- 5 Mart 2023
- 105
- 27
- 8
- 21
- Konu Sahibi morcicek6040
-
Doğru mu anladım bir arkadaşınız var size yürüyordu ,mesafe koymak sevgilim var demek yerine olayı gidişatına bıraktınız,birden selamı sabahı kesti ( sevgiliniz bu çocuğun size yürüdüğünü nereden biliyor?)olayın saçmalığı . Sonuç ne olursa tatmin olacaksınız işte bunu anlamadım......Bi çocuk bana yürüyor gibiydi ama arkadaşımdı da ben öyle görüyorum en azından şimdi çok ters davranmaya basladi msaja ters cevap veriyo ben arkadaş olarak değer veriyorum ama simdi selam bile vermiyo sevgilim oldugunu bilmiyordu sevgilime sen bisi mi dedin dedim evet gerekeni yaptım gizli kalsın dedi sonra yok yok şaka dedi ama durup dururken böyle davranması tuhaf değil mi ne demiş olabilir ki
Sevgilim yürürken yanımdaydı rahatsız oldugunu söyledi sonradan bana ama o sevgilim oldugunu bilmiyordu bende çocuga bisi dememiştir diye umuyorum cunku aramiz bozuldu ama ben kimseyle aram bozulsun istemiyorumDoğru mu anladım bir arkadaşınız var size yürüyordu ,mesafe koymak sevgilim var demek yerine olayı gidişatına bıraktınız,birden selamı sabahı kesti ( sevgiliniz bu çocuğun size yürüdüğünü nereden biliyor?)olayın saçmalığı . Sonuç ne olursa tatmin olacaksınız işte bunu anlamadım......
Sevgilim yürürken yanımdaydı rahatsız oldugunu söyledi sonradan bana ama o sevgilim oldugunu bilmiyordu bende çocuga bisi dememiştir diye umuyorum cunku aramiz bozuldu ama ben kimseyle aram bozulsun istemiyorum
Sevgiliniz olduğunu öğrenmiş ve sizle bağını koparmış ,size bir şey hissederken arkadaş kalamaz, o kadar vicdansız olmayın lütfen .Gerçek hayat sizin hayal ettiğiniz gibi değil .En doğrusunu yapmış ısrarla arkadaş kalmak istemenizin nedeni ne ? Acı çeksin üzülsün mü istiyorsunuz.Birakin onu sevecek birini bulsun.Sevgilim yürürken yanımdaydı rahatsız oldugunu söyledi sonradan bana ama o sevgilim oldugunu bilmiyordu bende çocuga bisi dememiştir diye umuyorum cunku aramiz bozuldu ama ben kimseyle aram bozulsun istemiyorum
Bişi ne ya, pişi gibi. Canım pişi çekti şimdiBişi dememiştir bir şey demiştir kız
Sen ne akıllı kadınsın.Cepten bi eleman eksildi diye mi dertlendiniz?
3 hafta önce arkadaşıma itiraf etmiştim ondan hoşlandığımı reddetti arkadas olarak kalmaya karar verdik dün bir kızdan baya bahsetti ben de rahatsız olduğumu dile getirdim. bugün de bir sıkıntım yok çok mutluyum aa sana söylemeyecektim pardon falan dedi daha sonrasında da bana birini ayarlamak istediğini söyledi ben istemiyorum dedim o da dünyadaki tek erkek ben değilim farkındasın dimi dedi neden böyle davranıyor ve beni kırıyor?
Şimdi taşlar yerine oturdu.Vay be nasıl hayatlar, ilişkiler bunlar????Konu sahibi bahsettiği arkadaşıyla ilgili bir sürü konu açmış. O arkadaşına aslında platonikmiş, ilanı aşk etmiş reddedilmiş. Sevgilisi olduğunu saklamasının nedeni arkadaşına yanık olması. tam bir uyanık yanişimdi platonik olduğu sözde arkadaşı kendisine yürüyünce sevinmiş, sevgilisi işi bozunca da morali bozulmuş. Normal bir arkadaşlıkta kimse sevgilisi olduğunu gizlemez zaten.
Z kusagi?Ben ne okudum ya
Off kore dizisi gibi hayatKonu sahibi bahsettiği arkadaşıyla ilgili bir sürü konu açmış. O arkadaşına aslında platonikmiş, ilanı aşk etmiş reddedilmiş. Sevgilisi olduğunu saklamasının nedeni arkadaşına yanık olması. tam bir uyanık yanişimdi platonik olduğu sözde arkadaşı kendisine yürüyünce sevinmiş, sevgilisi işi bozunca da morali bozulmuş. Normal bir arkadaşlıkta kimse sevgilisi olduğunu gizlemez zaten.
Defterler açılmışKonu sahibi bahsettiği arkadaşıyla ilgili bir sürü konu açmış. O arkadaşına aslında platonikmiş, ilanı aşk etmiş reddedilmiş. Sevgilisi olduğunu saklamasının nedeni arkadaşına yanık olması. tam bir uyanık yanişimdi platonik olduğu sözde arkadaşı kendisine yürüyünce sevinmiş, sevgilisi işi bozunca da morali bozulmuş. Normal bir arkadaşlıkta kimse sevgilisi olduğunu gizlemez zaten.
Naptın sen be bacım gece gece oldu mu şimdiZ kusagi?
Birgun surada yazan Z kusagi biciriklarindan biri yegenim cikacak diye korkuyorum. Bizim ailede de var boyle bi tane, her gittigimizde en az 3 erkek dinliyorum ama sorsan o 5 sene once kendisine elma veren cocuga aşik.
Niyeki, kendilerini biliyor bu cocuklar kizmazlar bana :)Naptın sen be bacım gece gece oldu mu şimdi
İnşallah adam bulur gelir gece vaktiNiyeki, kendilerini biliyor bu cocuklar kizmazlar bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?