Sevgilim beni gerçekten seviyor mu emin değilim

kubrayse32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2024
9
1
Arkadaşlar nasıl soracağımı bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum sadece bazı şeyler zoruma gidiyor. Benim 7 yıllık bir ilişkim var 2 senemiz ayrı geçti ayrılma kararı aldık ve tekrar barıştık 5 ay oldu. Yani toplam 5 sene birlikteliğimiz oldu. Ben hayatında değilken bi kızla tanışmış kızın annesi babası yok annesi 3 sene önce kanserden vefat etmiş sevgilim her türlü sahip çıkmış maddi manevi o dönemde. Tabi kızda karşılıksız bırakmamış kızda borç istediğinde borç para vermiş benim sevgilime. Kız gitmiş kredi çekmiş telefon almak için taksitlerini benim sevgilim ödemiş benim bunlardan haberim yoktu kız bana uzunca mesaj attı o şekilde öğrendim. Kızı seviyor muydun diyorum asla diyor peki neden 2 sene boyunca ilişkin vardı diyorum ilişkimiz yoktu bizim ki artık maddi çıkar ilişkisiydi onun bana benim ona işim düşüyordu, kimsesizdi üzülüyordum sahip çıkmak istedim diyor. Ve bende bunları duyunca çıldırdım telefonum zaten bozuktu telefon istedim bakın yanlış anlaşılmak istemiyorum 7 sene boyunca ben tek maddi bir istekte bulunmadım en fazla içtiğimiz kahvenin yediğimiz yemeğin hesabını ödemiştir ki bende ödüyordum ve hediye olarak çiçek almıştır 7 8 defa onca sene. Ve şimdi ben telefon isteyince bana param yok benim eski telefonu sana vereyim arkadaş bana telefon ayarlayacaktı diyor. Ben anlamıyorum sevmediğim dediği kızın kredilerini ödeyip bana gelince neden böyle yapıyor. Telefon umrumda değil ama o kıza her şeyi yapıpta bana gelince hem seviyorum diyip hem bi telefonu laik görmemesi zoruma gitti açıkçası. Ona neden yaptın peki diyorum, kredi çekmişti yazık nasıl ödeyecekti gidip özellikle telefon almadım diyor. Ben anlamıyorum sevmedim dediği kıza her şeyi yapıp bana neden böyle davranıyor? Dediğim gibi telefon umrumda değil sadece bana her şeyi çok görüyormuş ve beni sindirmeye çalışıyormuş gibi hissediyorum. Nasıl davranmam lazım bilmiyorum ama kıza yaptıklarına bakınca kendimle kıyaslıyorum sürekli kendimi değersiz hissediyorum.

Sevgiliniz hayır kurumu mu , kimsesizdi sahip çıkmak istedim nedir ?
Sizin denemek için telefon istemeniz de bence çirkin bir hareket, hadi bakalım test edelim der gibi. Madem içinize sinmiyor bir şeyler ayrılın. Daha önce ayrılmışsınız zaten, böyle ayrıl dön ilişkiler bence çok sağlıklı değil.
Seviyor muydu sevmiyor muydu kimse bilemez, ama 2 yıl boyunca elbet birbirlerine alışmışlardır.

Dediğim gibi telefon umrumda bile değil bir anlık sinirle söylenmiş bir şey. Kızı sevmiyordum diyip kızın bu şekilde her şeyine koşturması bana seviyorum diyip bi telefonu fazla görmesi vs sürekli kızla kendimi kıyaslıyorum maalesef.. haklısınız sağlıklı değil gerçekten

Senin 5 yılda veremedigini vermiştir, bir 5 yıl daha kaybetme bence.

Deli gibi aşıktım mo diyecekti? Sizle barısmıs eskisi anlamsızdı hep seni sevdim vs demiş işte klasik Çok kurcalamış yüz göz olmuşsunuz mantıklı düşününce 2 sene illaki bir bağ olacak normali bu. Sindiremiyor iseniz ayrılın

Kız asla bir şey yaşamadım ben diyip kendini çok düzgün gösteriyor belkide dediği gibi bilmiyorum.

Neden kızla konuşuyorsun?

Birden fazla sevgilisi olan her insan her ilişkisinde karşısındakini sever, değer verir, bir şeyler yaşar. İki yılı geç, 7-8 aylık ilişkilerde de çiftler arasında aşk oluyor. Ayrıldığın süreci böyle sorgulaman karşılaştırman doğru değil. Herhalde sana "evet sevdim, onun için elimden geleni yaptım, güzel anlar yaşadık" demez. Peşimden koştu, birbirimizi kullandık, zaten sevmedim gibi şeyler der.

Kızı ben tanımıyordum kız kendisi bana mesaj attı barıştığımızı duyunca. Kendisi uzun bir mesaj yazmış bana o şekilde öğrendim zaten. Yoksa ben kurcalamadım

Siz evlenince de bi ihtiyaç sahibi olursa yardım mı edecek? Siz iyi misiniz. Koşarak uzaklaşın. Size de telefon alsa nolacaktı ki. Gerçekten diyecek bi şey bulamıyorum.

uzgunum ama acik konusmak gerekirse bu duygularini kullanmaktan baska birsey degil,kaldi ki zaten cikar amacli neler yaptigi ortada karakteri de oyle?insan birinde takili kaldiginda hem hayati zamani bosa gidiyor hem de baska birinin gelmesini engelliyor..

Lütfen boşverin bu ilişkiyi ve önünüze bakın gerçekten sizi düşündüğüm için söylüyorum bir 7 yıl daha bu adamla kaybetmeyin hiç olacak iş değil, kendinizi sürekli başka bir kadınla kıyasladığınız hiçbir ilişki düzgün ve doğru bir ilişki değildir. Ve bu durumu yaratan da sevgilim dediğiniz insan, size değer verse sizi bu saçmalıkların içine sokmaz. Kendinize kıymet veriyorsanız kaçın kurtulun.

Aşkta şüpheye yer yoktur diycem ama sizin ki şüphe değil ki, ayan beyan ortada.

2 yıl az bi süre deil. Kız sana yazdıgı mesajda ne anlattı. Ne anlattıysa hepsı doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…