- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
- Konu Sahibi dilaragusel
Yok anacım korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ne yapacağız şimdi? Bence darp raporu al. Zarar da görmüştür.ve bana sürtündü bunu hissettim
Zarar gelmemistir korkma.....ya obsesiflik var takıntılıyım. hamilelik değil sorduğum kızlar. ya regldim acaba diyorum cinsel organıma bir zarar geldi mi
birisinden duymak istedim sadece dediğim gibi takıntılıyım ve benim hiç erkek arkadaşım olmadı. diceksiniz cahil misin diye ama hiseettiğim çok berbat kaö gündür
teşekkür edrim cevabınıza.dünyada mümkün değil, uzayda evrende yaşayıp yaşamadığımız alemlerin içinde dışında da mümkün değil. imkanı yok, biyolojik açıdan tıbbi açıdan fiziksel açıdan iç dış açılardan bile mümkün değil. anlatabildimmi
anlıyorum, takıntı çok zordur. içinizi rahatlatabilmek için böyle yazdım zaten. böyle birşeyin mümkünatı yok.rahat olun.teşekkür edrim cevabınıza.
bunu takıntımdan soruyorum lütfen kurusa bakmayın...
canım teşekkür ederim.Mumkunsuz canim benim. Imkan dahilinde degil. Namumkun. Olasiliksiz...
ciddiye alıp yazan birkaç kişisen birisn, teşekkürler inan rahat nefes aldım.anlıyorum, takıntı çok zordur. içinizi rahatlatabilmek için böyle yazdım zaten. böyle birşeyin mümkünatı yok.rahat olun.
Zarar gelmesi imkansız. Zar, Sarılmayla, sürtünmeyle zarar gelecek birşey değil. Zarar gelmesi için tam bir birleşme gerekli, hamilelik içinde öyle.ya obsesiflik var takıntılıyım. hamilelik değil sorduğum kızlar. ya regldim acaba diyorum cinsel organıma bir zarar geldi mi
evet bence de. bu daha önemli...Dalga geçmeyin yazıktır ya bu konuda bayağı saf belli ki konu sahibi...
Korkma bişi yok..
Ama o çocuktan uzak durman şart !!
Yok canım saf değil bizi saf zannediyor. Hangi devirde yaşıyoruz.Dalga geçmeyin yazıktır ya bu konuda bayağı saf belli ki konu sahibi...
Korkma bişi yok..
Ama o çocuktan uzak durman şart !!