Sevgilim beni ansızın havaya kaldırdı

ben şimdi anlamadım yine 2 kelimeyle konu anlatmaya çalışan biri
tiksindin mi taciz gibi mi algıladın yoksa bekaretine bişey oldu mu diye korkuyorsun
doğru düzgün açıklamazsan insanlar da böyle dalga geçer
hepsi
tüksindim, kötü hissediyorum zarar gelmedi biliyorum ama bilinçaltımı susturmak için
sadece bir cevap almak istedim. hepsi bu.
yazan yazmayan herkes sağolsun.

Demekki napıyormuşuzzzzz her sizin orda dükkanı olan adama güvenmiomuşuz.
tecrübe olsun sana cnm herkese güvenme valla tutar havayada fırlatırlar...

arkadaşlar yazık fazla üstüne gitmeyin saf yada değil yaptğı yanlışı farketmişse eğer bida işe herkese güvenmemekle başlar.
iş yerim oluncs sorumluluk sahibi diye güvendim.

psikologa mı düşündüm, ilaç kullandım psikatrdan.
ama ideceğim, zor da olsa anlaticam
işte sizin bazılarınız gibi doktor da ne saçmalıyo dicek belki içinden..
ama benim gibi çok var..

yolda tanıştım.
çalışıyorum işe sabah izin aldım canım sıkkın konsantre olamadığından.
sonra buraya yazmak geldi aklıma.
yaşını sonra söyledi ve küçük görünüyor.
ben sadece sarıldım sahilde yürürken akşam o tutup kaldırıp sürtündü bana..
aşk sizce kaç buluşmada olur?

hoşlandım, aşk değildir tabi.
ama herşeyin ilki işte garip oluyo.

peşimden geldi,iş yerimde bekledi ve onun da dükkanı var bizim işyerinin orda.
oranın sahibi, o yüzden güvendim.

Yolda tanışıyorsun adam 2.bulıuşmada hop havaya kaldırıyor sürtünüyor.
Her sakallı dedeyede güvenme der atalarımız..

aynı semtte çalışıyoruz
hep peşimden geldi
ve bende oturup bir kahve içtim
sonra 2.buluşma ve durum bu.

farkındaysan hep sana olan biteni olduğu gibi anlatıyorum.
biraz emptai kur.
saygı göster
umarım senin kızın olursa takıntılı olmaz
kimseyi sakın ana sakın kınama
biraz içine dö ve sor
acaba?diye
Dilerim erkeksindir. böyle birisi en azından hemcinsimiz olmasın.

Ne bu şaka mı fake mi neyin kafası yolda tanıştım Cinsel organına degdim bişey olmuşmudur hııı olmuştur hemde ikiz olmuştur

Şimdide adamla yolda tanıştım diyor safa bakın??
Ya arkadaşım madem fake olduğunu düşünüyorsun neden yorum yapıyorsun her sayfaya pirim verme o zaman? Her yazılana yorum yapmak zorunda değiliz içine sinmeyen birşey varsa kible geç..Karşındaki insanın doğru söylediğini bi düşün yazık değil mi? Benim en yakın arkadaşım okb hastası bu anlattıkları o yüzden hiç saçma gelmiyor bana..Bir okb hastasının neler yaşadığını yakından bilseydin,fake olduğunu bile düşünsen böyle konuşmazdın...

Hay Allah ne güldüm sabah sabah :)
Artık anasınıfındaki çocuklara sorsan sana cinsel birleşmenin en ufak ayrıntısına kadar anlatır. Doğu'dan gelmiş insanlar da hiç öyle sandığın kadar cahil değiller emin ol...

Ya arkadaşım madem fake olduğunu düşünüyorsun neden yorum yapıyorsun her sayfaya pirim verme o zaman? Her yazılana yorum yapmak zorunda değiliz içine sinmeyen birşey varsa kible geç..Karşındaki insanın doğru söylediğini bi düşün yazık değil mi? Benim en yakın arkadaşım okb hastası bu anlattıkları o yüzden hiç saçma gelmiyor bana..Bir okb hastasının neler yaşadığını yakından bilseydin,fake olduğunu bile düşünsen böyle konuşmazsın..
Biliyorum benim teyzemde 25 yaşında ve okb hastası bilip bilmeden konuşmayın o yüzden sinirlerim bozuluyor o ciddi bir hastalık böyle konu sahibi gibi kişilerin ağzına sakız değil

Yolda tanışıyorsun adam 2.bulıuşmada hop havaya kaldırıyor sürtünüyor.
Her sakallı dedeyede güvenme der atalarımız..
atalar olarak gelecek nesillere bir söz bırakalım abla ''her gördüğün sakallıya sürtünme '':KK14:

Ya arkadaşım madem fake olduğunu düşünüyorsun neden yorum yapıyorsun her sayfaya pirim verme o zaman? Her yazılana yorum yapmak zorunda değiliz içine sinmeyen birşey varsa kible geç..Karşındaki insanın doğru söylediğini bi düşün yazık değil mi? Benim en yakın arkadaşım okb hastası bu anlattıkları o yüzden hiç saçma gelmiyor bana..Bir okb hastasının neler yaşadığını yakından bilseydin,fake olduğunu bile düşünsen böyle konuşmazsın..
sana sadece Allah razı olsun diyorum.
biraz empati kursa nlar
boş boş işi yok ve her konuya cvp yazıp yazanları soğutuyor
nelere sebep olduğunu fark edebilse
vicdanlı olabilse

obsesifliği bilirsin herkes bilir anlatamicam şimdi yaşadıklarmı
sana çok teşekür ederim.

X