- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
Yoksa siz o görümce adayı mısınız…Eee ne var bunda ?
Yooo, bunda bu kadar üzülüp takıcak ne var? Abartıdan başka bir şey değil. Ne gerek var bu kadar üzülmeye ? hııYoksa siz o görümce adayı mısınız…
Yooo, bunda bu kadar üzülüp takıcak ne var? Abartıdan başka bir şey değil. Ne gerek var bu kadar üzülmeye ? hıı
Ya ahshshahahshs çok tatlısınız bir şey diyemiyorumYooo, bunda bu kadar üzülüp takıcak ne var? Abartıdan başka bir şey değil. Ne gerek var bu kadar üzülmeye ? hıı
anneler her zaman kutsaldır. Anne varken sevgiliye önde oturma hakkı düşmez. Adamın eşi de saygılı bir insansa zaten anne varken kendisi arkaya oturur. Ben hep öyle yapıyorum. Arabayı kullanan ben olsam da annem varken sevgilim asla yanıma oturamaz.Erkek aracı sürüyorsa, yan koltuk daima eşinindir, sevgilisinindir. Kaynana, kız kardeş arkaya geçsin. Kayınbaba bi ihtimal öne geçebilir. Bir de eğer arabada yakın arkadaşım varsa ben arkaya geçebilirim arkada beraber otururuz, ön koltuk boş kalır. Başka türlü arkaya oturmam. Kesinlikle haklısın, ki burada kız kardeşin size incelik göstermesi gerekirdi. Üstüne bide basit olmuşsunuz. Ben olsam ayrılırdım.
anneler her zaman kutsaldır. Anne varken sevgiliye önde oturma hakkı düşmez. Adamın eşi de saygılı bir insansa zaten anne varken kendisi arkaya oturur. Ben hep öyle yapıyorum. Arabayı kullanan ben olsam da annem varken sevgilim asla yanıma oturamaz.
Bana da oldu, takmadım bile. Asıl böyle şeylere takılıp tartışma çıkartırsan eşini o yöne daha çok itmiş olursunuz.Bazı detaylar geleceğe dair mesaj içerir. Bu mesajı almazsanız körü körüne koşa koşa giderseniz sonrasında üzülürsünüz. Konu sahibi aslında ileride üzüleceğini anladığı için üzülmüş ve gereken mesajı almış. Yoksa arabada k.çımızı koyduğumuz koltuğun bi önemi yok yani.
Ön koltuk kavgası bana da oldum olası saçma gelmiştir ama burada daha ilginç birşey var . Orada kimin oturması gerektiği aslında usulen bellidir. Şahsen benden küçük kardeşiyse elbette arkaya geçecek sorması bile abesle iştigal. Diyelim sordu sen arkaya geç demeliydi. Sizden büyük ablası olur, abisi olur veya kuzeni bile olsa benden büyükse ben öne geçmesini teklif ederim şahsen genelde . Anne babası varsa kesinlikle direkt arkaya geçerim . Herkes haddini ve öncelik sırasını bilse hiç böyle saçma konular konuşulmaz . Ama sevgilinizde hem adap hepde üslup sorunu var. Basit diyen insanın benim hayatımda bir değeri artık olamaz . Bu kadarını aile ferdine karşı ezmesi olarak değerlendiririm. Genel düşünce yapısı buysa vay halinizeArkadaşlar selam. Belki bu konu hepinize basit ve saçma gelecek ama benim kalbim yaşadığım günden beri çok kırık. Sevgilimin kız kardeşi geldi Samsun’dan İstanbula ziyarete. O geldiğinden beri görüşmelerimiz azaldı biraz tutucu bir aile çünkü kardeşi varken erkenden eve gidiyor falan. Neyse ramazandan önceki son pazar gün sabah hep beraber şileye kahvaltıya gidelim diye konuştuk. Daha önceden tanışıyoruz. Yolumuz 1 1.5 saat arası sürecekti. Bizim bahçeye geldiler beni beklerken oturdular biraz. Selamlaştık falan. Sonra arabaya doğru gittik. Kız abisine ben arkaya mı geçeyim dedi. O da yok yok sen öne bin dedi. Arkadaşlar şok oldum. Öyle kalakaldım kapıda arkaya geçtim. Benim de abim var asla sevgilisi varken böyle bir şey sormam. O da bana çok değer vermesine rağmen bana sen arkaya geç abicim der zaten. Bu olaya neden bu kadar taktım bilmiyorum ama normal gelmedi. O andan itibaren moralim bozuldu biraz. Sevgilimin bana değer vermediğini düşünmeye başladım. Sizce bu ne oluyor? Normal mi bu davranış? Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Ona bunu söyledim bu salak mevzulara kafanı takacak kadar basit birisin dedi bana. Çok içerledim çok.
Bana da oldu, takmadım bile. Asıl böyle şeylere takılıp tartışma çıkartırsan eşini o yöne daha çok itmiş olursunuz.
Benim için anneler herkesin üstündedir. Herkesin. 40 tane eş bulunur ama bir tane anne bulunmaz. Bu yüzden ne sevgilime izin veriririm annem varken, ne de ben geçerim öne onun annesi varken. NOKTAEşimin yanı benim yerimdir. Annesi de kendi eşinin yanına oturabilir. Ben de onun eşinin yanına oturmam, o da benim eşimin yanına oturmasın. Nokta. Anneler kutsal falan da değildir. Saygı duyarsın olur biter.
Ben terbiyesizlik olarak görüyorum. Size öyle gelmeyebilir. Herkes benim kadar ince düşünceli olmak zorunda değilTartışma olmuyor zaten. Herkes yerini biliyor. Konusu bile açılmaz. Ben araca geçmeden kaynanam arka koltuğa geçer.
Benim için anneler herkesin üstündedir. Herkesin. 40 tane eş bulunur ama bir tane anne bulunmaz. Bu yüzden ne sevgilime izin veriririm annem varken, ne de ben geçerim öne onun annesi varken. NOKTA
Sizin için eşiniz annenizden daha değerli galiba? Anneniz duysa ne düşünür acaba? Bunu söylemek için erkek olmaya gerek yok. Hz. Muhammed bile hep annelerin kutsallığından bahseder. Sizin gibi anne düşmanı biriyle tartışmaya devam etmek istemiyorum.İmdat, Bu üye erkek olabilir mi 40 tane eş bulunur bir tane anne bulunmaz sözü tam bir ana kuzusu kızılcık şerbo fatih sözü çünkü
Yoo KV ya da KV adayı kalıbımı basarımİmdat, Bu üye erkek olabilir mi 40 tane eş bulunur bir tane anne bulunmaz sözü tam bir ana kuzusu kızılcık şerbo fatih sözü çünkü
Sizin için eşiniz annenizden daha değerli galiba? Anneniz duysa ne düşünür acaba? Bunu söylemek için erkek olmaya gerek yok. Hz. Muhammed bile hep annelerin kutsallığından bahseder. Sizin gibi anne düşmanı biriyle tartışmaya devam etmek istemiyorum.
——— Kamu spotu ———
İnce düşünceli olmakla HASTALIKLI düşüncelere sahip olmak müthiş ayrı şeylerdir
——— Kamu spotu ——
Lafımı geri aldım, tedavi şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?