- Konu Sahibi EU1
-
kolonyacım, aşkitooommm,,, bana kızma sakın tamam mı? şimdı sana gerceklerı konuşcam.
bır kere sen evlenmek ıstıyorsun, her ilişkıne potansıyel koca olarak başlıyorsun, bu normal bır davranış aslında. yanlış olan şu; ailen yanı annen sana evlılık ve evde kalmışlıkla ılgılı çok baskı yapıyor. bu senın saglıklı duşunmenı engellıyor.saçının rengını bıle evlılıge uygun mu dıye sorguluyorsun,annen yuzunden. önce bır sakınleş. sence bu adamla bır ömur boyu nasıl geçer bır duşun. evlenınce calışmasan bu adam senı hoş tutar mı? sana harçlık verır mı? yanı hayat zevklı geçer mı sence. bırak onun armamasını. bence bu ılışkı senın de ıçıne sınmıyor ama evlenmek için geç kalacagını dşunuyorsun. yanı şuan bu adamla 2 yıllık evlı oldugunu duşun,sence mutlumusundur???
adam evlılık dusundugune bıle pısmansa ne arıycan sorcan bırak ...
pıntılık zor seydır cekılmez vala
H
boşa harap ediyorsun kendini:mymeka:
Terk edilirsen unutulur gidersin
terk edersen efsane olursun
:icecream:
şu gec kalmkla ilgim kalmadı artık cnm ya
sımdıye kdr ewlılıgı hep cok ıstedım olmadı ama olmadı mı olmuyor o yuzden yasla basla alakası yok 30 yasında bayan arkadasım da hıc beklentsısız 1 yıldır bırıyle cıkıo ne yapsın yası gecıyo dıye boynuna mı yapıssın kader bıraz da , yas gecmıs geccegı kadar ya da gecmemıs umrum degıl o mesele de sevıyoduk mutluyduk guzeldı ...
ılerde calısmayıp evde otursam bılıorm para vermez
sımdı neden yapıor bılmıyorum boyle belkı kasten belkı de hakıkaten kosmak ıstıyordur ya da baska sebep sevıyorum mutluyum ve normalde gecen sene mesela bundan daha mutlu eden bır sevgılım vardı ama benden belkı 1gomlek üstüdü yani şamda kayısı gıbıydı kendımı mecburen kötu hıssedıyordum ve onla ewlenemıcegımızı hıssedıyor bılıyordum, sımdı bu oyle denkki o yuzden kopmamıza şaşıyorum ama kader ya canım işte 5 yıl cıktıgımla da olmadı ka der dedım kısmet hep ınsanın kısmetı ne zaman kımleyse anca o zaman ya aslında.. bır arkadasımın eşi işten cıkarılmıs bır arkadasımın annesı yıllar evvel rahmetlı olmus onları duydukca cok fani gelıyor bu yasadıklarım :1no2:
Kuzum yukarıdaki kırmızı cümlen benim için çok şeyi anlatmaya yetti,zaten sana yaşatacakları belliymiş adamın
İleride daha çok üzülürsün,şimdi daha az üzül.Sevgiliden ayrılmak evlilikte mutsuz olmaktan çok çok çok kolay emin ol canım.
:teselli:
zaten cok carem yok canım ya
aramıor kı aryınca acmıyor
anca ararım daha kendımı rezıl edeım tek elımden gelen bu olur
En aızndan kendini belli etmiş,geri dönse de uzak olsun tatlışım.Çekilmez böyle cimri adam.Hayatı zindan eder ,hayal etsene
Evet uygulaması çok zor biliyorum ama ileride pişman olmazsın.
Sabır acı,meyvesi tatlıdır:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?