- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi sheewolfff
vücudunu hergün onlarca erkeğe kullandırmak zorunda kalan kadınlara laf atacağınıza o vücudu bi anlık zevki için kullanan adına adam denen aşağılık,ayaklara düşmüş erkeklere laf atın önce.
artık tiksindim şurada yazılanlardan.ha bi de hemen ıy cınım dimikki sindi biliyisin bi işliri modunu giriyolar ya tam cinnet geçirmelik
Konu ciddi canım ok ama yazının sonunda istemsiz gülme tuttu niyeyse affet
:)))
valla nihali aynen öyle yazıyolar ama hemen ay kesin yaran var ya da nerden biliyosun sen genelevleri moduna giriyolar
valla dünya kadar parada alsa her parasızkalan bedeninimi satsın..çok iğrenç ve aşağalayıcı bir durum..bizim evin altında o eskort denen kıza adam dayak atıyordu böyleleride var..her türlü pislik sapık var..isterse günlük 10 milyar kazansın iğrenç bir olay..
valla dünya kadar parada alsa her parasızkalan bedeninimi satsın..çok iğrenç ve aşağalayıcı bir durum..bizim evin altında o eskort denen kıza adam dayak atıyordu böyleleride var..her türlü pislik sapık var..isterse günlük 10 milyar kazansın iğrenç bir olay..ve konu sahibi ne o öyle geneleve gttik ben kapıda bekledim demek..bırak rahat rahat gitsin geneleve
o çığlıkları duysanız...ben uyuyamadım ağladım onun için sonuçta bir insan eşim ozamanlar aşağı inecekti..zor tuttum delisi dışındadır döver kendisi askeri personel.. ama zor dayandım..Adamın zevki de oymuş demek ki diyorum manyakçok kim neci çıkar bilinmez iyi cesaret ortak arkadaşım olan birine sabaha kadar 5 kişi tecavüz etmiş su testisi su yolunda kırılır yapılan yanlış ok ama acıyamıyorum böylelerine dw
o kız eskort tabir edinilen diyordunuz ya çok para alan güzel kız o işte..kızlar soğukoluk olayından bahsetmişler istersen sen de araştır, bu işin çetesi var mafyası var zorla yaptırılıyo çoğu kadına
Adamın zevki de oymuş demek ki diyorum manyakçok kim neci çıkar bilinmez iyi cesaret ortak arkadaşım olan birine sabaha kadar 5 kişi tecavüz etmiş su testisi su yolunda kırılır yapılan yanlış ok ama acıyamıyorum böylelerine dw
o çığlıkları duysanız...ben uyuyamadım ağladım onun için sonuçta bir insan eşim ozamanlar aşağı inecekti..zor tuttum delisi dışındadır döver kendisi askeri personel.. ama zor dayandım..
o kız eskort tabir edinilen diyordunuz ya çok para alan güzel kız o işte..
şüphesiz öyleleri de var afedersiniz doğuştan sermayeliyiz ne diye çalışalım diyen duydum, ama genelev çok çok farklı ordaki kadın paraya elliyo mu bakalım, atıyorum 100 liranın kaçı onlara kalıyo, kalan para tat veriyo mu sanki
Merhabalar bana akıl verin lütfen delirmek üzereyim ben mi abartıyorum sizce ya sevgilimi başkasıyla düşününce bile deli oluyorum. Tam olarak neye kızdığımı da anlamıyorum ama ifade edemiyorum kötü hissediyorum. İlk başta gayet tatlı konuşuyoduk gülüp eğleniyoduk ki bir anda askerde izine çıkan arkadaşını karıya götürdüğünü anlattı bana sonra bir yerden duyarsın kızarsın falan ben bekledim dışarıda işini halletti dedi. Ya belki tepki göstericeksiniz bana ama cinsellikle ilgili şeyleri iğrenç buluyorum konusunu bile açtırmam sevgilime. Neyse konu bu değil. Hayır niye sen götürüyosun sen böyle insanlarlayken içim rahat olmaz dedim adam 5 yıllık arkadaşım iki hafta bir izne çıkıyo yalnız mı bırakıcam dedi ankarayı bilmiyomuş tam o yüzden sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş. Arkadaşına bir iki laf söyledim arkadaş dediğin insana bak ucuz falan dedim arkadaşımda sıkıntı yok para onun keyif onun banane dedi sanki ben yaptım falan dedi. Ya bıktım ağlamaktan ne karısı bitiyo yavşak arkadaşları yüzünden ne kızı son kez konuşup yol vermem gerek sanırım artık
belki bir yere gitmişlerdir karışma bence canım biraz daha bekle bakalımben bişi sormak istiyorum bu konudan aklıma geldi yani konu içinde konu gibi olacak ama yeni konu açmak istemedim.bizim yan binada gece çalışan 3 kadın var,sanırım pavyonda çalışıyorlar .3-4 gündür balkonda çamaşırları asılı duruyor yağmur yağdı kaç kez çamaşırlar ıslandı alan yok,perdeleri hep çekili.aklıma kötü kötü şeyler geliyor polisi mi arasam gidip zillerine mi bassam ki bunu pek istemiyorum, ne yapsam kime haber versem? açıkçası başlarına bişey gelmiş olabilir mi?
bi gariplik var gibi.
belki bir yere gitmişlerdir karışma bence canım biraz daha bekle bakalım
Bilmiyorum aniden şehir dışına falan da çıkmış olabilirler benim aklıma o geldiaslında kendime yarına kadar zaman verdim eğer yarında çamaşırlar toplanmaz ise bi şeyler yapmayı düşünüyorum,ama ne onu bilmiyorum.