- 17 Aralık 2015
- 26.417
- 48.090
- Konu Sahibi esmeraldaxs
neden bizim 50 dk sürüyorSadece içinde olan süreyse bu iyi bir süredir bebeyim yoksa yüzde 90 ı 2 dk da cart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden bizim 50 dk sürüyorSadece içinde olan süreyse bu iyi bir süredir bebeyim yoksa yüzde 90 ı 2 dk da cart
Allah kolaylik versin bacım buda bir sorun aslında normal sayılmıyor bildigim kadarıyla tabi sadece içindeki süreden bahsediyorumneden bizim 50 dk sürüyor
Yorulmamak için yardımcı tutabilirsinizMerhabalar kizlar erkek arkadaşımla ciddi bir yoldayız evlenmemizede çok az kaldı çok geç rahatlıyor maalesef onu rahatlatana kadar ben çok yoruluyorum böyle yorulmuşta olmak istemiyorum isteksiz gibi onu mutlu etmek ve bana hayran olmasını istiyorum yorulmadan bunu nasıl yapabilirim
45 dakika ikna süreci 5 dakika işlemAllah kolaylik versin bacım buda bir sorun aslında normal sayılmıyor bildigim kadarıyla tabi sadece içindeki süreden bahsediyorum
İçine bitmek ne bennxjxjRahatlatana kadar mı? Ula ne değişik terimleriniz var ya biri içine bitmek der biri rahatlatmak hshxhshx
ne yapacak yardımcı meselaYorulmamak için yardımcı tutabilirsiniz
gelmek var birdeİçine bitmek ne bennxjxj
İş bölümü yaparlar biri boşları toplar artık kendileri ayarlasın onu da mı ben diyim jcjfjne yapacak yardımcı mesela
stepne gorevimi gorecek lazim oldugu anda bagajdan babydoll u ile cikip tüm ihtişamıyla dur se cok yoruldun senin yerine ben rahatlayayım mi diyecek
Bir gece ansızın gelebilirim bdhdhgelmek var birde
geldin miş aşkım?
geliyorum az kaldı huuuuuuuuvvvv
ay olmaz o ya hadi acele edin boşları toplayacam sizimi bekleyecez yaİş bölümü yaparlar biri boşları toplar artık kendileri ayarlasın onu da mı ben diyim jcjfj
Örk yani'Akıtmak' vardı bir de burada duyduğum en yaratıcı kelime oydu
Tam cümle de şu ' doktor iki ay korunun dedi ne olacak yani kocam içime akıtmayacak mı ?'Örk yani
mamak musluğu mübarek akıtıyomuş anca damlatirsin'Akıtmak' vardı bir de burada duyduğum en yaratıcı kelime oydu
Hanımlara yaşı sorulmaz Yaşı yanlış yazmak yasak mıymış? Bir de yaşınızı yazın ya insan merak ediyor.
Burda biri yazmıştı hahxhsh eşiniz içinize bitince böyle oluyo mu diye sıvı attıydı hahxhshx öfff öğkİçine bitmek ne bennxjxj
Çok feciiymiş bu da hahxhsh'Akıtmak' vardı bir de burada duyduğum en yaratıcı kelime oydu
Kursa gönder. Zamanla zaman yönetimini öğrenir elbet.Merhabalar kizlar erkek arkadaşımla ciddi bir yoldayız evlenmemizede çok az kaldı çok geç rahatlıyor maalesef onu rahatlatana kadar ben çok yoruluyorum böyle yorulmuşta olmak istemiyorum isteksiz gibi onu mutlu etmek ve bana hayran olmasını istiyorum yorulmadan bunu nasıl yapabilirim
Çok anlamadım 5 dk işlemse zaten normal 45 dk napıyorsunuz aslan parçasi ayrıyetten45 dakika ikna süreci 5 dakika işlem