Sevgilim artik beni kiskanmiyor.

saripencere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
13
37
32
8 aylik bur beraberligimiz var. Aramizda 6 yas var (22-28). Ilk zamanlarda sevgilim kiskancligini belli ediyordu. Mesela 17/18 yaslarinda iken cektigim biri foto vardi, o fotografta uzerimde derin dekolteli ve gobegi acim bir bustiyer vardi. O fotografi yollamistim bak bir zamanlar boyle abuk subuk giyinirdim ailem cok kizardi artik giyinmiyorum diye. Sevgilim fotograf hakkinda 'cok guzel canim benim hosuma gitti ama evet asla disarida boyle giyinme baska erkekler seni boyle gormesin' dedi. Bende neden ki hem ayrica sen bana karisamazsin senin icin kendimi degistiremem dedim oda bana sinirlenerek ben izin vermiyorum benim karim olacak insan benim sevdigim oyle giyinemez sadece bana giyinebilir, baska erkekler sana oyle bakamaz gibi seyler soyledi. Bende 2 gun soguk davranmistim ona sonra konu kapandi gitti. Bir sure dikkat ettim bende kiyafetlerime ama bir daha hic konusu acilmadi. En son bulusmamizda tepkisini olcmek icin gobegi acik birakan bir tisort ve ustune hirka giydim. Dekolteside vardi ama sevgilim bir sey demedi. Kiyafetim nasil olmus canim diye sordugumda tepeden tirnaga suzdu ve 'dikkat et zaturiye olma birde bu havada' dedi. Bende gicik etmek adina 'karismiyorsun yani?' dedim. Dik dik bakti bir sey demedi. Ben yine eskisi gibi kiskansin sinirlensin istiyorum. Onun icin kapanmaya bile raziyim. Ne yapabilirim beni kiskanmasi ve karismasi icin?

iyi ama o seni uyarmış başta, ve sen trip yapmışsın, sonra onu tınlamamış gibi giyinmişsin. oda sanırım bilerek kıskançlık yapmıyor, zatüre olacaksın derken bilinçli söylemiş ders vermek için sanırım,

Adamın ağzının payını vermişsin daha belli etmez ki

Kiskaninca çocuğun burnundan getirip bin pişman etmissin simdi de neden kiskanmiyor diye kendini yiyp bitiriyorsun. Kiskansa kotu kiskanmasa kotu. Ne istediğinden emin misin sen ?
Dipnot: Kimse için değil sadece Allah için kapan kapanacaksan. Obur turlusunun hic bir anlami yok..

bence sevgilin için değil önce Allah rızası için kapan ve adamın burnundan getirmişsin canım cicim zamanında oda aranız kötü olmasın diye hafif iğneleyerek alttan almaya çalışıyor yani kıskanmadığı için değil buda seni kaybetmek istemediğinin işareti

Kıskanıp karışınca da bana çok karışıyor çok bunaldım diye konu açmanız mümkündür. Seven erkek kıskanır diye bir şey yok, rahat olun bu sizi sevmediği anlamına gelmez :)

2gün tavır yapmışsın adamın kıskanacak hali mi kalmış ? karar ver kıskansın mı kıskanmasın mı ?

ben aslında pek sivri dilli değilimdir bu forumda ama
ne açtığınız konuyu, ne davranışlarınızı, ne "kapanmayı" bu kadar basit birşey zannetmenizi, ne de dileyip,istediğiniz şeyleri hiç beğenmedim...

Kıskanıyodur da sen orda onu bozmussun baya bir daha acık giyinmene bir sey demez üstüne daha cok giyinirsen bunun ayrılıga kadar yolu var bence.Bence daha cok kapalı giyin ve ona senin icin de hem gönlünü alırsın yapman gerekende bu zaten.Kıskansa da o dediginden sonra sana belli etmez dedigim gibi.Sen daha cok acılırsan onu daha da cok sinirlendirirsin.Daha cok kapanırsan da pisman oldugunu belli edersin.Ha bu arada daha cok kapandan kastım örtün vs değil.Örtünmeyi sevgilin icin degil Allah icin yapıcaksın.Benim dedigim daha cok kapan öyle acık denilecek kıyafetler giyme onu sinirlendirecek bicimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…