sevgilim beni aramayı kesti... :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolonyacım, aşkitooommm,,, bana kızma sakın tamam mı? şimdı sana gerceklerı konuşcam.

bır kere sen evlenmek ıstıyorsun, her ilişkıne potansıyel koca olarak başlıyorsun, bu normal bır davranış aslında. yanlış olan şu; ailen yanı annen sana evlılık ve evde kalmışlıkla ılgılı çok baskı yapıyor. bu senın saglıklı duşunmenı engellıyor.saçının rengını bıle evlılıge uygun mu dıye sorguluyorsun,annen yuzunden. önce bır sakınleş. sence bu adamla bır ömur boyu nasıl geçer bır duşun. evlenınce calışmasan bu adam senı hoş tutar mı? sana harçlık verır mı? yanı hayat zevklı geçer mı sence. bırak onun armamasını. bence bu ılışkı senın de ıçıne sınmıyor ama evlenmek için geç kalacagını dşunuyorsun. yanı şuan bu adamla 2 yıllık evlı oldugunu duşun,sence mutlumusundur???

evlenmek icin evlenme kolonya..acaba evlilik diye farkinda olmadan baski mi olusturuyorsun karsindakine???

Kolonyacım açtığın konuları takip ediyorum. Ama benim nacizane fikrim. En iyisinin yeni ilişkilere yelken açmak olduğu... Ecinniliye katılıyorum. Bence herşey daha güzel olabilir. Her ilişki ayrı bir renk ayrı bir huy, farklı bir hayat kazandırır insana. Bence sen gökkuşağı gibisin ve bu gri renkten vazgeçmelisin... kendine yakışanı bulacağına eminim...

Hayat kisa değmez bir okuze üzülmeye kolişim valla
böyle bir adamdan kocada olmaz
medeni insan açar telini gelir ne derdi varsa konuşur
boşa harap ediyorsun kendini:mymeka:
Terk edilirsen unutulur gidersin
terk edersen efsane olursun
Ben bir efsaneyim şuan anladin sen onu:icecream:

adam evlılık dusundugune bıle pısmansa ne arıycan sorcan bırak ...

pıntılık zor seydır cekılmez vala

terkedilmeyi de hazmedemiyorlarr:jeyyar: guzel bir soz valla "terkedersen efsane olursun"
canim supheli hareketleri olmasa kusuru var gecer dersin ama tuhaf hareketleri var biseyler ceviriyor gibişakkıdı
at gitsinn bundan sonrada daha dikkatli ol hickimse vazgecilmez degil diyip bende ozlu bir soz patlatayimkaydirigubbakcemile5

şu gec kalmkla ilgim kalmadı artık cnm ya
sımdıye kdr ewlılıgı hep cok ıstedım olmadı ama olmadı mı olmuyor o yuzden yasla basla alakası yok 30 yasında bayan arkadasım da hıc beklentsısız 1 yıldır bırıyle cıkıo ne yapsın yası gecıyo dıye boynuna mı yapıssın kader bıraz da , yas gecmıs geccegı kadar ya da gecmemıs umrum degıl o mesele de sevıyoduk mutluyduk guzeldı ...
ılerde calısmayıp evde otursam bılıorm para vermez
sımdı neden yapıor bılmıyorum boyle belkı kasten belkı de hakıkaten kosmak ıstıyordur ya da baska sebep sevıyorum mutluyum ve normalde gecen sene mesela bundan daha mutlu eden bır sevgılım vardı ama benden belkı 1gomlek üstüdü yani şamda kayısı gıbıydı kendımı mecburen kötu hıssedıyordum ve onla ewlenemıcegımızı hıssedıyor bılıyordum, sımdı bu oyle denkki o yuzden kopmamıza şaşıyorum ama kader ya canım işte 5 yıl cıktıgımla da olmadı ka der dedım kısmet hep ınsanın kısmetı ne zaman kımleyse anca o zaman ya aslında.. bır arkadasımın eşi işten cıkarılmıs bır arkadasımın annesı yıllar evvel rahmetlı olmus onları duydukca cok fani gelıyor bu yasadıklarım :1no2:

adam evlılık dusundugune bıle pısmansa ne arıycan sorcan bırak ...

pıntılık zor seydır cekılmez vala

doğru walla canım ya pişmansa daha
cok agır ya a bu lafı bana 5 yıllık sevgılımde de demıstı ya öyle ayrılmıstı benden
ondan da duyunca tum gece agladım cuma gecesı senağlama
zorla bu noktaya getıren ben mıyım dıye ıcımden gecırmıyor degılım wallaha
artık aranmaz demı asktakı gururun olmaması bu konuda gecerlı degıl bılıyorum

H
boşa harap ediyorsun kendini:mymeka:
Terk edilirsen unutulur gidersin
terk edersen efsane olursun
:icecream:

katılmamak ne mümkün
terk edilince gözümde elvispresley gibi oluveryor adamlar..
bebek yuzlü, mukemmel ve ulasılmaz,

ama onla alakalı degıl kaybetmek de ıstemıyordum aslında :1no2:
aramak da ıstemıyorum mirmirmirmir
dönmek ısterse soguk da yapmak ıstıyorum ya hepsı cok zor Çok üzgünüm çoook

ay 3 yazıya 5 cevap verdım gene, işin yoksa oku

sonra adam neden kactı şu bıdı bıdı potansıyelıne bak bendekı mirmirmirmir

üstüne düşme kaçan kovalanır derler... seni gerçekten sevdiyse arayacaktır.. aramazsada zaten sevmemiş demektir.. bir ömür kötü geçeceğine biran evvel bitsin daha iyi.. uzun sürerse dahada acıtır canım...

Kuzum yukarıdaki kırmızı cümlen benim için çok şeyi anlatmaya yetti,zaten sana yaşatacakları belliymiş adamın
İleride daha çok üzülürsün,şimdi daha az üzül.Sevgiliden ayrılmak evlilikte mutsuz olmaktan çok çok çok kolay emin ol canım.
:teselli:

zaten cok carem yok canım ya
aramıor kı aryınca acmıyor
anca ararım daha kendımı rezıl edeım tek elımden gelen bu olur

zaten cok carem yok canım ya
aramıor kı aryınca acmıyor
anca ararım daha kendımı rezıl edeım tek elımden gelen bu olur

En aızndan kendini belli etmiş,geri dönse de uzak olsun tatlışım.Çekilmez böyle cimri adam.Hayatı zindan eder ,hayal etsene

En aızndan kendini belli etmiş,geri dönse de uzak olsun tatlışım.Çekilmez böyle cimri adam.Hayatı zindan eder ,hayal etsene

evet tatlım hayal ettım de cok fena göruntuler olustu hayalimde,
parasız parasız, bır de parasızız dıye aksam gelıp bır daha bagarır pufs..
dönerse de uzak durmaya cabalıycam walla 3gunde sıkıntıdan ne yemek yedıgımı neler yaptıgımı bılmez oldum
oof sıkılmıcam sıkılmıcam

Evet uygulaması çok zor biliyorum ama ileride pişman olmazsın.
Sabır acı,meyvesi tatlıdır:1no2:

Evet uygulaması çok zor biliyorum ama ileride pişman olmazsın.
Sabır acı,meyvesi tatlıdır:1no2:

şu bıraz daha kafıyelı olsa daha rahat aklımda duracak
sabır acıdır amma velakin meyvesı tatlıdır
bak bu daha ıyı..
kaçan kovalanır da tekerleme gıbı aklımda duruyor da neye yarıyor
daha ggüdülüyor benı
ara kolonya ara kolonya koş peşinden, köpeğm sanki de bu da benı güdüleme tekerlemesı
töbeee.... gece olmus sulu kolonya oldum.. öptüm sizi yarın gene devam ederız zaten arıycagını sanmıo m yakın zamanda güdülen kolonya kötu davran soguk davrann ahh ah bebişler.. kaydirigubbakcemile2

Adam beni arama demiş sana canım ya zaten belli etmiş niyetini kavga etmeden önce.
Madem öyle dedi arama boşver neden aradın ki ?
Telefonlarına çıkmamış,buluşmak istememiş cart curt.
Birde senle evlenmeyi düşünmekle hata mı etmiş,bence sen etmişsin.
Hem evlenince ne olacağını biliyorsun,çok pinti diyorsun birde evlilik mi düşündün böyle biriyle ?
Onu kaybetmek istemediğinide söylemişsin ama kaybetmek istemediğin kadar mükemmel değil ki o adam.
Bak sen evliliğe kendini çok şartladın gibi geliyor bana.
Rahat ol biraz çok fazla düşme bu konunun üzerine.
Evlilik doğru kişiyle yapıldığında,seni seven,sana değer veren kikşiyle yapıldığında güzeldir.
Şuan bu konuyu çok takmışsındır kafana diye tahmin ediyorum ama yapma ararsa falanda filanda diyede düşünme uğraşma.
Kendini toparla,seni üzecek şeylere,insanlara fırsat verme ve hayatına güzelce bir şekilde devam et.

ee zaten sevgilim kafayı serpti diye açtığın konudaki sevgili değil mi bu?
e normal değildi ki zaten davranışları da.
bu sevgiliyle beraber olduğun sürece, her gün başka bir konu göreceğiz gibi geliyor

Evet esmeralda cocuk aynı çocuk ee işte kavgalar büyüdü şiddeti ve içeriği de değişti malum, çocuk büyütür gibi ilişki değiştikçe içerik ve boyut da değişiyor malum bunu anneler bilir aynı öyle bir konu. yanlış demeyeyim de anne misin bilmiyorum tam çıkaramadım seni.. tesekkurler destek verdıgın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…