz yontalım? Beğenmiyorsanız ayrılın gitsin nedir yani..
ayrıl ayrıl knk ben arkandayım
Öfkeli değilim keşif yolculuğunuza eşlik ettim. Adama odun da odun deyip güzellik beklemenin ne kadar abes olduğunu görün istedim.Siteyi keşfetmeye çalışıyorum yanlış oldu, niçin bu kadar öfkelisiniz?? Lütfen sakin olun.
Sizce o konu hakkında trip atayım mı peki arkadaşlarını düşünmüşsün beni düşünmemişsin gibi kendimi mi düşürürüm bilemedim ama çok kırıldımBence kendinizi değersiz hissetmekte haklısınız. Siz adama gittiğiniz seyahatlerden bir şeyler getiriyormuşsunuz, aynı inceliği ve nezaketi ondan beklemeniz doğal.
Fakat yapmıyor diye kimse de suçlanamaz ki. Çok gözünüze batıyorsa ayrılın.
Yani benim için gider yardım yapar alışverişte bişey görür ben ödiyim der alır öyle şeyler yapar da genel olarak tatmin olmuyorum evet diğer kızları görünce çok kıskanıyorum özellikleLaf sokmuşsunuz anlamamış ki. Ayrıca bir erkeğe laf sokarak kendi istediğini yaptırmaya çalışma. İçinden gelmemiş değer görmemiş. Herkes sevgisine aynı şekilde göstermez diğer davranışları nasıl ? Ama seni tatmin eden biri olsa odun demezsin
İlişkide kıyas başlayınca sorunlar çözülmeden devam ederseniz yürümez o ilişki. Karşına alıp bak bunları seviyorum talep ediyorum akıl etmeni beklemek beni sinirlendiriyor gibi konuşabilirsiniz eğer bitirmek istemiyorsanız seviyorsanız. Bazen erkekler de dan diye duymadan anlamıyorYani benim için gider yardım yapar alışverişte bişey görür ben ödiyim der alır öyle şeyler yapar da genel olarak tatmin olmuyorum evet diğer kızları görünce çok kıskanıyorum özellikle
Selam herkese, sevgilim çok odun. Bana hiç sürpriz yapmıyor. Geçen yurtdışına gitti bana bir şey getirmemiş ama arkadaşlarına sigara falan almış. Ben çıktığım gezilerde ona hep ufak tatlı şeyler getirdim. Ve bu duruma çok bozuldum kendimi değersiz hissettim. Kafasına kaktım bir kaç kez. Daha önce hediye aldı hakkını yemiyorum ama pat diye sürpriz yapmıyor. Bir etkinlik olsun hep ben ittiririm gidelim yapalım diye. Çok mu cepteyim ondan mı bunu nasıl aşarız sizce Çok fazla üzgünüm
Baska bir yere giderse örneğin oranın ....'sı meshur diye duydum falan diyerek getirmesi için yönlendirebilirsin. Gerçekten önemsiyorsa zaten getirecektir.Sizce o konu hakkında trip atayım mı peki arkadaşlarını düşünmüşsün beni düşünmemişsin gibi kendimi mi düşürürüm bilemedim ama çok kırıldım
Bence doğrudan kendiyle konuşSelam herkese, sevgilim çok odun. Bana hiç sürpriz yapmıyor. Geçen yurtdışına gitti bana bir şey getirmemiş ama arkadaşlarına sigara falan almış. Ben çıktığım gezilerde ona hep ufak tatlı şeyler getirdim. Ve bu duruma çok bozuldum kendimi değersiz hissettim. Kafasına kaktım bir kaç kez. Daha önce hediye aldı hakkını yemiyorum ama pat diye sürpriz yapmıyor. Bir etkinlik olsun hep ben ittiririm gidelim yapalım diye. Çok mu cepteyim ondan mı bunu nasıl aşarız sizce Çok fazla üzgünüm
Mutlu değilsen ayrılacaksın bu kadar basit. Tapulu değil üzerine. Eğitme yükümlülüğün olmadığı gibi taşıma suyla değirmen de dönmüyor. Bu yontulmadıklarla ite kaka evlenip bir de mutsuzum diye konu açıyorsunuz. Köprüden önceki çıkışları kullanın bir zahmetSelam herkese, sevgilim çok odun. Bana hiç sürpriz yapmıyor. Geçen yurtdışına gitti bana bir şey getirmemiş ama arkadaşlarına sigara falan almış. Ben çıktığım gezilerde ona hep ufak tatlı şeyler getirdim. Ve bu duruma çok bozuldum kendimi değersiz hissettim. Kafasına kaktım bir kaç kez. Daha önce hediye aldı hakkını yemiyorum ama pat diye sürpriz yapmıyor. Bir etkinlik olsun hep ben ittiririm gidelim yapalım diye. Çok mu cepteyim ondan mı bunu nasıl aşarız sizce Çok fazla üzgünüm