sevgilim beni aramayı kesti... :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
selam kızlar, sevgilim beni aramayı kesti, 2 hattı vardı birini aramamamı söylemekle basladı işe evel hafta arama dedi iyi dedim, istersen o hattı sana vereyım falan dedı yok gerek yok dedım vs, diğer hattını kullanmaya basladı
aksam ısten sonra aradıgımda ulasamamaya basladım, sonra da daha da kötulestı gıderek kavgalarımız artıı cunku telını acmıyor ve benle bulusmak ıstemıyordu, ewlıılık planlarımız vardı ve dünya pıntısı bırısı dısarı cıkıyoruz para harcamıyor, dahası harcamamak ıcın artık gorusmelerımızı kısıtlıyor. Cıkmıyoruz hsonu da telefonunu artık tamamen kaapatıyor, en son telı ben acmadım dısarıdayım dedım ve acmadım, acmayınca cok aradı cok sinirlendı ve senle ewlılık dusunmekle hata ettıgı tarzında seyler soyledı ve kapadı .
ben arayınca acmıyor benı aramıyor, gecen gun 10 dakikalıgına bulustuk opmeye calıstı cok sevıyormus, ama sonra yıne bu olaylar oldu.
normalde sevdıgını bılıyordum hep sevıyordu benı, aralıklı olarak toplam 1 sene kadar cıkmıslıgımız var.
artık ben de onu aramıyorum aramayı düşünmuyorum, hataları gözümün önüne bır bır gelıyor, guzel bır ılıskıydı ama bu sekıl olmamalıydı, amacı belkı benı asaglayıp daha cok sevmemı saglamaktı ya da asaglamaktı sadece... bılemıyorum ama ne arıyor ne de telıme bakıyor ne de bulusmak ıstıyor ... evlılık ıcın para bırıktırdıgı ıcın bu cımrılıgı artık varyemezin cımrılıgıne döndü belkı ondan ben de normalde elımı cebıme atmıyorum ondan da bulusmaya da yanasmıyor olabılır ama gel gör ki belkı boyle ayları gecırmeyı planlıyor belkı de tamamen bıtırdı ama teli kapalı aramıyor ve arasam acmıyor o yuzden aramıyorum :( araya yabancılar da gırdı mıllet benı kötulemıs onu gazlamıs olabılır bılemıyorum..
ne kötü demi... bıtırdı durduk yerde ılıskıyı... Çok üzgünüm çoook

Peki siz, tek başınıza tahminler yürütmek yerine
erkek arkadaşınıza sordunuz mu neden aramadığını?
Niye buluşmayı talep etmediğini?
:teselli:

onceki konunun uzerine devam etseydin ya yeni bi olay gibi yansitmissin ama sevgilin kafayi serptiginden aramiyor olabilir mi?

canım öykünüzü tam bilmiyorum ama pintlik olayını görüşmelerinizi iptal etmeye kadar götürdü ise bu adamla senin ileride maddi açıdan cidii problemlerin olucaktır gibime geliyor..ne demek sen elini artık cebine atmadın diyede bitirmiş olabilir..böyle bir ihtimal bile çok çirkin geldi bana..anladığım kadarı ile ilşşkiniz yıpranmış..ve konularda hiç hoş değil.bir erkeğin cimriliği bana hep itici gelmiştir..bu adam yarın evlendiğinizde sosyal hayatınızdan sürekli kısıtlamadamı buluncak para harcamamak uğruna? bu şekilde ayları geçirmeyi planlıyorsa sen bence böyle bir duruma prim vermemelisin.böyle şey olmaz.bir insan sevdiğinden uzak nasıl kalabilirki para uğruna?illa çok lüks harcamalar yapmak zorunda değilsiniz ki sonuçta..ona göre ayarlanırdı bu durum konuşularak..ama kendince pintilik et,,telleri kapat vs..bunlar olacak işler değil,çıkarcı ve bencil birisi gibi geldi bana...aramaması senin için büyük bir nimet,iyi düşün taşın.sana bu gaddarlığı yapabilen birine bence zaten hiç dönmede,kendinide üzme..hayırlısı olmuş deyip dua et hatta...

Son düzenleyen: Moderatör:
kolonyacım o adamdan hayır gelmez .. o işi düşünce arıyor seni.. evlilik düşünmem hataydı demesi zaten ayrılmak için bahanesi.. evliliği ortaya atması zaten başka şeylerin bahanesi.. sana daha öncede söyledim. hiç aramasan hiç kavga etmesen kızmasan belki biraz değişirdi. ama artık ayrılın ve sakın arayıp ona bir adım atma. senin onu istemediğini düşünsün bırakta..

pintilik boyutu da işin içinde kızlar, bir evlılıklıstesı hesabı cıkarmıstı hersey cok lukstu ve o lısteyı hesap ettım kıtap ettım aslında cok dogru bır lıste yapmıs ve heray maasını oldugu gıbıkenara koyuyor bana da bırıktırıyorum demıstı pintılık bır baska boyutu ama benı sankı kendıne daha baglamaya calısıyor ya da düşürmek denır ya daha asaglamaya benı kendıne baglı kılmaya calısıyor sankı, eskı erkek arkadasım ewlenıcem demıstı yılllarca beklemıs ayrılınca da yıllarca aglamıstım her seyı bılıyor o konuyla ılıglı cunku aynı zamanda benı tanıyordu oncedende ve ıstıyormus yıllardır, ancak su an bu durumdayım ya hhıc bılmıyorum, yenı iş bakıyordum ama gırmek ıstemıyorum gırsem calısabılecek gıbı degılım artık,
kendıme telkın edıyorum aramamalıyım sormamalı unutmalıyım ısterse de cok zorlayıp kabul eder gıbı yapmalıyım dıye ama o gücü kendımde bulabılecek gıbı degılım :( her seyı durmadan kıskanıyordu msnimi maılımı telefonumu onu bunu şunu dunya kıskancı ve pıntısı bır adamdı.. smdı bunları yaptı ya anlamıyorum hıc

aaa bu ne yahu bulusmaya yanasma ama 10 dakikalık bulusuldugunda öpmeye calıs :oklava: cok sinir oldum..para biriktiriyor olabilir ama iki çay parasını ödeyemeyecek kadarda elini sıkı tutması cok anlamsız kötükedihüso bence hiiiiç arama.ararsada süründür kötükedihüso

ararsa süründurmeyı dusunuyorum canım
yani acınca soguk konusmayı , hıc aramamayı, msn acıp konusmamayı,
sonra bulusmak ısterse zoorla kabul etmeyı falan
amaa oyle zor kı cok da özluyorum ve arayacagını resmen dusunmuyorum :(( sevdıgını bılıyordum
ama bu yaptıkları ...

ararsa süründurmeyı dusunuyorum canım
yani acınca soguk konusmayı , hıc aramamayı, msn acıp konusmamayı,
sonra bulusmak ısterse zoorla kabul etmeyı falan
amaa oyle zor kı cok da özluyorum ve arayacagını resmen dusunmuyorum :(( sevdıgını bılıyordum
ama bu yaptıkları ...

canım özlemine engel ol ve arama..ararsan daha cok burnu havaya kalkar.hem arayacagınıda düsünmüyorum diyorsun o zaman üzülmeye degmezki fisfisfis

canım özlemine engel ol ve arama..ararsan daha cok burnu havaya kalkar.hem arayacagınıda düsünmüyorum diyorsun o zaman üzülmeye degmezki fisfisfis

evet canım aramıyor bnı arayınca acmıyor bır de telı de kapalı zaten
resmen ıstemıyor :( arıycagını sanmıyorum ancak ararsa az konusmaya calısıcam
ne fena ya
gecen yıl böle bı sevgılım vardı ben rest ceker gıbı yapmıstım da bendenbır kaçmıstı aylaarca hem baglayıcı tatlı konusuyordu hem de ıstemıyor hem ıstıyor gıbıydı oyle yapabılırsem olur ama sevmemem lazım ya hayattan sogudum tam bu böyle olmıcak artık sevıyor bellı falan derken tam denk artık olucak bu galba derken... yıne ayrılık, yıne ayrılık acısı :a015: :1no2: senağlama

evet canım aramıyor bnı arayınca acmıyor bır de telı de kapalı zaten
resmen ıstemıyor :( arıycagını sanmıyorum ancak ararsa az konusmaya calısıcam
ne fena ya
gecen yıl böle bı sevgılım vardı ben rest ceker gıbı yapmıstım da bendenbır kaçmıstı aylaarca hem baglayıcı tatlı konusuyordu hem de ıstemıyor hem ıstıyor gıbıydı oyle yapabılırsem olur ama sevmemem lazım ya hayattan sogudum tam bu böyle olmıcak artık sevıyor bellı falan derken tam denk artık olucak bu galba derken... yıne ayrılık, yıne ayrılık acısı :a015: :1no2: senağlama

canım istemiyorsa sende isteme..eger istemedigi halde ararsan gururunu hiçe saymıs olursun.askta gurur olur mu dersen,bence böyle durumlarda olmalı..sende arama alla alla ne oldu acaba beni aramıyor diye arar..eger aramazsada bilki devam etmek istemiyor..istemiyorsada ugrasmaya degmez..bu erkeklerin hepsi dengesiz..bi gün iyi bi gün kötü..ilişkilerde en güzel zaman sanırım cicim aylarında yasanıyor.sonrası mutsuzluk..böyle erkeklerin köküne kibrit suyu :oklava: kötükedihüso :mymeka:

çok karısık bir durum..ne güzel evleniceksiniz herşeyin en iyisini yapmaya calısıyo..ama hayatını kısıyo resmen kaçak oynuyo..bu kadar telefonu kapalıysa arama diyorsa ,aramıyorsa bu nasıl bir sevgi ki anlamadım..böyle merak etmiyorsa seni ne biliyim nasıl evlenmeyi düşünüyo..bu erkekleri anlamıyorum..bence seviyorsun onu o yüzden seni anlıyorum..bence hiç bişey olmamıs gibi yap ararsa..telefon bekledigiini flan anlamasın..eger ailesiyle tanıstıysan evi ara bence ulaşamıyorsan..kötü kokular gelmiyo desem yalan olur..ben cok ince düşünceli biriyim..herşeyin en ayrıntısına kadar düşünüyorum..bence sen ara onu ne yapmaya calıstıgını sor..böyle cimrilik falan olucak iş degil bu..bahanesi olmasın para biriktiriyo diye grüşmeyin olurmu yaa sahilde oturmakta mı parayla artık..bence bir düşün derim..ve ara onu acık acık konus..olmaz byle yaaaaaa

haklisin ama boyle uzelecegine bir kerede kes ve at..karsina seni hak eden biri mutlaka cikacaktir.

haklisin boyle uzelecegine bir kerede kes ve at..karsina seni hak eden biri mutlaka cikacaktir.

sorun da o ya canım ya , hadı sımdıye kadarkılerde bu yıne ıy ıdegıl bu yıne ıyı degıl tuh falan dedım bıraktım hep yenıye gectım, ama bu ıyıydı ya -tatlicadiarzu- mutluyduk memnunduk ıyı gıdıyordu bu da aynı oluyor :1ninca: kader yani sanırm tamamen :delphin:

canim bundan sonra daha iyi taniyip birlikte olursun..cok tuhaf davranislari var..tabi sen iliskini karsindakini daha iyi bilirsin..

kolonya yaşın cidden 27ye mi geliyor cicim?

Back