Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbimi kiriyorsunuzSürekli aynı konuları açınca ne oluyor?
Kaç milyon kez sordun bunu?
Sevgiliye odaklanmak yerine azıcık kendine odaklansan keşke.
Buradan bile boğuculuğun hissediliyor
Ama öyle.Kalbimi kiriyorsunuz
Neden sevilmeyeceğinizi düşünüyorsunuz?Kizlar begendigim erkeklerin beni sevecegini dusunmuyorum. Benden hoslanan bir iki kisi oldu ama onlari da ben begenmedim. oyle kizlar siz ne dusunuyorsunuz biri cikar mi?
Sizi bu düşüncelerinizden dolayı seven biri çıkar mı bilemiyorum. Niye böyle takıntılısınız anlamıyorum da.Kizlar begendigim erkeklerin beni sevecegini dusunmuyorum. Benden hoslanan bir iki kisi oldu ama onlari da ben begenmedim. oyle kizlar siz ne dusunuyorsunuz biri cikar mi?
Gercektenn miiTatlım elini sallasan ellisi. Abartma şu erkekleri kafanda aaaa üzüyosun beni.
Sen takmiyor musun seninde olmamisSizi bu düşüncelerinizden dolayı seven biri çıkar mı bilemiyorum. Niye böyle takıntılısınız anlamıyorum da.
Gerçekten tabii ayol. İki sümüklü için stres etme kendini.Gercektenn mii
Hayır hiç takmam. Bunu söylemekten hoşlanmıyorum ama olmaması benim tercihim. Ama şundan emin ol önce çok beğendiğin insanı tanıdıkça sevemeyebiliyorsun. Önemli olan gerçekten o insanın saygısı, size karşı davranışı, kibarlığı.. Artık ilginizi ne çekiyorsa. Ben dış görünüşüne hayran kalıp iki gün sonra anında soğuduğum birini hatırlıyorum sağolsun o bana dış görünüşün çok önemli olmadığını öğretti. O yüzden takılma diyorum. Ben henüz kendim gibi enerjik gezmeyi seven biriyle tanışmadığım için hemen ufak beğenmede hayatıma almıyorum. Yoksa Allah var çevremde gerçekten dış görünüşüyle konuşmasıyla saygısıyla ilgilenenler olmuştu. Bu ilişki olayları o kadar basit değil işte :)Sen takmiyor musun seninde olmamis
ÇıkarKizlar begendigim erkeklerin beni sevecegini dusunmuyorum. Benden hoslanan bir iki kisi oldu ama onlari da ben begenmedim. oyle kizlar siz ne dusunuyorsunuz biri cikar mi?