iyi geceler herkese rahatsız ediyorum sizide bişey sormak istiyorum benim 3 aydır güzel giden bi ilişkim var ve çok iyiydi herşey üniversiteler açıldı ve o il dışına gitti uzak mesafe olduk beraber gidicektik benim okudugum il ona yakındı o gün bileti iptal etmek zorunda kaldım mecburi sebeplerden bana sinirlendi aramız bozuldu o gün neyse bir şekilde ben bilet aldım ve peşinden gittim bi kaç gün kaldım ve çok fazla sorunumuz vardı onu çözecektik konusamadık gerçi o açtıysa bile ben hep kaçtım konusmak istemedim anı bozmak istemedim sorunlarımız çok fazlaydı güvenmiyordu bana ve bana dediki ben uzun zaman ilişki yaşayınca bunalıyorum dedi ve seninle çok fazla bişey yaşamadık dedi yutkunamadım biliyomusunuz benimle konusmaya çalıştı sorunlarımızı ben istemedim cesaretim yoktu belkide eve dönünce bana eskisi kadar ilgili davranmıyordu geç yazmaya basladı attıklarıma bakmıyordu ve bugün konustum hersey benim suçummuş gibi dedi ara vermek istediğini söyledi bu konuyu ben açtım memnun değilim bu durumdan dedim oyun oynayıp saatlerce bana yazmamaya basladı yogun biride değildi yanındayken hep oyun oynuyordu önceliği hep oyundu ara verelim diyor simdide bana seninle konusmaya çalıştım o kadar dedi kaçtın istemedin çözmek istemedin dedi sen değişmediğin için ben değiştim dedi bana bugün bundan kırıcı ne olabilir ara verelim diyor süre istiyorum dedi ilk ara vermemiz değildi aslında ama kısa sürüyordu onlar şimdi ne görebiliyorum ne bişey eskisi kadar da aramıyor çok nadir eve dönerken bile yanlız hissettim ben saatler sonra yazıyordu bilmiyorum belkide değişti bana geçmisimde neden ciddi ilişkim olmadıgını yüzüme vurdu hareketlerim normal değilmiş kalbim kırıldı isterseniz gülün bu yazdıklarıma ama gerçekten farklı gelmişti bana hep yanımda oldu üzülüyorum suan kendime bilmiyorum ara vermek neden istedi bilmiyorum