• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni arabada ön koltuğa oturtmadı kırılmakta haklı mıyım?

Çocuk bahanesi olmadığına göre ayrılabilirsiniz.

Aileci bir adam kesinlikle sizi mutlu edemez. Arka koltuk olayı hiç hoş değil bence.

Yani şöyle düşünün, ailesindeki herkes sizden bir adım önde olacak ve her zaman. Bunu kabul edebilecek misiniz?
Korkunç geliyor düşüncesi bile. Aynısı o kızın sevgilisi tarafından yapılsa ne hisseder acaba. Benden sadece 2 yaş küçük ama çok toy. Keşke hiç sormasaydı bile. İşin içine diğer aile bireyleri girince işler ne olur bilmiyorum. Çok karmaşığım çok.

kiz arkadaşı varken kiz kardeşinin ben nereye oturayım diye sorması çok saçma. gec arkaya otur nereye oturacaksın acaba işgüzar? daha da saçma olansa erkek arkadaşınızın öne otur demesi. yani sanki soruyu siz sormuşsunuz da one otur demiş o da. saçmalığa bak. kiz kardes olsam direkt gider arkaya otururdum, sevgili olsam büyük hır çıkarırdım. yani siz haklısınız. sevgilinizin tartışmada söylediğine birsey diyemem sizde bayağı saydirmissiniz. haketmis.
Ailelerinde sanki sevgililik günah gibi. Beni herkes biliyor ama birkez bile yanımda telefon konuşurken benle olduğunu söylemedi. O yüzden kardeşi sorduğunda sen bilirsin bile demesi kafiydi benim için. Çok da bir beklentim yoktu. Kardeşi de bir tuhaf gerçekten siz söyleyince oraya da takıldım. Bu soru neden sorulur ki. Sen de yakında birinin sevgilisi olacaksın. Senin de sevgilinin kardeşi ailesi olacak. Ben hep bu bakış açısıyla yaklaştım abimin sevgilisine. napıcam bilmiyorum birkaç kez daha aile konusunda test etmek istiyorum. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum

Haklısınız kesinlikle, kardeşi de hatalı sormadan direk arka koltuğa geçmeliydi henüz sevgiliyken eşimin ablası ile tanışıp bir yere gitmiştik ve beni alırken bile ablası arkadaydı.
Keşke öyle bir şey olsaydı. İnanın beni almaya geldikleri, arabadan inmedikleri zamanlarda önde oturmasına asla takılmadım. Ne büyük incelikmiş eşininiz ablasının yaptığı. Benim öyle beklentimin olacağını bir aile yapıları yok zaten. Ki kız kendi otursa evden gelirken arkaya o öne oturmasını söylerdi saçma bulurdu. Konuyu çok mu abarttığımı düşünüyordum. Yorumlarınız bana çok iyi geldi. İyice anlamış oldum.

Yani ben mesleki anlamda olsun, arkadaşlık anlamında olsun her zaman saygılı ilişkiler kuran lütfen yanlış anlamayın ego olarak söylemiyorum ama kıdemimden dolayı saygı gören biriyim. Ama kardeşinin yanında beni öyle değersizleştirdi ki. Saygı gördüğüm de yok. Bana resmen çocuk muamelesi yapıldı. Şimdiden sonra nasıl olur bilmiyorum ama içime oturdu bu mevzu. Siz ayrılmışsınız sanırım bakalım benim sonum ne olacak
Hayır evliyim.

Benim eşim hiç bir zaman beni geri plana atacak bir davranış, konuşma, hareket vs vs asla ama asla yapmadı.

Benim görümce kendini merkezde bir yere konumlandırdı, tuhaf tavırlar çok garipti…. ki çoooook severdim kendisini.

Mesleki, arkadaşlık vs ortamındaki saygılı ilişki kurup saygı görmek maalesef ilişkinizde asla olmaz. İlişki, evlilik çok değişik konular.

Sizin erkek arkadaşınızda da iş yok.

Bizde olay daha vahimdi.
Beni almaya geldiler. Önde oturuyordu, öne geç vs yok, kimse kusura bakmasın ama sevgilisi karısı varsa bi adamın yanında o oturur kardeşi değil. Marketten bişeyler aldık. Sakız unuttum bende dönüp sakız aldım poşete attim.
Poşetten çıkarıp arkaya bana attı al bu senin dedi.
Ya marketten abisi aldi, ben sakız aldım poşete koydum al bu senin ne demektir.

Daha neler neler ben görüşmüyorum…

Ailelerinde sanki sevgililik günah gibi. Beni herkes biliyor ama birkez bile yanımda telefon konuşurken benle olduğunu söylemedi. O yüzden kardeşi sorduğunda sen bilirsin bile demesi kafiydi benim için. Çok da bir beklentim yoktu. Kardeşi de bir tuhaf gerçekten siz söyleyince oraya da takıldım. Bu soru neden sorulur ki. Sen de yakında birinin sevgilisi olacaksın. Senin de sevgilinin kardeşi ailesi olacak. Ben hep bu bakış açısıyla yaklaştım abimin sevgilisine. napıcam bilmiyorum birkaç kez daha aile konusunda test etmek istiyorum. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum
nereye oturayım sorusu şu yüzden sorulmuş olabilir; bakkk beni daha çok önemsiyor, sen daha bisey değilsin, haddini de yerini de bil...bu küçük kıskanç kafalar genelde böyle oluyorlar. kendince abisini paylaşmadı belki de. hadsiz bugün senin yaptığını yarın sana yaparlar sonra oturur zırlarsın...valla ben olsam çok takılırdım beni arkaya oturtmalarini o yüzden takılmış olmanıza bisey diyemiyorum. kıza da bilene bilene bir hal olurdum. daha tamam ağzıyla kuş tutsa beni baglamazdi🤣

Arkadaşlar selam. Belki bu konu hepinize basit ve saçma gelecek ama benim kalbim yaşadığım günden beri çok kırık. Sevgilimin kız kardeşi geldi Samsun’dan İstanbula ziyarete. O geldiğinden beri görüşmelerimiz azaldı biraz tutucu bir aile çünkü kardeşi varken erkenden eve gidiyor falan. Neyse ramazandan önceki son pazar gün sabah hep beraber şileye kahvaltıya gidelim diye konuştuk. Daha önceden tanışıyoruz. Yolumuz 1 1.5 saat arası sürecekti. Bizim bahçeye geldiler beni beklerken oturdular biraz. Selamlaştık falan. Sonra arabaya doğru gittik. Kız abisine ben arkaya mı geçeyim dedi. O da yok yok sen öne bin dedi. Arkadaşlar şok oldum. Öyle kalakaldım kapıda arkaya geçtim. Benim de abim var asla sevgilisi varken böyle bir şey sormam. O da bana çok değer vermesine rağmen bana sen arkaya geç abicim der zaten. Bu olaya neden bu kadar taktım bilmiyorum ama normal gelmedi. O andan itibaren moralim bozuldu biraz. Sevgilimin bana değer vermediğini düşünmeye başladım. Sizce bu ne oluyor? Normal mi bu davranış? Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Ona bunu söyledim bu salak mevzulara kafanı takacak kadar basit birisin dedi bana. Çok içerledim çok.
Olay süreç içinde değişir de "basit birisin" demesinden sonra olayların ehemmiyeti kalmaz. Sana basit diyen biri;
-arkadaşın
-sevgilin
-eşin
-bebeğinin babası
-ailenin muhatap olacağı bir şahıs
Olamaz. Bugün bunu diyen yarın ne der derim...

Burda haklısın veya haksızsın konuşarak çözülebilecek bir konu ama basit yaftası yenilir yutulur değil.

Arkadaşlar selam. Belki bu konu hepinize basit ve saçma gelecek ama benim kalbim yaşadığım günden beri çok kırık. Sevgilimin kız kardeşi geldi Samsun’dan İstanbula ziyarete. O geldiğinden beri görüşmelerimiz azaldı biraz tutucu bir aile çünkü kardeşi varken erkenden eve gidiyor falan. Neyse ramazandan önceki son pazar gün sabah hep beraber şileye kahvaltıya gidelim diye konuştuk. Daha önceden tanışıyoruz. Yolumuz 1 1.5 saat arası sürecekti. Bizim bahçeye geldiler beni beklerken oturdular biraz. Selamlaştık falan. Sonra arabaya doğru gittik. Kız abisine ben arkaya mı geçeyim dedi. O da yok yok sen öne bin dedi. Arkadaşlar şok oldum. Öyle kalakaldım kapıda arkaya geçtim. Benim de abim var asla sevgilisi varken böyle bir şey sormam. O da bana çok değer vermesine rağmen bana sen arkaya geç abicim der zaten. Bu olaya neden bu kadar taktım bilmiyorum ama normal gelmedi. O andan itibaren moralim bozuldu biraz. Sevgilimin bana değer vermediğini düşünmeye başladım. Sizce bu ne oluyor? Normal mi bu davranış? Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Ona bunu söyledim bu salak mevzulara kafanı takacak kadar basit birisin dedi bana. Çok içerledim çok.
Önceliği değilsin ve sana basit birisin diyen bir mal ile asla olmamalısın...

G gserin olay çok saçma iki tarafın ağız dalaşına girmesi de hoş değil. Hakaret edilmesi iki taraf tarafından karşılıklı hoş değil. Ön-arka olayını geçmiş mevzu.
Ben profilinizdeki yaşı gördüm 32 yazıyor. Bu saatten sonra böyle bir ilişki tarzından ben evliliğe yürümem yani. Hadi 18 yaşın toyluğu olur derim de bu saatten sonra ne siz ne o değişir. Hiç kendinize eziyet etmeyin, siz alttan alırsanız olur. Olmazsanız her zaman "basit, arıza, sorun yaratan" etiketleri ile üste çıkacak gibi. Dediğiniz cümleleri bilmiyorum ama hakaretleşecek bir konu değil. İzah edilebilirdi sakince.. ölçün biçin hayat kısa yani 🤷🏻‍♀️

Bence sorun burda direk kardeşte sormadan arkaya otururdu mesela ben eski kv bir yere gidilecek ise direk arkaya geçer sormadan otururdu hatta çoğunda bende önde oturmak yerine yanına geçerdim ön koltuk boş kalırdı sevgiliniz çok kaba basit olan da sanırım o

Ayrılmayı düşünüyor musunuz yoksa bu düşünceyi biz mi işleyelim size? Umarım bana ayrılık için gaz verin demeye geldiniz?!

Adam son anda mı muhafazakar oldu da dilediğiniz gibi davranmayınca muhafazakar aile yapısindan ne beklersin filan gibi saçmalıyosunuz? Bu laftan sonra sizden ayrılmalıydı. Ha ayrılmadıysa sizs basit dediği için siz ayrılmalıydınız. Sorun koltuk değil asla.

Canım biz sevgiliyken eşimle annesini hastaneye götürdük eşim annesini arkaya oturtucaktı ben öne oturttum. Ama benim amacım kadın hasta arka taraf çok savruluyo diyeydi. Hala daha eşim beni öne oturtuyor. Basit gibi görünebilir ama kimi önde tuttuğunu gösteren ince bi detay. Aklın varsa kaç bu adamdan olayın devamında olanlarda zaten zihniyetini gayet net belli ediyor

birkaç kez daha aile konusunda test etmek istiyorum.
adamın ne m*l olduğu ortada. ne güzel evlenmemişsin çocuk yapmamışsın daha sevgiliyken o b*ktan yüzünü göstermiş yol ver gitsin. evlenince mutlu olamazsın onunla. o kardeşi sürekli aranızda olur. gelir 3 ay sizle yaşar sonra 1 ay döner sonra yine gelir. sen hele bi yatılı isteme bak ne kavgalar yaşanacak o lafların daha da ağırlarını duyacaksın. şu adama mecburiyetin yokken allah aşkına def et hayatından gitsin kardeşiyle yaşasın. okuyor musun çalışıyor musun?

? Ona bunu söyledim bu salak mevzulara kafanı takacak kadar basit birisin dedi bana.
şu lafı eden birisi ile bir daha asla konuşmam. Hele bir de sevgili! adam size kıymet vermiyoru bırakalım, siz kendinize kıymet vermiyorsunuz. Hiç kimse hiç bir koşulda sizinle böyle konuşamaz.

1. Kardeşinin sorması abes olmuş, direkt arkaya geçmesi gerekirdi, iyi niyet göremedim

2. Sevgilinizin arkaya geç veya ikiniz konuşup karar verin demeliydi en azından, aileci biri belli

3. Muhafazakar olmak ile bu durumun ne alakası var, bu söyleminizi fazlasıyla aptalca buldum, muhafazakar aile yapısından hoşlanmıyorsanız sevgilinizle olmamalısınız

Bu hastalıklı aileden kendini kurtar KURTARAMIYORSAN SÖYLE GELİP AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIP SARSARAK KURTARAYIM. Aptala bak basit biriymişsin basit onun görümcelikten geberen arsız kardeşidir. Ben en başında arabaya dahi binmezdim, büyük konuşmayayımda…….

Eee ne var bunda ?

Back